Manželka se neumí oblékat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5913
10.11.23 09:19
@Buba mara píše:
Ty brďo, kde děláš? Zajímavé místo, to se asi nenudíte? :lol:

Skoro by to sedělo na psychiatrii. Lidi v županech, polonazí, v natáčkách, indián :mrgreen: jen asi regály se zbožím tam asi nejsou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.11.23 09:22
@Martha03 píše:
Skoro by to sedělo na psychiatrii. Lidi v županech, polonazí, v natáčkách, indián :mrgreen: jen asi regály se zbožím tam asi nejsou… :mrgreen:

Mně to nepřijde překvapivé, lidi jdou holt nakoupit a natankovat a neřeší obsluhu. Průřez celou společností.

• Citovat
  • Upravit
5913
10.11.23 09:49
@Mango_Lassi píše:
Mně to nepřijde překvapivé, lidi jdou holt nakoupit a natankovat a neřeší obsluhu. Průřez celou společností.

Tak určitě, ono už i na úřadech je jim to jedno. Ale jak jsem ten popis začala číst, tak jsem byla přesvědčená, že to bude psychiatrie :lol: každopádně ať se každý obléká jak chce, pokud tím neobtěžuje okolí. Tzn měli by být zakryté genitálie, prsa, nesmrdět a zbytek je mi nějak jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.11.23 09:52
@Kutil Tom píše:
To jsem byl já, to abys mě nepoznala :lol:

Já si myslela, že mě tajně šmíruješ :P :mrgreen: Tak příště můžeš přijít normálně, já tě stejně nepoznám :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
10.11.23 09:54
@Martha03 píše:
Skoro by to sedělo na psychiatrii. Lidi v županech, polonazí, v natáčkách, indián :mrgreen: jen asi regály se zbožím tam asi nejsou… :mrgreen:

Já si tu přijdu jak v blázinci, to je pravda :lol: Ale zase už mě jen tak něco nerozhodí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
10.11.23 09:59
@Buba mara píše:
Ty brďo, kde děláš? Zajímavé místo, to se asi nenudíte? :lol:

To nenudíme :lol: Na benzince ;)

• Citovat
  • Upravit
5913
10.11.23 10:02
@Sonarka píše:
Já si tu přijdu jak v blázinci, to je pravda :lol: Ale zase už mě jen tak něco nerozhodí :mrgreen:

No to věřím :lol: ale zas má člověk aspoň historky z podsvětí ne :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.11.23 10:06
@Martha03 píše:
No to věřím :lol: ale zas má člověk aspoň historky z podsvětí ne :lol: ;)

To jsme zrovna teď řešili s jedním kolegou, že by se tu uživila skrytá kamera… taková reality show :lol:

• Citovat
  • Upravit
2647
10.11.23 11:28
@Arturie píše:
Dekuji, dcero. Ty me chapes, ze tohle je lakmusovy papírek, jak si velmi rychle rozskatulkovat lidi.

Nemáš zač, virtuání mámo. :hug:
Tak hlavně je to stupidní předsudek. Zbytečně tím zahodí hodně možností mít s někým randění, sex a možná i víc. Takovým přístupem si zbytečně škodí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
10.11.23 11:31
@Mango_Lassi píše:
Za mě je to v pořádku. Buď to někoho naláká nebo naopak ihned odradí. Každý nepotřebuje mít všechny možnosti.

Mně to přijde jako stupidní předsudek. Já třeba nosím výstřih čistě proto, že je mi to pohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.11.23 11:34
@OpenHearted píše:
Mně to přijde jako stupidní předsudek. Já třeba nosím výstřih čistě proto, že je mi to pohodlnější.

V čem je to předsudek? Že se najdou chlapi, kterým se to moc nelíbí? Vítej v reálném světě.

• Citovat
  • Upravit
53190
10.11.23 11:37
@OpenHearted píše:

A potřebuješ, aby se to všem mužům líbilo? Mě je třeba úplně šumák, že se někomu nelíbí moje džínová bunda nebo barevný conversky. Pokud mě někdo takhle zaškatulkuje mezi švihlé rockery, jsem s tím úplně v poho. Taky nechci nějakýho vyholenýho fitnesáka a je mi fuk, že mám předsudky, že jsou blbí a impotentní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.11.23 11:40
@unuděná píše:
A potřebuješ, aby se to všem mužům líbilo? Mě je třeba úplně šumák, že se někomu nelíbí moje džínová bunda nebo barevný conversky. Pokud mě někdo takhle zaškatulkuje mezi švihlé rockery, jsem s tím úplně v poho. Taky nechci nějakýho vyholenýho fitnesáka a je mi fuk, že mám předsudky, že jsou blbí a impotentní :lol:

Asi tak. Taky nejsem bankovka tisícovka, aby mě musel každý obdivovat. Lidi jsou různí a každému se líbí něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
24259
10.11.23 11:47
@OpenHearted píše:
Nemáš zač, virtuání mámo. :hug:
Tak hlavně je to stupidní předsudek. Zbytečně tím zahodí hodně možností mít s někým randění, sex a možná i víc. Takovým přístupem si zbytečně škodí. :nevim:

Jsem na tebe pyšná. Máš na svůj věk naprosto jasno. Mne to asi trvalo dyl, než mi došlo, že se nepotrebuju před světem ospravedlnovat, když něčím vybočuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
10.11.23 12:15
@Sonarka píše:
Taky k nám přišel pán takhle :lol: :mrgreen: :nevim:

Kde to děláš? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...