Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jen proto, ze se budu rozvadet?To mi prijde jako docela dobrej duvod, ne?
A děláš pro ten rozvod nějaké kroky? Nebo si zase počkáš, až ti manželka dá k podpisu něco výhodného?
@Anonymní píše:
Je to telenovela, no. Castka 750, co jsem ji poslal byla vyjmuta v jeji prospech. Nemuzu si je narokovat. Ale v dobe odeslani vyjmuty nebyly, takze jsem ji asi poslal 375, asi. Ja nevim, a je mi to nejak tak jendo. Uz jsem rezignoval a odstehoval se:-)
Kam jsi se odstěhoval? do domu, do bytu, emigroval jsi na Aljašku…
@Keyllah píše:
ale vždyť on je nemusí zatlouct, ona sama přesnýho tucha nemá, on přesně taky neví, papíry jsou kdoví kde. A on ji prokazatelně poslat 375tis. A aby byly šul nul, ona musí prokázat investice 750tis. Však ať vytáhne ofocený faktury, ale pokud je pravda, co píše zakladatel o jejím platu a a výdajích, tak si opravdu nemyslím, že by se tam do drobných věcí investovalo třičtvrtě mega. Ty větší si pamatuješ, ale třeba o kompletní nové fasádě, střeše atd., zakladatel nic nepsal…
To není žádné morálně křivé chování -) copak on ji ty peníze na účet neposlal? její investice taky nerozporuje, jen je odhaduje šul nul podobně a podle mě i to tak nějak mohlo být…
Pokud by tomu tak bylo, tak dejme tomu. Ale mám za to, že ona má teď vyřešeno těch 750 tisíc. A klauzule o tom, že se tím pádem vyrovnali její předchozí investice, byla ze smlouvy záhadně na poslední chvíli vyjmuta. Takže ona získala základ hypotéky, vyjmuto z SJM a zároveň pořád v SJM zůstaly ty její investice do jeho nemovitosti. Tak jsem to pochopil.
@Anonymní píše:
A co mam delat? Zit vedle ni, ze spolu uz nejsme?
a ty teda nechceš být s ní? už se v tom fakt ztrácím…
Ale pořád nechápu, proč jsi se odstěhoval ze svého domu ty? jestli ona má problém s tebou, tak ať se odstěhuje, ne? ![]()
@Anonymní píše:
A co mam delat? Zit vedle ni, ze spolu uz nejsme?
Hele klid. Vrat se a promysli to. Nechces prijit o dite/ deti, ne? Pokud s tebou nechce byt, at jde ona, nejsi hotel na rok sakra. Ale takhke rychlej rozchod?
@Anonymní píše:
a rozvádíš se ty s ní nebo ona s tebou?
@Anonymní píše:
Je to telenovela, no. Castka 750, co jsem ji poslal byla vyjmuta v jeji prospech. Nemuzu si je narokovat. Ale v dobe odeslani vyjmuty nebyly, takze jsem ji asi poslal 375, asi. Ja nevim, a je mi to nejak tak jendo. Uz jsem rezignoval a odstehoval se:-)
Proč jsi se odstěhoval? ![]()
@Anonymní píše:
Předci jen jsi s ní byl docela dlouho, chtělo by to napsat něco jako doporučení, výstupní hodnocení. Z dávných dob se taková reference psala automaticky…
Takže:
Jak umí vařit?
Jak žehlí košile?
Vyjde s penězi nebo před ní platební karty páchají sebevraždu?
Nějaké to intimní hodnocení (ve vší počestnosti)
Neklevetí náhodou s kamarádkami?
Neflirtuje s cizími muži (asi trochu jo)…
Bude to chtít nějakou soft verzi, jinak ti ji ten její kolega vrátí a zůstane ti na krku ![]()
@Anonymní píše:
Máš v tomhle tématu podporu tolik egomaniaků, že se jich doposud snad nikde jinde víc nesešlo a ty jsi dopadl takhle? Proč jsi to téma vůbec zakládal, když jsi si z ničeho nic nevzal? Ty se nemáš kam co stěhovat. Nechápeš?
@Keyllah píše:
a ty teda nechceš být s ní? už se v tom fakt ztrácím…
Ale pořád nechápu, proč jsi se odstěhoval ze svého domu ty? jestli ona má problém s tebou, tak ať se odstěhuje, ne?
Nemá kam, byt ještě staví a co kdyby to s kolegou nevyšlo - třeba je ještě taky trochu ženatý ![]()
@jkra píše:
Hele klid. Vrat se a promysli to. Nechces prijit o dite/ deti, ne? Pokud s tebou nechce byt, at jde ona, nejsi hotel na rok sakra. Ale takhke rychlej rozchod?
Dyť to bylo jasný téměř už od prvního příspěvku.
Takovej spěch na vlastní jistoty. ![]()
@Honza 12 píše:
Dyť to bylo jasný téměř už od prvního příspěvku.Takovej spěch na vlastní jistoty.
Z jeho strany, rychle to vzdal. Ach jo.
@Keyllah
Tak je to jasný. Peníze co ji přeposlal, jsou vyjmuty v její prospěch. Teď mu už zbývá nečestně, nesportovně a křivě a nespravedlivě zatlouct toho půl mega z jejích investic. Aby to zůstalo trochu spravedlivý. Ale vsadím se, že to vyplatí, protože už rezignoval. Z baráku se taky, už podruhé, odstěhoval. Celkem předvídatelnej scénář, už od počátku diskuse. žádný překvapení. ![]()
@jkra píše:
Tak jo, chlap ženě zajistí do budoucna i tu papírovou okolkovanou jistotu, protože ji má rád. Ona mu řekne, na připomínky, že s ním končí, ale nemá se kam odstěhovat. S tímhle nejde bojovat. Vztah a úctu si nevynutíš. Když se ani nestydí minimálně flirtovat s jiným chlapem. Nevím, jakou máš představu o tom jeho nevzdávání se. ![]()
@jkra píše:
A co měl dělal? Hrát s ní hru, chci vlastní bydlení a do něj milence, ale ty budeš všechno platit a kdyby to s kolegou nevyšlo tak ať se mám kam vrátit?
Když chce ženská odejít za jiným, nic ji nezadrží.
Legální prostředky, třeba pokus o nápravu, dolézání - to nefunguje.
To co funguje (třeba zamknout ji ve sklepě) je zase nelegální.