Manželka chce svůj byt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32028
7.6.20 11:20
@jege píše:
Tak zlatokopka asi ne, ale že už prvoplánově chtěla vzít kramle, asi jo, a chtěla mít připravený byteček, do které se může rychle přestěhovat. S 1/2 domu by to bylo nadlouho.
Částečně souhlasím… ale! neměl by jí možnost vyhodit, získala by větší obnos, škody by mu způsobila mnohem větší jelikož by přišel o větší část majetku a ještě by v případě absence peněz ho mohla donutit to rodinné sídlo prodat (perfektní příležitost pro to se pomstít za cokoliv) atd. takhle má on klid, ona klid… věř mi, že to není nic příjemného muset po rozchodu zůstávat s partnerem/partnerkou v jedné domácnosti, vidět jí jak si žije v klídečku svůj život protože už je odmilovaná atd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37906
7.6.20 11:36
@Nimie píše: … věř mi, že to není nic příjemného muset po rozchodu zůstávat s partnerem/partnerkou v jedné domácnosti, vidět jí jak si žije v klídečku svůj život protože už je odmilovaná atd.
Rozešel jsem se s manželkou a odešel z domu. Na ulici jsem uslyšel výstřel z našeho bytu, tak jsem se celý vystrašený vrátil… Ta mrcha si otevřela šampaňské! :zed: :zed:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.6.20 13:15
@Nimie píše: Částečně souhlasím… ale! neměl by jí možnost vyhodit, získala by větší obnos, škody by mu způsobila mnohem větší jelikož by přišel o větší část majetku a ještě by v případě absence peněz ho mohla donutit to rodinné sídlo prodat (perfektní příležitost pro to se pomstít za cokoliv) atd. takhle má on klid, ona klid… věř mi, že to není nic příjemného muset po rozchodu zůstávat s partnerem/partnerkou v jedné domácnosti, vidět jí jak si žije v klídečku svůj život protože už je odmilovaná atd.

Jo ale vzdyt on celou dobu pise, ze ten barak nejde prevest, ze se musi doresit pozemky se sousedy a mestem. A to muze trvat dalsi roky. Ona se proste spokojila s tim co bylo mozny a chtela co nejdrive zdrhnout, uz nejspise nejakou dobu picha s jinyma. Klasika. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37906
7.6.20 13:22
@Sandokanec píše: … uz nejspise nejakou dobu picha s jinyma.

Třeba jenom s JINÝM, tak z ní nedělej rajdu! ;)  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.6.20 13:23
@jege píše:
Třeba jenom s JINÝM, tak z ní nedělej rajdu! ;) :mrgreen:

jj treba je charakter a mas pravdu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
7.6.20 13:24
@Nimie píše:
Mimochodem… jo, fakt děsná zlatokopka. Odmítne přepis poloviny domu na sebe a místo toho si před odchodem vezme ušmudlaných 400 tis. které jí stejně právem náleží.

Tady kdákáte jeden přes druhého jak získala byt a jak ho podvedla a kdesi cosi. Ještě jednou, speciálně pro ty pomalejší… Odmítla skutečný majetek a dobrovolně si na sebe upsala dluh kterým nijak nezatížila manžela (ač by s klidem mohla) a pouze si vzala minimum z toho co by jinak mohla mít.

To že nedokážete odlišit dluh od majetku a evidentně neumíte počítat opravdu není problém nikoho jiného než váš vlastní. Nemá nic co by nedokázala s klidem získat sama vzhledem k výši platu. Ale hlavně že tu všichni máte jasno, jak ovečky, fakt… :roll:

Ale to je zajímavé takový obrat od tebe. Asi 30 stránek zpátky jsi mě pozurazela, jak jsem strašně hloupá, když jsem psala, že si svůj byt mohla pořídit mnohem dřív. Informace jsme měly stejné v tu chvíli. :think:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
7.6.20 13:27
@bigl píše:
Já nevím, já když to čtu, tak si říkám, že to ty ženské ani nemůžou myslet vážně. Tak blbý snad nemůže být nikdo. :zed:
To ani nemá smysl jakkoliv reagovat. Ale zakladatel je chudák, no dopadl jak dopadl. To bude ten typ dobračiska, co se x let stará o cizí děcka, živí je a ona s ním pak ještě takto vy.ebe. :zed:

Taky je mi ho líto, už od začátku. Ale tady je za hajzla, co nechal chudáka ženu zhodnocovat jeho majetek.

• Citovat
  • Upravit
792
7.6.20 13:28

Jo a hlavne nevime co ma ted rozjednano, treba zahackovala prachatejsiho chlapka nez zakladatel a vi co dela, ze ziska vice, nez by cekala co ze zakladatele. :nevim:
Nebo proste to neni uplne nejhorsi clovek na svete, trochu zneuzila zakladatele, pomohla si s nim, dovedla decka do dospelosti a ted se chce jen osamostatnit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
7.6.20 13:34

Nevěřím, že by to, jak věci najednou nabraly grady, bylo jen o tom, že jí za 14 let došla trpělivost. Píšu to tu od začátku a bohužel to vypadá, že jsem měla pravdu. Ale Zakladateli ty jsi fakt jelen, žes to podepsal bez právníka, hlavně potom, co z finální verze zmizela zmínka o vypořádání investic do baráku. :zed:

• Citovat
  • Upravit
792
7.6.20 13:39
@Anonymní píše:
Nechci byt svine (a mozna jsem), co rozvratil rodinu, ale ona tenktrat sla od manzela ke me. Prezentovala to tak, ze jim to neklape od te doby, co ji on byl neverny. Ale s odstupem casu, co kluku otec na ne kasle, (napr. k vanocum 15 letymu klukovi dal destnik), si rikam, ze jsem klukum treba pomoh.Takze nebydlela u znamych nebo u rodiny. Bydlela s byvalym a byl to proste risk.

Hele zakladatel, uz nedelej zadny voloviny. A priprav se poradne na ten rozvod. Vsechny faktury za dum schovej nekde mimo jeji dosah. Na rozvod si najdi pravnika, prober s nim vse. Rozvod udelej co nejdrive, protoze budes prichazet o dalsi penize a ona ma to svoje osefovane. Nepodepisuj cokoliv, ale napred to prober s pravnikem. :nevim: Idealne nech za sebe jednat jen pravnika, ty neumis vyjednavat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.6.20 13:47
@Anonymní píše:
Nechci byt svine (a mozna jsem), co rozvratil rodinu, ale ona tenktrat sla od manzela ke me. Prezentovala to tak, ze jim to neklape od te doby, co ji on byl neverny. Ale s odstupem casu, co kluku otec na ne kasle, (napr. k vanocum 15 letymu klukovi dal destnik), si rikam, ze jsem klukum treba pomoh.Takze nebydlela u znamych nebo u rodiny. Bydlela s byvalym a byl to proste risk.

A jinak k tomuhle, no tohle dela hodne zen, ze sice nechce byt s muzem, ale drzi se ho dokud nenajde jineho. Asi to tak ma i ted.
Ten jeji byl asi takovej ten absolutne nevhodny typ-dluhy, nevera, chlast… A fakt nemela co ztratit. No vidis to kdo dava destniky na Vanoce detem. :nevim: A zajem o decka mel asi minimalni. Ti rikam, ze si s tebou hodne pomohla. Nasla tvarneho zajisteneho chlapka, ktery se o ni a decka dobre postaral a o to ji jako matce proste slo. Ted uz jsou decka velky, tak si muze jit po svych a o to spolecny dite se nejak domluvite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37906
7.6.20 15:10
@Sandokanec píše:
A jinak k tomuhle, no tohle dela hodne zen, ze sice nechce byt s muzem, ale drzi se ho dokud nenajde jineho. Asi to tak ma i ted. Nasla tvarneho zajisteneho chlapka, ktery se o ni a decka dobre postaral a o to ji jako matce proste slo. Ted uz jsou decka velky, tak si muze jit po svych a o to spolecny dite se nejak domluvite.

Přesně tak, jednu takovou mám doma, která to otevřeně přiznává. Naštěstí nejsem její chlap, takže je mi to putna, ale nedělám si iluze, že takových není mnohem více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
7.6.20 16:31
@Sandokanec píše:
Jo ale vzdyt on celou dobu pise, ze ten barak nejde prevest, ze se musi doresit pozemky se sousedy a mestem. A to muze trvat dalsi roky. Ona se proste spokojila s tim co bylo mozny a chtela co nejdrive zdrhnout, uz nejspise nejakou dobu picha s jinyma. Klasika. :nevim:

To, že barák nejde převést kvůli 70 metrům blbě oplocenýho pozemku, je naprostá pitomost. Buď je zakladatel fakt pitomej, nebo mu to přišlo vhod jako záminka, proč to neudělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
7.6.20 17:33
@jege píše:
Rozešel jsem se s manželkou a odešel z domu. Na ulici jsem uslyšel výstřel z našeho bytu, tak jsem se celý vystrašený vrátil… Ta mrcha si otevřela šampaňské! :zed: :zed::mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: tak nejak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
7.6.20 17:34
@Sandokanec píše:
Jo ale vzdyt on celou dobu pise, ze ten barak nejde prevest, ze se musi doresit pozemky se sousedy a mestem. A to muze trvat dalsi roky. Ona se proste spokojila s tim co bylo mozny a chtela co nejdrive zdrhnout, uz nejspise nejakou dobu picha s jinyma. Klasika. :nevim:

Nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria