Manželka chce svůj byt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.6.20 17:50

To jsou zase teorie. Resi se to tu ted penize, nikdo me nezná, tak asi muzu napsat, jak to je. Kdyz jsme spolu zacali bydlet, ja mel 40, ona 18. Za 10 let jsem se dostal na nejakych 50, ona na 40 cistyho. Ja mam ted cistyho kolem tech 80. Nevim, kolik staly byty tenkrat, ale fakt na hypoteku jsme asi nemeli, ale ani se nezajimali. A vztah z rozumu to od ni nebyl, mne bylo 23, ji 25 a kazdej ji ode me odrazoval, sla za mnou pres celou republiku a byl to pro ni risk jako krava. Ja 23 let, denne na motorce, zadny starosti, svobodny. Ona 25, 2 deti, 300 km daleko, zadne znamosti, zadna rodina. Vsechno jsem, da se rict ze dne na den pustil a zacal zit rodinny zivot. At jsem jaky jsem hovado, ve 23 letech jsem mel najednou 2 deti, kterym bylo 5 a 7, ale s tim jsme do toho sel, ze se o ne postaram.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.20 17:51

40 a 18 bylo v hrubym, 50 ja hrubeho, ona 40 cisteho.

• Citovat
  • Upravit
792
6.6.20 17:55
@Anonymní píše:
To jsou zase teorie. Resi se to tu ted penize, nikdo me nezná, tak asi muzu napsat, jak to je. Kdyz jsme spolu zacali bydlet, ja mel 40, ona 18. Za 10 let jsem se dostal na nejakych 50, ona na 40 cistyho. Ja mam ted cistyho kolem tech 80. Nevim, kolik staly byty tenkrat, ale fakt na hypoteku jsme asi nemeli, ale ani se nezajimali. A vztah z rozumu to od ni nebyl, mne bylo 23, ji 25 a kazdej ji ode me odrazoval, sla za mnou pres celou republiku a byl to pro ni risk jako krava. Ja 23 let, denne na motorce, zadny starosti, svobodny. Ona 25, 2 deti, 300 km daleko, zadne znamosti, zadna rodina. Vsechno jsem, da se rict ze dne na den pustil a zacal zit rodinny zivot. At jsem jaky jsem hovado, ve 23 letech jsem mel najednou 2 deti, kterym bylo 5 a 7, ale s tim jsme do toho sel, ze se o ne postaram.

Hmm cili defacto jsem mel ve vsem pravdu. :think: Decka jeste drive nez jsem myslel, na hypoteku nemela. A zbytek nemusi byt tak objektiovni, kdyz jsou v tom city a clovek ma ruzove bryle. Ja nevidim velky risk v tom jit bydlet zadarmo nekam a mit po boku typka, ktery se stara o decka i o zenskou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
6.6.20 17:56
@Anonymní píše:
40 a 18 bylo v hrubym, 50 ja hrubeho, ona 40 cisteho.

No, takze 40 cisteho, ona neni negramotna chudinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 17:56

Risk to byl v tom, ze mi bylo 23, byl jsem pul roku po vztahu, ktery jsem mel od 15, takze nevybourenej.

• Citovat
  • Upravit
792
6.6.20 17:57
@jkra píše:
No, takze 40 cisteho, ona neni negramotna chudinka.

Jo ale bavili jsme se snad o dobe, kdyz se poznali a zakladatel mel dvojnasobny plat a vlastni dum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.6.20 17:58
@Anonymní píše:
Risk to byl v tom, ze mi bylo 23, byl jsem pul roku po vztahu, ktery jsem mel od 15, takze nevybourenej.

No ale to neni risk, kdyz ona nic nema a urcite te trochu poznala a usoudila, ze bude hodnej chlapek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 17:58

A hlavne asi nemohla tusit, jestli me to bude bavit, starat se ve 23 o rodinu. Ale za sebe dam ruku do ohne, mne staci klid, nic neresit a obcas si zasukat. Jsem proste jen chlap.

• Citovat
  • Upravit
32028
6.6.20 17:59
@Sandokanec píše:
Me dedukce, ted ji bude kolem 40, nebavi ji zivot se zakladatelem a chce si zit konecne po svem a svobodne si kukat. Prvni decko mela kolem 20 a poznali se treba kolem 26. Samozrejme varim trochu z vody, ale kdyz bych musel s necim prijit, tak to vidim tak jak pisu. :think:

No to je právě tvůj problém, ty tak nějak celou diskuzi vaříš z vody na základě jakýchsi nepovedených paniček z tvého okolí :nevim: ale jinak ty počty máš takové… ehm…

Příspěvek upraven 06.06.20 v 18:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.6.20 17:59
@Sandokanec píše:
Me dedukce, ted ji bude kolem 40, nebavi ji zivot se zakladatelem a chce si zit konecne po svem a svobodne si kukat. Prvni decko mela kolem 20 a poznali se treba kolem 26. Samozrejme varim trochu z vody, ale kdyz bych musel s necim prijit, tak to vidim tak jak pisu. :think:

Tak jsem borec, nebo ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.6.20 18:00
@Nimie píše:
No to je právě tvůj problém, ty tak nějak celou diskuzi vaříš z vody na základě jakýchsi nepovedených paniček z tvého okolí :nevim:

vzdyt zakladatel prave potvrdil ty roky skoro presne jak pisu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
6.6.20 18:00
@Sandokanec píše:
Jo ale bavili jsme se snad o dobe, kdyz se poznali a zakladatel mel dvojnasobny plat a vlastni dum.

Ano a verim, ze ona by ve 30 mohla mit hypo a ve 40 splaceno( pomer rostouciho platu a tehdejsich nizsich cen.) takze nyni mohla mit 2 odrostle deti a vlastni nemovitost. Ja mela pred 7 lety 4 lete dite a za tech 7 let jsem uplne jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.6.20 18:02
@Anonymní píše:
A hlavne asi nemohla tusit, jestli me to bude bavit, starat se ve 23 o rodinu. Ale za sebe dam ruku do ohne, mne staci klid, nic neresit a obcas si zasukat. Jsem proste jen chlap.

to nevi zenska nikdy, to se proste musi zkusit a barak hodne zen proste pritahuje, to samotny je velky plus. :mrgreen: A urcite uz mela trochu zkusenosti a rekl bych, ze ji prave vyhovuje, ze si mladsi a nechas sebou zametat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
6.6.20 18:03
@Sandokanec píše:
Tak jsem borec, nebo ne? :pankac:

Jojo, prej socka :lol: :lol: vyloženě chuděra, se 2 děckama dosáhla na běžný průměrný plat a po 10 letech má víc jak půlku toho co zakladatel :lol: :lol: příště si prosim tě nech ty svoje kydy pro sebe, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
6.6.20 18:04
@Sandokanec píše:
vzdyt zakladatel prave potvrdil ty roky skoro presne jak pisu. :mrgreen:

A zároveň řekl, že už v tak mladém věku se dvěma dětma měla naprosto normální plat, takže by na hypotéku s klidem dosáhla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí