Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
727
27.7.14 11:02

@leliek díky moc, máš pravdu… já mám ty záchvaty tak na přeskáčku, někdy jsem vyrovnaná, někdy bych ho natloukla místo telecího do řízku… dneska je takové klidné požehnané ráno, tak jsem úplně v klidu taky, zajeli jsme s malým k řece, byl relax… přeju ti taky moc pěknou neděli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
27.7.14 17:10

@maminazplzne
:mavam: Neděle byla taková normální, manžel nepříjemný, ale to by bylo spíš divné, kdyby to bylo naopak. Já bych mu moc přála, aby si našel ženskou, třeba by se zklidnil a doma by byl klid :mrgreen:
Nejhorší pro tebe je, že dokud ti manžel nebude absolutně volný, tak ať se budeš snažit sebevíc, tak tě on bude umět vytočit a tím ti ubližovat. Protože i nenávist k někomu stejně bude vadit nejvíc tobě. Proto se snaž žít pro svou radost, to neznamená třeba si hned najít chlapa :lol:, i když by to příjemné bylo. Mám na mysli, třeba ty červené korálky nebo si jen tak zajít na zmrzlinu, projít se venku, umět se zklidnit. Ale není dobré si kupovat věci jako náhradu za štěstí, to je jen překrývání a stejně z toho budeš mít radost jen chvilku a pak se tam ta prázdnota zase objeví. Neupínat se na nic a nikoho, ani na děti. Je to fakt těžké, ale dá se to. Tvá láska a důvěra je jako strom, z kterého někdo olámal větve a teď se jen čeká, až narostou nové a to chvilku trvá, ael narostou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.15 17:02

@makynah jestli to tady ještě sledujete prosím o napsání jak se máte, jestli jste už z toho zklamání venku. Jak Váš exmanžel, ještě je šťastný, zůstal změněný po nalezení nové lásky, nebo se vše zhouplo do starých kolejí, co Vaše a jeho nové dítě?
A proč se ptám? Jsem na tom dost podobně, stalo se mi něco podobného, ale o rok později. Manžel se chová přesně jak jste popisovala, dříve se k dětem neměl, teď běhá po výletech, snaží se, stará se, čeká nové dítě, chce ukázat jak je pro rodinu. Vydrží mu to, co můžu čekat? Samozřejmě, že za vše můžu podle něj já. S odchodem už jsem se já smířila, ale vadí mi jak si hraje na otce, děti jsou malé, ještě tomu nerozumí, „tetu“ mají rády, ale mi to rve srdce a teď ještě další dítě a to nejsme ještě rozvedení. :zed:
Holky, která jste si tím taky prošla, vydrží exmanželům to nové chování, nebo to za pár měsíců, let bude stejný chlap jako býval doma? Vím, neměla bych to řešit, ale když mně to tak štve, jak se k nám choval a teď si hraje na hodného a všichni mu to žerou. :pocitac:
Anonymní Ka.

• Citovat
  • Upravit
3526
7.4.15 19:43

Anonymní Ka.

Mrzí mě čím procházíš. Ale věř mi, všechno přejde.
Nevěřila jsem žádné, která mi tvrdila, že jeho hraní na otce přejde.
Přešlo.
Výletování a vše podobné se po jeho svatbě dost omezilo. Potom skončilo úplně.
Po narození jeho nového dítěte se výrazně omezil i jeho styk s našimi dětmi.
Už nebývá pravidlo každých 14 dní v měsíci. Někdy je to měsíc a stalo se, že dceru neviděl 2,5 měsíce.
Z výletů se stalo pouze obcházení domu s kočárem. Maximálně víkendová návštěva u jeho rodičů.
Už více jak rok jim slibuje společnou návštěvu kina. Zatím nebylo nic.
Je pravda, že je v létě vzal na týdenní dovolenou. Ale je taky pravda, že dětem srdceryvně hlásil, kolik ho to stojí peněz.

Jsem už teď na druhé straně. Je mi líto, že nevidí, jak máme úžasné děti a že jeho nové dítě vyhrálo.
Ale strašně mě vadí, že nutí naše děti „chápat“.
Když už si je vezme, tak je vrací dřív, protože musí „chápat“, že malý musí jít brzy spát, že musí děcka „chápat“, že taky potřebuje odpočívat. Že musí děcka „chápat“, že nemá peníze. Že musí děcka „chápat“, že si je nemůže brát častěji, protože má strašně důležitou práci.

Vztah našich dětí a jeho už je téměř na úrovni - musí to být.

Jestli je šťastný? Já to netuším. Už přes dva roky jsem ho neviděla a je mi fuk, jak se má. Má co chtěl.
Já jsem šťastná a děti taky. Tak co víc si přát.
KLidně mi napiš SZ.
ZAse bude dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
7.4.15 20:32

@makynah docela mě zajímalo jak to pokračuje a vidím, že přesně podle mého odhadu, chlapečka to přestalo bavit překvápko se nekoná, ale hlavně, že vy jste bez něj spokojení :palec: držím palce at je ještě líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.15 20:59

@makynah nedávno jsem si pročítala tvou diskusi…
taky jsem na tom stejně…manžel se mi zamiloval.
Jeto měsíc, co jsem ho vyhodila…a stále spí v práci…
 111

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.15 21:04
@Anonymní píše:
@makynah nedávno jsem si pročítala tvou diskusi…
taky jsem na tom stejně…manžel se mi zamiloval.
Jeto měsíc, co jsem ho vyhodila…a stále spí v práci…
píše: Více

Anonymní 111 pokud chceš, napiš víc, jak to s vámi vypadá, jestli máš děti, jak dlouho jste spolu byli… Podpoříme se, je u vás ještě šance, že to dáte dohromady? Já tomu strašně dlouho věřila, že to není možné aby nás opustil. :?
Anonymní Ka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.15 21:09

Máme jedno spolu…on ještě 2 z prvního manželství
jeho děti tady měly všechno…novou rodinu, zázemí… šance??? nevím…upřímně----když ho nevidím, chtěla bych, když ho vidím, nechci…¨vidím ho vlastně denně, jezdí sem kvůli dítku…tomu je dneska 6
 111

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.15 21:20
@Anonymní píše:
Máme jedno spolu…on ještě 2 z prvního manželství
jeho děti tady měly všechno…novou rodinu, zázemí… šance??? nevím…upřímně----když ho nevidím, chtěla bych, když ho vidím, nechci…¨vidím ho vlastně denně, jezdí sem kvůli dítku…tomu je dneska 6

Tak to máme podobně, taky jsem pořád chtěla, ale když dojel tak by to stejně nešlo, jen kvůli dětí… Kolik mu je že už podruhé opouští rodinu? Nebo to předtím nebylo z jeho rozhodnutí? Nevadí ti že tam je denně, dítko to ještě neví, že odešel? Je to ještě krátce co s vámi nebydlí…
Anonymní Ka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.15 21:26

Před tím to nebylo z jeho strany…
ale jako otec fungoval celých 11 let, co jsme byli spolu…
děti i přes to jsou u něj na 1.místě
a ano…prcek to ještě neví…
je mu 40… a nechápu to pořád…kor, když to jednou zažil z druhé strany a ví, jak to bylo zlé…
 111

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.15 21:36
@Anonymní píše:
Před tím to nebylo z jeho strany…
ale jako otec fungoval celých 11 let, co jsme byli spolu…
děti i přes to jsou u něj na 1.místě
a ano…prcek to ještě neví…
je mu 40… a nechápu to pořád…kor, když to jednou zažil z druhé strany a ví, jak to bylo zlé…

Tak to tedy jak píšeš taky nechápu, když už to zažil z druhé strany. :nevim: A je s ním tedy nějaká řeč, přemýšlí trochu rozumem, nebo blázní protože je zamilovaný?
Pokud mu záleží na dětech, tak třeba to u vás dopadne ještě nějak dobře…
:hug:
Anonymní Ka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.15 21:43

Ne asi ne…neváží si mě…lhal mi a to neodpustím a to jsem m u taky řekla
starala jsem se o jeho děti jako o vlastní a on toto???
tak si říkám at si ho madam užije se vším všudy…
paní je vdaná…to je další problém :mrgreen:
o 10 let mladší…se stejně starým dítětem, jako máme my
ještě to bude smutný…
 111

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.15 22:42
@Anonymní píše:
Ne asi ne…neváží si mě…lhal mi a to neodpustím a to jsem m u taky řekla
starala jsem se o jeho děti jako o vlastní a on toto???
tak si říkám at si ho madam užije se vším všudy…
paní je vdaná…to je další problém :mrgreen:
o 10 let mladší…se stejně starým dítětem, jako máme my
ještě to bude smutný…

No tak to máme taky stejně, nevážil si mně, lhal a taky si říkám ať si ho ta nová užije…
Jestli je vdaná, tak to ho už vůbec nechápu, třeba se ani nerozvede a on si zničí rodinu… :zed: O 10let mladší to je asi dneska moderní ten můj to má taky tak, ale slečna je svobodná a tikaly biologické hodiny asi…
Anonymní Ka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.15 08:13

A jak je to dlouho co to víš??? a kde bydlí?? doma nebo je pryč?
 111

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.15 20:34
@Anonymní píše:
A jak je to dlouho co to víš??? a kde bydlí?? doma nebo je pryč?

Co myslíš, jak vím dlouho? Je pryč, má pronajatý byt, už několikátý. Není doma už dva roky. Mezitím se chtěl dvakrát vrátit, ale nevyšlo to, byl zamilovaný jinde.
Anonymní Ka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí