Manželka mě podvedla po 5 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
4.9.19 08:22

Ahoj moje žena mě podvedla teď poprvé.
Není to tak jednoduché, jsme pěstouni a máme v péči její brášky. 5 let ženatý, no a teď od toho Května co mi to provedla jsem zjistil, že asi ženu nemiluji. :(Jenže začne trpět depresemi, které vyústí v odchod z baráku.
No a já potom musím volat PČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
4.9.19 08:40

@jirka00077 co by se stalo s dětmi kdybys odešel. Zvládne se ona postarat. Nebo v pěstounské děti byly odebrány. Já tedy nevím jak to chodí když se třeba rozvedou rodiče pěstounských dětí. Asi bys měl nejdříve zjistit proč to udělala. A řešit s ní problémy. Ale píšeš že už 5 let je to naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.9.19 08:50
@jirka00077 píše:
Omlouvám se za tu češtinu a v češtině jsem nikdy nebyl jedničkář. :zed:

K tomu aby si nepsal jak hnup, nemusis mit jednicky :P. No k tobe, nevim co chces slyset. Divni jste oba, kdyz tva zena kouri buhvi komu a takto podradne, ty ze potrebujes studie na to, ze ti huci v udu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 08:53

Pokud dojde na rozvod děti nebudou odebrání ale bude se řešit kdo je dostane do péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.9.19 09:01
@jirka00077 píše:
Pokud dojde na rozvod děti nebudou odebrání ale bude se řešit kdo je dostane do péče.

Jsou to pribuzni tve zeny, takze asi ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.9.19 09:02

Ale chapu, ze by to tvou zenu mohlo polozit, kdyz ty si neplodny, ona ma vadu srdce a tehotenstvi by absolvovat nemela a nabrnknes si mladou zenu s miminkem, plus zdravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.9.19 09:03

Troll jak vysity!!! copak nemocnym lidem (srdce / sebevrazedne sklony) se davaji deti do pestounske pece? :zed: :zed:

ocividne na psychiku jste nemocni oba bo takto se nevyjadruje ani male dite. nejde o cestinu, ale o projev zraly mentala :zed:

Příspěvek upraven 04.09.19 v 09:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 09:06

Wildcherry jsi frajerka, rozhodně my nejde o sex s mladší holkou. Jen jsem nečekal že se zamiluju do mladší holky co má dítě. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.9.19 09:06
@markytka3 píše:
Troll jak vysity!!! copak nemocnym lidem se davaji deti do pestounske pece? :zed: :zed: ntb.

Nevim, ale pokud se jedna o pribuzne, tak proc by ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.9.19 09:10
@jirka00077 píše:
Wildcherry jsi frajerka, rozhodně my nejde o sex s mladší holkou. Jen jsem nečekal že se zamiluju do mladší holky co má dítě. :(

No ale stalo se. Podstatne jsou nasledky, ne umysl.To mas jak u tehotenstvi, je sice hezky, ze si dva davaji pozor, ale v monente, kdy zena otehotni je jaksi toto uplne fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 09:11

Postoupili jsme psychologické vyšetření, abychom mohli mít kluky v péči. Tak že markytka3, rozhodně nejsme duševně nemocný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 09:17

Ano wildcherry, proto si objednala moje žena dárce spermatu nechtěla čekat. Pak mi řekla že jsem neplodný, že stejně to dítě bude od dárce. Tak je prý jedno jestli inseminace, nebo využije dárce doma v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 09:22

Hele markytka3, myslíš že jsi chytrá ale podle mého se jen ztrapňuješ, když lidi se neuráží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.9.19 09:27
@jirka00077 píše:
Postoupili jsme psychologické vyšetření, abychom mohli mít kluky v péči. Tak že markytka3, rozhodně nejsme duševně nemocný. :mrgreen:

neverim ani zbla, napsat sem muzete, ze mate iq einsteina. jako myslenkove pochody, jak tu prezentuje sebe a vasi zeny, fakt tomu neopovidaji - zena vam rekla, ze jste neplodny? doktor to s vami nekonzultoval? jedno zda inseminace nebo si zakurv. i doma v posteli a je stejne??? ocividne nemate ani tuchu, jak umele oplodneni probiha, na to, ze jste se o to zajimali… me je to putna, jen nemam rada, kdyz nekdo krmi bludy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.9.19 09:27
@jirka00077 píše:
Ano wildcherry, proto si objednala moje žena dárce spermatu nechtěla čekat. Pak mi řekla že jsem neplodný, že stejně to dítě bude od dárce. Tak je prý jedno jestli inseminace, nebo využije dárce doma v posteli.

Chapes, jak je to desny? Bezte asi od sebe, naprosto vztah bez respektu a duvery a defakto zdraveho rozumu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí