Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mysticlipstick píše:
Jako jestli si to fakt pochopila, tak mas jednicku s hvezdickouprotoze ja se v tom blabolu absolutne nemuzu zorientovat
Kupodivu asi neco ano a co ne, do toho se nechci poustet, pac to je hruza
.
Holky, vy jste nepochopily, ze ten darce ji chtel asi dat sperma tam, kam patri.Ale aby to melo nejakou uroven teda-predehru, tak ho zkusila vykourit, darce pochopil, ze do toho dakt jako nejde a mela po ptakach ![]()
@wildcherry píše:
Kupodivu asi neco ano a co ne, do toho se nechci poustet, pac to je hruza.
Ja pochopila jen tu snahu otehotnet pres pusu
To me na emiminu moc neprekvapuje ![]()
@wildcherry píše:
Holky, vy jste nepochopily, ze ten darce ji chtel asi dat sperma tam, kam patri.Ale aby to melo nejakou uroven teda-predehru, tak ho zkusila vykourit, darce pochopil, ze do toho dakt jako nejde a mela po ptakach
Tak ted se z tebe stal mistr ve cteni mezi radky ![]()
@Mysticlipstick píše:
Tak ted se z tebe stal mistr ve cteni mezi radky
Markytka3:
Dost jsi mě nasrala, tak že postup INSEMINACE:
Může to vykonat i tvůj gynekolog ale dělají to samozřejmě i reprodukční kliniky. Jen se metoda INSEMINACE provadí v případě, že muž je plodný jen má mizerně nepohyblivé sperma. Já jsem chtěl INSEMINACI protože žena má svoje vaječníky v pořádku menstruační cyklus taky, jen má asi 3 denní spoždění.
INSEMINACE se provádí inseminační stříkačkou, kterou ti zavede doktor děložním čípkem až k vaječníku, dělá se to aby byla mnohem vyšší šance na otěhotnění.
@jirka00077 píše:
Markytka3:
Dost jsi mě nasrala, tak že postup INSEMINACE:
Může to vykonat i tvůj gynekolog ale dělají to samozřejmě i reprodukční kliniky. Jen se metoda INSEMINACE provadí v případě, že muž je plodný jen má mizerně nepohyblivé sperma. Já jsem chtěl INSEMINACI protože žena má svoje vaječníky v pořádku menstruační cyklus taky, jen má asi 3 denní spoždění.
INSEMINACE se provádí inseminační stříkačkou, kterou ti zavede doktor děložním čípkem až k vaječníku, dělá se to aby byla mnohem vyšší šance na otěhotnění.
A proc tvoje sperma, kdyz je,,mrtve,,?Nebo jako toho gynekologa
?Ne promin, ale nechapu. Prosim, vystvetli mi to.Ale chapave prosim
@jirka00077
A jak do toho zapada ten kuchynsky darce, kdyz jste meli rozjetou kliniku. Vysvetlila ti, proc mu ho kourila, kdyz ji slo o sperma do delohy a ne do zaludku?
@wildcherry píše:![]()
![]()
porad si rikam, ze prece nemuze fakt nekdo myslet vazne, ze inseminace probiha usty
Vsak jsi na em dlouho
tady se deji jenom zazraky. Jednou se i dockame pribehu poceti pres usta ![]()
Já myslím, ze v každém případě můžeme kvitovat s povdekem, ze se Jirka ani jeho geny nebudou dále rozmnožovat!
Příspěvek upraven 04.09.19 v 12:57
Vysvětlím, v mém případě jsem chtěl využít možnosti na INSEMINACI dárce spermatu. Nevíte jak je pro mě těžký nedat ženě po čem touží. Že chce mimčo, já to vím ale já jsem byl ozářován již v 8 letech od 8let nemohu mít svoje děti. Ani nevíte jaké to je říct ženě, že nemohu mít vlastní potomky.
@wildcherry píše:
A proc tvoje sperma, kdyz je,,mrtve,,?Nebo jako toho gynekologa?Ne promin, ale nechapu. Prosim, vystvetli mi to.Ale chapave prosim
Same otazky
![]()
@Mysticlipstick píše:
Vsak jsi na em dlouhotady se deji jenom zazraky. Jednou se i dockame pribehu poceti pres usta
A vis ty co? Ja si myslim, ze vetsina si mysli, ze tak vznika mimodelozni tehotenstvi
![]()
@wildcherry píše:![]()
![]()
porad si rikam, ze prece nemuze fakt nekdo myslet vazne, ze inseminace probiha usty
Boris Becker by to viděl jinak.
![]()
@wildcherry píše:
A vis ty co? Ja si myslim, ze vetsina si mysli, ze tak vznika mimodelozni tehotenstvi![]()
![]()
![]()