Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lexter píše:
Tak či onak je pan zakladatel v dost prdelní situaci a na každý pád je kus BLBA že něco takového sliboval. Žiši.
Tak slibovat je v pořádku, v podstatě ji nelhal, až natáhne brka, ona se své půlky dočká. Taky slibuji manželství, ale sám usoudím, kdy nastane ten správný čas. Třeba ten jeho slib taky nebyl časově upřesněn.
@Honza 12 píše:
Nevím jak kdo, ale já se do jeho manželky nepouštím. To zaprvé. Za druhé, to není právě až tak o nedodržení slibu jak sám zakladatel píše na slibu se nic nezměnilo, je to spíš o té v celku banální neschopnosti a lenosti zvednou zadek a oběhnout ty úředníky.
Právě. To člověka po těch letech naštve. 3 děti a jistoty žádné.
@Lexter píše:
Tak či onakje pan zakladatel v dost prdelní situacia na každý pád je kus BLBA že něco takového sliboval. Žiši.
proč? vše je jeho, ona na to nárok nemá. Ona, která nemá nic, je na tom podle tebe lépe?
ukecával ji 14 let, vymlouvat se dalších 14 určo zvládne ![]()
@zoidberg píše:
Tak slibovat je v pořádku, v podstatě ji nelhal,až natáhne brka, ona se své půlky dočká.Taky slibuji manželství, ale sám usoudím, kdy nastane ten správný čas. Třeba ten jeho slib taky nebyl časově upřesněn.
není to pro něj a jeho dítko neekonimické?
když se s ní stihne rozvést, tak z toho baráku ona nedostane nic a to je přece dost výhodný ![]()
@Keyllah píše:
proč? vše je jeho, ona na to nárok nemá. Ona, která nemá nic, je na tom podle tebe lépe?ukecával ji 14 let, vymlouvat se dalších 14 určo zvládne
Pravda, moje tvrzení počítá s variantou, že má aspoň nějaký koule, odhlédne od toho, že mu nejspíš bere roha, zabalí jí na cestu tučný šáteček, přidá pár buchet a postará se o ty další dva šmudlíky.
Dneska jsem nějaký pesimistický.
@Lexter píše:
Pravda, moje tvrzení počítá s variantou, že má aspoň nějaký koule, odhlédne od toho, že mu nejspíš bere roha, zabalí jí na cestu tučný šáteček, přidá pár buchet a postará se o ty další dva šmudlíky.Dneska jsem nějaký pesimistický.
jako, že by ji to chtěl opravdu přepsat a skutečně to udělal?
proč tomu nějak nevěřím ![]()
@Honza 12 píše:
Na to se taky zakladatel ptám. Nějak si neumím představit, že by se žena nastěhovala ke mě, do zděděného baráku, a já bych za ní přišel s tím, že jí půlku daruju. Stejně tak si nedovedu představit, že bych já nemajetný se nastěhoval k ženě, chtěl si ji vzít a shrábnout půlku jejího bydlení, na které buď ona, nebo její rodina léta dřely.Příspěvek upraven 28.05.20 v 08:19
Prave to chce nějaký kompromis, ktery už dávno mohli vymyslet. Oddaloval to on. Žena přišla jen s navrhem řešení, není to nefér jednání, jak tu někdo píše. Už to mohli mít vyřešené dávno. ![]()
@zoidberg píše:
Tak ono má své opodstatnění, proč ještě ten dům nepřepsal. Prostě nenastal ten čas. A to je dobře, už by nejspíše byl na ulici. Rodina by ho zavrhla, jak taky jinak když přijde o rodinné jmění vlastní blbostí, dvě cizí děcka taky a to malé poslední by ho nevytrhlo. Ono je třeba se poučit, ne nadarmo vznikly pohádky o Sněhurce, Popelce, S čerty nejsou žerty, O dvanácti měsíčkách a mohlo by se pokračovat. A společný jmenovatel? Těžce přetěžce zkoušená vdova/samoživitelka byla sňatkem zachráněna a po odstranění manžela shrábla hospodářství. Tady zatím plán nevyšel, tak se zkouší jiné alternativy odsátí majetku.
Ze zakladatele děláš dementa. Už dávno mohl přijít s kompromisem.
Příspěvek upraven 28.05.20 v 10:02
@Keyllah píše:
jako, že by ji to chtěl opravdu přepsat a skutečně to udělal?![]()
proč tomu nějak nevěřím
Tak základ rovnice zde předestřené je o tom, že zakladatel jí hodlá přepsat půlku baráku, na tom se od jeho slibu nic nezměnilo.. Takže je celkem jedno čemu věříš.
@Honza 12 píše:
Tak základ rovnice zde předestřené je o tom, že zakladatel jí hodlá přepsat půlku baráku, na tom se od jeho slibu nic nezměnilo.. Takže je celkem jedno čemu věříš.
však v pořádku, někomu stačí sliby a i po 14 let jejich neplnění tomu stále věří, a někdo je prostě jen víc náročný a 14 let planých slibů mu stačí a hodnotí člověka podle činů
možná si jen chuděrka zjistila, jak dlouho takový přepis opravdu trvá a musela si připustit, že ji prostě tahá za fuseklu ![]()
@belladonna píše:
Prave to chce nějaký kompromis, ktery už dávno mohli vymyslet. Oddaloval to on. Žena přišla jen s navrhem řešení, není to nefér jednání, jak tu někdo píše. Už to mohli mít vyřešené dávno.
Máš tam chybku, on přece nic neoddaloval. Je to jen lempl, co byl línej zajít za ouřadama. Ne borec co se vymlouvá a nechce se mu dát ženě co slíbil. Tohle psal sám zakladatel, tak nemusíme fabulovat. Chápu, že jeho žena to zřejmě vnímá jinak. Že mu nevěří. Nebo dokonce už je tak znechucená, že už s ním bejt nechce, a tak řeší třeba i ten byt. A klidně už může bejt tak znechucená že… To si neodporuje.
@Keyllah píše:
však v pořádku, někomu stačí sliby a i po 14 let jejich neplnění tomu stále věří, a někdo je prostě jen víc náročný a 14 let planých slibů mu stačí a hodnotí člověka podle činůmožná si jen chuděrka zjistila, jak dlouho takový přepis opravdu trvá a musela si připustit, že ji prostě tahá za fuseklu
On ji za fuseklu netahá. To ostatní souhlas.
@Honza 12 píše:
14 let slibuje a neplní, ale za fuseklu ji netahá?
no, ne každý je tak důvěřivý a naivní ![]()
@Honza 12 píše:
Máš tam chybku, on přece nic neoddaloval. Je to jen lempl, co byl línej zajít za ouřadama. Ne borec co se vymlouvá a nechce se mu dát ženě co slíbil. Tohle psal sám zakladatel, tak nemusíme fabulovat. Chápu, že jeho žena to zřejmě vnímá jinak. Že mu nevěří. Nebo dokonce už je tak znechucená, že už s ním bejt nechce, a tak řeší třeba i ten byt. A klidně už může bejt tak znechucená že… To si neodporuje.
To je možné, tak je to lempl. A to neznamená, aby tu na tu ženu někteří místní pánové plivali a přemýšleli, že ho chce jen využít. Naopak plno let trpělivě čekala, než se rozhoupe.
@Honza 12 píše:
Možná tahá. Co se mu honí v hlavě taky nevíme.