Manželka mě podvedla po 5 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
4.9.19 10:09

Wildcherry: Odpověď byla že to udělala protože nechtěla čekat. Já jsem prý neplodný, je jedno jestli to bude dárce ze spermobanky. Nebo borec přes seznamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
4.9.19 10:14
@jirka00077 píše:
Wildcherry: Odpověď byla že to udělala protože nechtěla čekat. Já jsem prý neplodný, je jedno jestli to bude dárce ze spermobanky. Nebo borec přes seznamku.

A testy videla?? Myslim jeho na pohlavni choroby.

• Citovat
  • Upravit
24379
4.9.19 10:16
@Mysticlipstick píše: :lol: :lol: :lol: tak samozrejme… to se dela takhle proto kdyz si zenska nechce skazit delohu. Chlap ji to vycinka do pusy a ona to odnosi na pravy strane p*dele :lol:

Co myslis milacku, nemam vetsi zadek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 10:21

A já od doby co mi to provedla, myslím jen na to co jsem za těch 5 let udělal špatně.
A pak jsou tady moje city, začal jsem si psát s Luckou 25 roku s dítětem. Napsal jsem Lucce, že si potřebuji s někým povídat. A od té doby si spolu píšeme, posíláme si fotky už měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.9.19 10:21
@jirka00077 píše:

A porad ti prijde, ze je mentalne v poradku? A vy jste registrovani na klinice a ty ani nevis, jak vypada tvoje spermio? Tak hlavne, ze na oplodneni sperma polyka tvl :jazyk:.Chapes, ze podle profilu (nemyslim obliceje),jak zenu popisujes, neni mozny, aby si i ty byl perspektivni muz? Pro pochopeni hezka hlaska z emimina - jaky potkal, takovou nasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.9.19 10:23

Ta hlaska zni asi trochu jinak :mrgreen:,kdo me opravi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
4.9.19 10:26
@wildcherry píše:
Co myslis milacku, nemam vetsi zadek? :lol:

Jeste ti nadelam do druhy pulky a mam doma uplnou Kardashianku :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
4.9.19 10:26
@wildcherry píše:
Ta hlaska zni asi trochu jinak :mrgreen:,kdo me opravi :lol:

Jaky sel, takovou potkal.
A ted zbyva jen doufat, ze na to nebohy dite nebude platit jaka matka, taka Katka. Nedejboze jaky otec, takovy syn :mrgreen:.

Příspěvek upraven 04.09.19 v 10:29

• Citovat
  • Upravit
13197
4.9.19 10:28
@jirka00077 píše:
Markytka3:
Dost jsi mě nasrala, tak že postup INSEMINACE:
Může to vykonat i tvůj gynekolog ale dělají to samozřejmě i reprodukční kliniky. Jen se metoda INSEMINACE provadí v případě, že muž je plodný jen má mizerně nepohyblivé sperma. Já jsem chtěl INSEMINACI protože žena má svoje vaječníky v pořádku menstruační cyklus taky, jen má asi 3 denní spoždění.
INSEMINACE se provádí inseminační stříkačkou, kterou ti zavede doktor děložním čípkem až k vaječníku, dělá se to aby byla mnohem vyšší šance na otěhotnění.

paneboze, do koho jsi to zase dusi dal :-))) mas to krasne nactene, ocividne z nejakeho bravicka. :-)))

hele a rika ti treba neco ovulace aj. pojmy? vy jste byli na reprodukcni klinice a ty vubec netusis jaky mas spermiogram? jen ti zena rekla, ze jsi neplodny bo nemuzete pocit? hele a vis i ty, ze kdyz chcete mimino, tak to fakt felaci nejde… ze to musis strkat jinam, do takove dirky vedle te z ktere lezou hovinka… :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 10:33

Lucka je skvělá krásná holka, nečekal jsem že bych se mohl zamilovat.
Když mi nepíše, moje nálada je v hajzlu. Když mi napíše tak jsem zase moc šťastný. Nedávno mi volala, za 2 dny jsme spolu na telefonu strávili 3 hodiny kecaním. Píše mi že mě má moc ráda, dnes mi dokonce psala už v 5 ráno, když píše žena v 5 ráno je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.9.19 10:33
@ontarova.stara píše:
Jaky sel, takovou potkal.
A ted zbyva jen doufat, ze na to nebohy dite nebude platit jaka matka, taka Katka. Nedejboze jaky otec, takovy syn :mrgreen:.Příspěvek upraven 04.09.19 v 10:29
:lol: :lol: :lol: :lol:…A dekuji za opravu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
4.9.19 10:35
@jirka00077 píše:
Lucka je skvělá krásná holka, nečekal jsem že bych se mohl zamilovat.
Když mi nepíše, moje nálada je v hajzlu. Když mi napíše tak jsem zase moc šťastný. Nedávno mi volala, za 2 dny jsme spolu na telefonu strávili 3 hodiny kecaním. Píše mi že mě má moc ráda, dnes mi dokonce psala už v 5 ráno, když píše žena v 5 ráno je to normální.

Jirino, na tobe je krasny to, jak umis drzet myslenku a odpovidat presne na dotaz :lol:.

• Citovat
  • Upravit
24379
4.9.19 10:35
@ontarova.stara píše:
Jirino, na tobe je krasny to, jak umis drzet myslenku a odpovidat presne na dotaz :lol:.
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.9.19 10:38

Wildcherry: 100% neplodný metastazoval jsem do varlat v 8 letech skoro vše mi sebrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
4.9.19 10:38

Hele ten typek je cizinec nebo nejaky dysgrafik ci neco podobnyho. Ale kdyz si to dukladne promyslite-coz je dobry trenink intelektu podobny treba lusteni nejakyho prapisma :mrgreen: - tak nejaky smysl a a pribeh to ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí