Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
23.6.14 16:12

@Kobliha51
je to několik fází :nejdřív je člověk absolutním šoku 8o, pak má vztek :cert:,pak smutek :,(,pak řeší milenku (ve stylu, ze to může ona to ona ho svedla atd),cítí se méněcenny milenku vnímá jako nadčlověka :pocitac: a srovnává se s ní, pak si člověk začne malovat jejich budoucnost (což teď dělá veveří),pak si uvědomí tu šílenou zradu partnera a milenka jde bokem :nevim:,potom si uvědomíš, že vlastně to je chudinka ta milenka a pak nejtěžší fáze…

bolest, snaha se zorientovat v tom zmatku a ustát to, je to psych.boj v naší hlavě, člověk nevěrou neztrácí jen partnera, ideály o něm a lásce a vztahu samotném, ale i sám sebe - ten zmatek a emoční houpačky jsou nejhorší, neschopnost pojmenovat pocity, neschopnost se rozhodnout, vyznat se sám v sobě

následky - pak se člověk musí porat s těmi následky na sobě samém a nepodávat se tomu (což ne vždy jde),ale tu cizí holku v zrcadle dodnes poznávám, přesto, že to bude už (díkybohu) rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
23.6.14 17:20

Děvčata, milenku netřeba řešit, milenka je vždycky kráva. V případě, že se zaslouží o prasknutí, tak korunovaná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
23.6.14 17:32

V duchu jí řešit, tomu asi nejde poručit, to ustane nějak samo časem…
Ale řešit jí a její případná negativa s partnerem - to je jako házení hrachu na stěnu, naprosto kontraproduktivní podle mě. Vžijte se do toho, když jste byly naplno zamilované. Lidé, včetně těch nejbližších, do vás můžou hučet horem dolem a nic. Naopak, od zhrzeného partnera by to člověk bral (tedy alespoň já), jako akt zoufalství. Že už partner neví kudy kam a tak se mi snaží mého „miláčka“ alespoň zošklivit či znechutit řečma. Je to zbytečné a zakladatelka se ztím jen shazuje. Ať si na vše přijde časem sám.

• Citovat
  • Upravit
4780
23.6.14 17:37

@vendulka72 ty mě nikdy nezklameš :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
23.6.14 17:49
@vendulka72 píše:
Děvčata, milenku netřeba řešit, milenka je vždycky kráva. V případě, že se zaslouží o prasknutí, tak korunovaná. :mrgreen:

souhlas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
23.6.14 18:11

Ten její je docela roztomilej. Takovej pohled raněného zvířete má. Kdybych nebyla vdaná a neměla ty.. zásady, tak jí ho ošustím. :jazyk: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
23.6.14 22:10

@káťa děkuji za názor, možná se tím shazuju, ale víš co, je mi to šumák, protože můžu být ponížená ještě víc? Třeba pro mě je toto způsob, jak odejít středem. Nevím proč, ale manželova obava z vlastní budoucnosti mě uklidňuje, čím víc on se bojí toho co si nadrobil, tím víc mi to dává síly. A jak jsme k tomu došli? Prostě jsem se ho ptala, jak si ten svůj život představuje dál. A ptala jsem se ho i proto, že s ním budou naše děti a není mi jedno, kde a s kým mimo manžela budou trávit čas (je tady řeč o Rusku, Rusech, zvláštních praktikách).

@chebskamaminka máš pravdu, že to mám jako na houpačce - chvilku jsem silná, chvilku se hroutím, jsou to šílené stavy. Intenzivně toužím po svém starém životě, po bezpečí a jistotě asi nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
24.6.14 07:31

@Veveří já vím zlato a chápu tě :hug: :hug: :hug: jenže ten starý život se už nikdy nevrátí je definitivně pryč a ikdybys mu odpustila bude to navždy už jiné, s tím zmatkem co v sobě teď máš, se musíš poprat a najít cestu a jít dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
24.6.14 08:39
@Veveří píše:
@káťa děkuji za názor, možná se tím shazuju, ale víš co, je mi to šumák, protože můžu být ponížená ještě víc? Třeba pro mě je toto způsob, jak odejít středem. Nevím proč, ale manželova obava z vlastní budoucnosti mě uklidňuje, čím víc on se bojí toho co si nadrobil, tím víc mi to dává síly. A jak jsme k tomu došli? Prostě jsem se ho ptala, jak si ten svůj život představuje dál. A ptala jsem se ho i proto, že s ním budou naše děti a není mi jedno, kde a s kým mimo manžela budou trávit čas (je tady řeč o Rusku, Rusech, zvláštních praktikách).@chebskamaminka máš pravdu, že to mám jako na houpačce - chvilku jsem silná, chvilku se hroutím, jsou to šílené stavy. Intenzivně toužím po svém starém životě, po bezpečí a jistotě asi nejvíc.

jaké zvláštní praktiky máš na mysli, pár Rusů znám, ale nevím, že by měli zvláštní praktiky, pro mě teda novinka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
24.6.14 10:40

@Maria37 těmi praktikami mám na mysli určité machinace s penězi (víc to rozepisovat nemůžu), celkově chování té rodiny je divné. Mám dost informací na to, abych si mohla myslet, že jsou na manžela domluvení a že jde o to dostat rodinu do Schengenu (hlavně jejich děti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.6.14 10:45
@Veveří píše:
@Maria37 těmi praktikami mám na mysli určité machinace s penězi (víc to rozepisovat nemůžu), celkově chování té rodiny je divné. Mám dost informací na to, abych si mohla myslet, že jsou na manžela domluvení a že jde o to dostat rodinu do Schengenu (hlavně jejich děti).
Řekla bych, že tohle je ale problém a boj tvého manžela. Pokud jí poslouží pouze k tomu, aby dostala svou rodinu sem, je to jeho boj. Tím se mu přeci láska k tobě znovu nepřičaruje.
Mě by zajímalo v budoucnu pouze to, aby se chovala slušně k mým dětem, nic víc. Jakou ženu si on vybral jako svou další partnerku, by mi bylo jedno.
Nebo si myslíš, že se vám může spravit vztah tím, že on by z mileneckého vztahu vycouval ze strachu???
  • Citovat
  • Upravit
Chocoloco
24.6.14 10:46

@Veveří Nemyslim to zle, ale res vyhradne sebe, sve zajisteni, psychiku a sve deti. Manzel je dospely svepravny clovek a pokud si vybral tuhle cestu, ma ji mit a to se vsemi dusledky, ktere to pro nej bude mit. Myslim si ze vymyslenim katastrofickych scenaru o ruske mafii si jen ublizujes. Eventualni problemy res az ve chvili, kdy prijdou, neni mozne se pripravit na vse, co nam zivot prinese.

• Citovat
  • Upravit
5684
24.6.14 11:46

@káťa @Chocoloco to, co píšete zní samozřejmě logicky. Jenže nevíš všechno. Mám důvod se o své děti obávat, ta žena má psychiatrickou diagnózu (vím to od manžela, který to ví od její matky). Proto zřejmě jedná tak impulsivně a chce se tu po 4 setkáních s manželem rovnou stěhovat.
A že je to manželův život a mně do toho nic není? Tak to prosím ne. Ať se manžel se mnou rozvede a pak ať si staví suché vrby. Jenže on se rozvádět nechce a jako manželku mě tím může namočit do problémů (finančních). A to moje věc je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
24.6.14 11:52

@Veveří Tak ja jsem predevsim predpokladala, snad i pomerne logicky, ze pote co se chlap sestehuje s jinou zenou a manzelstvi prestane plnit svou funkci, nasleduje rozvod. A pak je to uz jeho cesta se vsemi dusledky, ktere jeho rozhodnuti bude mit. A v teto situaci, kdy citis ekonomicke i jine ohrozeni, ktere by na zivot tebe a tvych deti mel jeho novy vztah, bych na nem pravdepodobne trvala. Nelze sedet jednim zadkem na dvou zidlich a to myslim na tveho muze.Holt musi nest dusledky sveho jednani a uvedomit si, ze nemuze mit cekajici trpelivou manzelku a k tomu i novy zivot s milenkou.

• Citovat
  • Upravit
káťa
24.6.14 12:03

Teď ale píšeš úplně o něčem jiném, než o čem jsi psala předtím. Psalas, žes ho strašila tím, jak se bude sžívat s jejími dětmi, jestli s nima bude chodit po doktorech, jak se s nimi bude domlouvat, na co jsou ony zvyklé…

Takže teď najednou obrat a máš strach pouze o finance??? Tím spíš bych koukala být co nejrychleji rozvedená. Jinak tahle celá situace říká hrozně moc o tvém manželovi. Chtěla bys vůbec, aby s tebou z nouze zůstával chlap, který je tě ochoten vyměnit za duševně nemocnou ženskou, se kterou se viděl 4 x v životě??? :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky