Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@belladonna píše:
Co máš pořád s barákem, pořád z ní chceš udělat zlatokopku, přitom se oba jednoduše zamilovali.
A kde beres tu jistotu?
spis zakladatel se zamiloval a ona videla sanci na rodinu a zabezpeceni.
@Sandokanec píše:
A kde beres tu jistotu?spis zakladatel se zamiloval a ona videla sanci na rodinu a zabezpeceni.
A pořád se snažíš z ní udělat zlatokopku a pořád. Neuvěřitelné.
@belladonna píše:
A pořád se snažíš z ní udělat zlatokopku a pořád. Neuvěřitelné.
tvl a co jineho by byla, kdyz hned od zacatku vztahu resi dum zakladatele. ![]()
@Sandokanec píše:
tvl a co jineho by byla, kdyz hned od zacatku vztahu resi dum zakladatele.
Sám zakladatel psal, že v tom byla zamilovanost, že žena šla do rizika. Zlatokopka čeká 14 let? Houby.
@Honza 12 píše:
Dal jí ty prachy. 375. Budiž. Má to háček. Že ji v případě rozvodu vyplatí půl milionu, z jejich investic.
když ona prokáže 500 tis., tak 500tis. A on velice hladce prokáže, že jí dal těch 375
a zatím co ona, bude muset dohledat stovky účtenek za posledních 15 let, jemu na to postačí jeden jediný výpis z banky ![]()
@belladonna píše:
Sám zakladatel psal, že v tom byla zamilovanost, že žena šla do rizika. Zlatokopka čeká 14 let? Houby.
Zlatokopka neni jen nacincana dvacitka modelka, ktera lovi miliardare.
vy zeny proste casto ani nevidite sve zistne chovani, uz jsem to tady vysvetloval.
@belladonna píše:
Co máš pořád s barákem, pořád z ní chceš udělat zlatokopku, přitom se oba jednoduše zamilovali.
Presne. Zamilovali. Asi mela haranty narvat do Klokanku a predstirat, ze je neposkvrnena. A hned si vzit hypo. Pak by to bylo fer.
Nechci byt svine (a mozna jsem), co rozvratil rodinu, ale ona tenktrat sla od manzela ke me. Prezentovala to tak, ze jim to neklape od te doby, co ji on byl neverny. Ale s odstupem casu, co kluku otec na ne kasle, (napr. k vanocum 15 letymu klukovi dal destnik), si rikam, ze jsem klukum treba pomoh.
Takze nebydlela u znamych nebo u rodiny. Bydlela s byvalym a byl to proste risk.
@Anonymní píše:
Nechci byt svine (a mozna jsem), co rozvratil rodinu, ale ona tenktrat sla od manzela ke me. Prezentovala to tak, ze jim to neklape od te doby, co ji on byl neverny. Ale s odstupem casu, co kluku otec na ne kasle, (napr. k vanocum 15 letymu klukovi dal destnik), si rikam, ze jsem klukum treba pomoh.Takze nebydlela u znamych nebo u rodiny. Bydlela s byvalym a byl to proste risk.
Ty si rekni se zenou narovinu, co dal. Ja nemyslim, ze je mrcha. Drzim palce.
@Sandokanec píše:
Zlatokopka neni jen nacincana dvacitka modelka, ktera lovi miliardare.vy zeny proste casto ani nevidite sve zistne chovani, uz jsem to tady vysvetloval.
Ale když se podíváš na fakta, sám zakladatel říkal zamilovanost, čekala 14 let, tak se proste zlatokopka nechová. 14 let ji tam nic nepatrilo, jakapak zlatokopka.
@Sandokanec píše:
Vzdyt psal, ze nedosahla, trochu premyslej jak banky posuzujou zajemce a zda matka samozivitelka s 2 deckama a prumernym platem je idealni klient
On napsal že by ASI nedosáhli, což je samozřejmě nesmysl vzhledem k tomu, že byty v té době šly běžně sehnat za cenu ve stovkách tisíc (tzn. splátka kolik? 2000 - 4000 tis.?).
Zároveň platí že během 10 let dosáhla na plat cca 50 tis. Vzhledem k tomu, že zakladatel má s dotyčnou další dítě, došlo k opakovanému pozdržení její kariéry, tzn. nemít třetí dítě s tímto člověkem, byl by vývoj ještě rychlejší.
@Anonymní píše:
Normalni plat…fakt si nepamatuju, co bylo pred 15 lety, ale myslim, ze mela kolem 13 cisteho. Tech 40 ma ted posledni 3 roky, co povysila.
Heleď začínáš v tom mít totální guláš. 18 tis. hrubého tím spíš se 2 dětma fakt není 13 tis. čistého. Zároveň na jednu stranu tvrdíš jak do 10 let získala plat 40 tis. čistého a přitom teď tvrdíš, že to má jen poslední 3 roky co povýšila. A fakt chceš tvrdit, že i přesto že zůstávala na stejné pozici, i přesto že docházelo k plošnému zvyšování platů, inflace atd., tak její plat byl po dobu 12 let v nezměněné podobě 13 tis. čistého?
ale ono to je jedno, tohle je stejně spíš jen o tom, že dedukce, že ženská sama musí dělat maximálně prodavačku za mizerný plat a nedokáže zaplatit ani stupidní hypotéku když v dnešní době o 15 let později žijí někteří lidi i v Praze, kde nájmy začínají na 8 - 10 tis. s platem 20 tis., je prostě mylná.
@jkra píše:
Ty si rekni se zenou narovinu, co dal. Ja nemyslim, ze je mrcha. Drzim palce.
Diky, momentalni stav je ten, ze mi rekla, ze pujdeme od sebe, rekla to i starsim detem, krome toho jedenactiletyho. A ted se o tom nechce bavit. Rekla to na ten popud, ze jsem mel pripominky k tomu zuzeni sjm. Myslete si o me, co chcete, ale zuzeni sjm v manzelstvi me proste nepresvedcuje o spolecne budoucnosti.
@Sandokanec píše:
A kde beres tu jistotu?spis zakladatel se zamiloval a ona videla sanci na rodinu a zabezpeceni.
Neboli nabádáš k porušení/zanedbání povinností plynoucích z 89/2012 Sb. § 655 a snažíš se popřít zákonný a jediný účel manželského svazku?
@Sandokanec píše:
Na zaklade novych informaci to vidim teda takhle. Na zacatku byl zakladatel velka pomoc, poskytnul to bydleni, mel o hodne vetsi plat. Ale postupne se ona zvedla, prestala zakladatele vlastne potrebovat a pripravuje si pudu pro samostatny zivot.
Chtěl jsi říct „měl chvíli větší plat, neposkytl ženě žádnou kompenzaci za pozdržení kariéry a následně skončil nejdřív na stejném platu jako ona a pak na jen o kousek vyšším“? Cool…