Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ale s ni se nejde domluvit. Ted pry jsme oba nastvani. Kdyz jsem ji rek at jde ten rozvod zaridit kdyz se chce rozejit, tak mi na to rekla, ze nechape, proc chci vsechno resit hned a ze nic zarizovat nebude.
ta zenska ma smysl pro pointu ![]()
@Anonymní píše:
Psal jsem tu, ze jsem mel nějaký namitky k tomu rozdělení sjm, to ze treba zmizelo o tom, ze ona se vzdava, co investovala. Zacala picovat, ze chce jen svuj byt a ze ja jsem proti a ze az ji to dostavi, cca rok, tak ze pujdeme od sebe, ale ze spolu budeme zit jen tak, ze nema kam jit, a to ja proste nedam, porad ji mam rad. Hrozne se ji taky dotklo to, ze jsem rek klukum (19 a 21) o tech jejich telefonatech s kolegou. Vim, to byla asi picovina tahat do toho deti, ale ona jim to prezentovala tak, ze jsme zacali mit problemy po tom, co jsem zacal byt zarlivej. Tak jsem rek duvod zarleni.
Jestli ji pořád chceš, tak proč vyklízíš bojiště.
Kde máš vlastně hranici, za kterou se nenecháš zatlačit?
Být dobrák a mít přitom respekt se totiž nevylučuje.
@matkabagristy píše:
ta zenska ma smysl pro pointu
Jo jo, asi mi to dava sezrat. A to uz bylo fakt naposled
@Anonymní píše:
Tak jeste jedna rekace
Deti do toho zathla ona a ja proste nechtel byt za zarlivyho hajzla, co rozvratil rodinu. Ted ji zacit vyvolavat nebo prijit domu? Tak to bych byl asi jeste za vetsiho vola, si myslim, kdybych dolez zpatky a s ni se fakt ted nic nevyresi.Jakou dobrou radu myslis? Ono jich bylo vic.
Ještě nikam nechoď, jak to pořešíš s financemi? Budeš dal živit dvě domácnosti?
@reincarnate píše:
Jestli ji pořád chceš, tak proč vyklízíš bojiště.Kde máš vlastně hranici, za kterou se nenecháš zatlačit?
Být dobrák a mít přitom respekt se totiž nevylučuje.
Pockej, kdyby ti nekdo rek nekolikrat, ze s tebou nechce byt, tak by ses porad snazila?
@zoidberg píše:
Ja doufam, ze ne
@Anonymní píše:
Tak jeste jedna rekace
Deti do toho zathla ona a ja proste nechtel byt za zarlivyho hajzla, co rozvratil rodinu. Ted ji zacit vyvolavat nebo prijit domu? Tak to bych byl asi jeste za vetsiho vola, si myslim, kdybych dolez zpatky a s ni se fakt ted nic nevyresi.Jakou dobrou radu myslis? Ono jich bylo vic.
Prosímtě, od této uživatelky už o žádnou radu nežádej. Ona už těch nesmyslů tady vyblila tolik, že si musím sedět na prstech, abych jí nenapsala něco sprostého.
Vůbec nereaguj na slepičince, já myslím, že sis fakt zavařil spíš tím, žes sem vůbec lezl nechat si radit.
Držím palce, ať to nějak ustojíš, asi se ti teď život obrátí naruby, ale až se to přežene, bude líp ![]()
@Anonymní píše:
Tak jeste jedna rekace
Deti do toho zathla ona a ja proste nechtel byt za zarlivyho hajzla, co rozvratil rodinu. Ted ji zacit vyvolavat nebo prijit domu? Tak to bych byl asi jeste za vetsiho vola, si myslim, kdybych dolez zpatkya s ni se fakt ted nic nevyresi.Jakou dobrou radu myslis? Ono jich bylo vic.
Jak, dolezl zpátky?
Ty fakt nejsi zvyklý si urvat svoje nebo si to uhájit.
Je to tvoje rodina a jestli chce ona odejít, tak až bude čas, může jít. Ty máš být tam, kam patříš, a tam taky zůstaneš. ![]()
@zoidberg píše:
Jinak finance mam doufam poreseny, visi tam tech 500, odhadem. Auto je za 500, to at si klidne vezme, takze ji visim 250.
@bigl píše:
Prosímtě, od této uživatelky už o žádnou radu nežádej. Ona už těch nesmyslů tady vyblila tolik, že si musím sedět na prstech, abych jí nenapsala něco sprostého.
Vůbec nereaguj na slepičince, já myslím, že sis fakt zavařil spíš tím, žes sem vůbec lezl nechat si radit.
Držím palce, ať to nějak ustojíš, asi se ti teď život obrátí naruby, ale až se to přežene, bude líp
Citis se lip? Vyblila a slepicince? Tohle ubohe vyjadrovani je zbytecne.
@reincarnate píše:
Jak, dolezl zpátky?Ty fakt nejsi zvyklý si urvat svoje nebo si to uhájit.
Je to tvoje rodina a jestli chce ona odejít, tak až bude čas, může jít. Ty máš být tam, kam patříš, a tam taky zůstaneš.
Ale za jakou cenu? Nebylo by mi tam dobre. Nekde je tady taky tema, ze spolu zijou rozejiti. ![]()
@Anonymní píše:
Jinak finance mam doufam poreseny, visi tam tech 500, odhadem. Auto je za 500, to at si klidne vezme, takze ji visim 250.
Proč by si měla brát auto? Důvod?
@Anonymní píše:
Pockej, kdyby ti nekdo rek nekolikrat, ze s tebou nechce byt, tak by ses porad snazila?
Za prvé se žádná kaše nejí tak horká, jak se uvaří.
Za druhé pokud jsem nic neprovedl, tak proč bych měl odcházet já.
Leda pokud to opravdu chci zabalit, pak zase nemá smysl dělat dusno, kde už nechci být.
Za třetí jako usadit se každý na jiné adrese, tak to se opravdu znovu potkáte už u soudu.
@Josef_t píše:
S tou upřimností - nech si to do hospody, místní dámy tě ukamenují (naštěstí jen virtuálně).Jinak, nedělej frajera a mazej za právníkem!!!
PS: ti starší už vědí, že s nimi v novém bytě za ten rok tak nějak už nepočítá?
Nedělej si iluze, jak spekulovala s majetkem, bude spekulovat i dál.
Upřímnost ho právě dělá člověkem a ne blbem s egem do nebe. S tím ostatním máš pravdu.
Tak jeste jedna rekace
Deti do toho zathla ona a ja proste nechtel byt za zarlivyho hajzla, co rozvratil rodinu. Ted ji zacit vyvolavat nebo prijit domu? Tak to bych byl asi jeste za vetsiho vola, si myslim, kdybych dolez zpatky a s ni se fakt ted nic nevyresi.
Jakou dobrou radu myslis? Ono jich bylo vic.