Manželka chce svůj byt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32028
6.6.20 21:17
@pohledzdruhestrany píše:
samozřejmě, tady je důvod a chyba u zakladatele v tom, že se nechtěl podělit o svůj barák s ženskou a jejíma přivlečenejma harantama…

Jojo, Jolanda. Víš všechno včetně toho co už si sám zakladatel nepamatuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.6.20 21:17
@bigl píše:
Já nevím, já když to čtu, tak si říkám, že to ty ženské ani nemůžou myslet vážně. Tak blbý snad nemůže být nikdo. :zed:
To ani nemá smysl jakkoliv reagovat. Ale zakladatel je chudák, no dopadl jak dopadl. To bude ten typ dobračiska, co se x let stará o cizí děcka, živí je a ona s ním pak ještě takto vy.ebe. :zed:

ten příměr Sandokanose byl fakt trefnej, svojí tasemnici tohle nevysvětlíš, ona dělá to, k čemu je naprogramovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
6.6.20 21:18

@bigl takže ta která si neprošla rozvodem je vlastně pitomá. Díky za stručné objasnění situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37904
6.6.20 21:32
@pohledzdruhestrany píše:
ty vůbec nežiješ, nesleduješ ….těsně před podpisem došlo k malé změně smlouvy, kterou tam zakladatel nedal, způsobující, že je to pro něj podstatně nevýhodnější, ale podepsal, protože manželka strašně spěchala, že zítra musí složit zálohu na byt, no a když to chtěl ještě ex post probrat, tak se ukázalo, že tato vyslovená nedůvěra je důvodem k ukončení vztahu

Počkej, počkej, to chceš říci, že ani ze slušnosti nevydržela nějakou dobu hájení, ale hned začala o rozchodu, a ještě to svedla na chlapa? 8o :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
6.6.20 23:02

Mimochodem… jo, fakt děsná zlatokopka. Odmítne přepis poloviny domu na sebe a místo toho si před odchodem vezme ušmudlaných 400 tis. které jí stejně právem náleží.

Tady kdákáte jeden přes druhého jak získala byt a jak ho podvedla a kdesi cosi. Ještě jednou, speciálně pro ty pomalejší… Odmítla skutečný majetek a dobrovolně si na sebe upsala dluh kterým nijak nezatížila manžela (ač by s klidem mohla) a pouze si vzala minimum z toho co by jinak mohla mít.

To že nedokážete odlišit dluh od majetku a evidentně neumíte počítat opravdu není problém nikoho jiného než váš vlastní. Nemá nic co by nedokázala s klidem získat sama vzhledem k výši platu. Ale hlavně že tu všichni máte jasno, jak ovečky, fakt… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
6.6.20 23:52
@Anonymní píše:
Diky, momentalni stav je ten, ze mi rekla, ze pujdeme od sebe, rekla to i starsim detem, krome toho jedenactiletyho. A ted se o tom nechce bavit. Rekla to na ten popud, ze jsem mel pripominky k tomu zuzeni sjm. Myslete si o me, co chcete, ale zuzeni sjm v manzelstvi me proste nepresvedcuje o spolecne budoucnosti.

Už je to tu. Připravovala si půdu pro rozchod. Tak si nachystej půl milionu, co jí náleží. Hezky se s ní rozluč a zkus se přes to nějak dostat. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
7.6.20 08:59
@jege píše:
Počkej, počkej, to chceš říci, že ani ze slušnosti nevydržela nějakou dobu hájení, ale hned začala o rozchodu, a ještě to svedla na chlapa? 8o :zed: :pocitac:

Co jsem pobral z popisu od zakladatele, jestli doma držkoval jako tady, že zúžení SJM zničilo manželství, tak se v podstatě rozešel on.

I tak, ne že bych se divil, všechno byl problém, doteď nechápe pořádně tu právní stránku, když už toho notáře zajistila ona a ten to samozřejmě připraví tak, jak to má v nějakém vzoru, tak on stejně odkýve všechno jako ovce a pak držkuje - a pořád neví obsahově o čem.

Že si má vzít advokáta, to mu tady radilo plno lidí (třeba i já na straně 23).
Ne, podepíše jak trubka a pak se snaží být vtipný, že není ve filmu.

Podle mne je tam vidět, že ten barák zdědil. Kdyby na něj opravdu vydělal, tak by se staral jinak. Třeba taky na začátku nesliboval to, co vlastně stejně nesplnil.

@Nimie píše:
Mimochodem… jo, fakt děsná zlatokopka. Odmítne přepis poloviny domu na sebe a místo toho si před odchodem vezme ušmudlaných 400 tis. které jí stejně právem náleží.

Tak nějak, ona nedostala byt, ale akorát dostala část společných peněz a směla si za ně vzít hypotéku, kterou bude splácet. Teď už úplně sama.

Teď přinejlepším vytáhne polovinu investic do jeho domu, nakolik je vůbec prokáže a jestli se bude o ně soudit. Ale něco mi říká, že je ráda, že z téhle pakárny vypadla.

Třeba zakladatel někdy napíše, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
7.6.20 09:12

@reincarnate taky už mě napadlo že si tím chtěla pojistit jen ty investice do baráku, protože zakladatel může být sice milionový manžel, ale pokud se chová doma stejně jako tady, tak bych mu v životě neuvěřila že mě vyplatí. A protože sám přiznal, že s dokladama za 15 let to není tak veselé (divný fakt, kdo si je tu běžně schovává), tak je to docela jasný. Bla bla kecy a sliby dobrý, taky mohla zůstat bez ničeho a přijít o veškeré své peníze. To by byla naprosto pitomá když má 3 děti na krku… ale to je samozřejmě můj postoj. Je mi jasné že zdejší obecenstvo by radši fakt splakalo o soudu než aby byli ochotni přiznat, že i ženská má nárok na pud sebezáchovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
7.6.20 09:15

@reincarnate tak uz konecne chlapsky priznej, ze ty a vetsina zenskych jste mu radili od zacatku uplne blbe. Vsem ostatnim to bylo od zacatku jasne, ze jeho chot zkousi jak s nim poradne vydrbat (nepopiram, ze v nem mela velkeho pomocnika, ktery si jako korunovany vul nesehnal k podpisu ani pravnika).

A ano, neprekvapive presne na ma slova doslo, protoze vim jak to v zivote chodi(a par diskuzi od podobnych jako je zakladatel uz jsem tady taky precetl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
7.6.20 09:45

Do diskuse jsem párkrát nakoukla, ale pořád se nějak měnily proměnné. :mrgreen: Může mi to někdo shrnout? Zakladatelova žena k němu utekla se svými. dvěma dětmi, ještě nerozvedená, do jeho baráku, spolu mají jedno dítě, léta chtěla na sebe přepsat půlku baráku, on se k.tomu neměl, pak si chtěla koupit byt, s tím nakonec souhlasil, a teď ona chce rozchod? Je to tak? Ten byt se koupí z čeho, kdo to bude platit? A už se objevil nějaký nový manželčin chlapík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
7.6.20 10:48
@Chytrak píše:
@reincarnate tak uz konecne chlapsky priznej, ze ty a vetsina zenskych jste mu radili od zacatku uplne blbe. Vsem ostatnim to bylo od zacatku jasne, ze jeho chot zkousi jak s nim poradne vydrbat (nepopiram, ze v nem mela velkeho pomocnika, ktery si jako korunovany vul nesehnal k podpisu ani pravnika).A ano, neprekvapive presne na ma slova doslo, protoze vim jak to v zivote chodi(a par diskuzi od podobnych jako je zakladatel uz jsem tady taky precetl).

OK, neviděl jsem tam, že ho chce opustit. Na to je asi potřeba si namlít čumák, tuhle osobní zkušenost nemám.

Přiznávám, že jsem si zamlada vybral matku pouze našich dětí (jedno dospělé, druhé na vrcholu puberty) tak dobře, že mi asi naivita vydržela doteď (45+). A v mém okolí se lidé když už rozchází, tak slušně. Tohle potkávám akorát tady.

Ale stojím si na tom, že ho neodrbala, pořád na tom vydělal, tedy finančně.
Lidsky si to podle mne pros.ral, protože odehnal ženskou, která prvoplánově vychcaná nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37904
7.6.20 11:08
@Nimie píše:

Tak zlatokopka asi ne, ale že už prvoplánově chtěla vzít kramle, asi jo, a chtěla mít připravený byteček, do které se může rychle přestěhovat. S 1/2 domu by to bylo nadlouho.

@reincarnate píše:
Ale něco mi říká, že je ráda, že z téhle pakárny vypadla.

A mně něco říká, že tohle byl primární cíl celé maškarády - zajistit si místečka, kam bude moci rychle a asi i brzo vypadnout.

@reincarnate píše:
Lidsky si to podle mne pros.ral, protože odehnal ženskou, která prvoplánově vychcaná nebyla.

Když jí to 15 let až tak moc nevadilo, tak teď by jí jenom tímhle neodehnal. Spíše to byl šikovný plán k odchodu do vlastního. Stavím se, že pokud od něj odejde, tak do měsíce, dvou tam bude mít dalšího amanta! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
7.6.20 11:12
@Anonymní píše:
Diky, momentalni stav je ten, ze mi rekla, ze pujdeme od sebe, rekla to i starsim detem, krome toho jedenactiletyho. A ted se o tom nechce bavit. Rekla to na ten popud, ze jsem mel pripominky k tomu zuzeni sjm. Myslete si o me, co chcete, ale zuzeni sjm v manzelstvi me proste nepresvedcuje o spolecne budoucnosti.

Jsi rád, že už je to vyřešené?

• Citovat
  • Upravit
32028
7.6.20 11:17
@jege píše:
A mně něco říká, že tohle byl primární cíl celé maškarády - zajistit si místečka, kam bude moci rychle a asi i brzo vypadnout.

Však to se nevylučuje přeci. Pojistila si aspoň to málo aby se nemusela spoléhat na manžela a odešla. Rozchody bývají ošklivé, tohle mi přijde že je ještě relativně ok. Chlapi to běžně taky dělají tak, že odejdou až když jim manželka přijde na milenku… ne když si teprve hledá místo k bydlení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
7.6.20 11:17

Až se rozvedete, tak ti aspoň zůstane dům :lol: Stejně si myslím a působí to tak na mě, že máte v manželství problémy. Jinak by manželka asi neměla tendence jistit si zadní vrátka. Nevěra nebo nějaký jiný error nebyl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí