Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gabrriel píše:
Jak já zakladatelovi závidím. Ta moje se sice taky barví na červeno, ale to je tak vše. Nejradši sedí doma s dětma, nebo nějaké procházky, ale ideálně místama kde nikdo není. Kamarádky pořádně nemá, protože všechny jsou moc akční. Na diskošku nebo ples s ní jít nemůžu protože se „nechce ztrapňovat“ ale doma jen s dětma si klidně občas zatrsá, ale pak hned končí. Vyfotit rodinné foto a dát ho na FB taky nesmím, co kdyby vypadala blbě…
Hele s zenskyma si proste moc nepomuzes, kdyz chces mit pohodovy zivot, tak proste zadny zavazky a menit to podle potreby. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer dámy, rád bych slyšel vaše názory, když se o tom bavím s kamarády tam mi říkají že je manželka úžasná a že mi jí závidí. Takže nevím jestli je chyba na mě straně, nebo na straně manželky. S manželkou jsme spolu 10let, z toho 4roky manželé. Mně je 30,manželce 26,děti nemáme, ja bych je chtěl už teď, ale manželka chce tak za 2 roky. Manželka byla takový klidní typ, rádi jsme spolu trávili čas doma. Samozřejmě jsme občas něco podnikli, manželka si ráda četla, ráda vařila, nebo chodíla s kamarádkou na cvičení. Ale před 15 měsíci, se ze dne na den úplně změnila. Obarvila si vlasy na červeno, změnila styl oblékání, změnila názory, změnila kamarády, změnila koníčky. Žačala chodít 2 až 3 týdně na diskotéky, s kamarádkamy chodí každý den nakupovat, o domácnost se moc nestará, občas mně napadne jestli nemá milence. V sexu se taky dost změnila, zkoušíme pořád nové věci. Taky jsem docela žárlivěj, štve mně jak se teď obléká. Obléká se tak že jí sou vidět prsa a zadek. Taky dává na instragram nevhodné fotky, kde je třeba jen v erotickém prádle. A taky je teď hrozně akční, pořád něco dělá a plánuje, nevydrží ani chvíli v klidu, třeba i když sedí tak se hloupé. Napadlo mně jestli nemá třeba adhd je to možné? A taky si žačala pořád zpívát, i když třeba jdeme po ulici, tak začne jen tak zpívát a tančit, a lidé se na ni dívají jako na blázna. S manželkou jsem mluvil, o tom jak to cítím, ale manželka říká že si chce užívat. Jak byste reagovali na takové chování partnera/partnerky? Rozvádět se sní fakt nechci.
Neměla pubertu v 16, dostala ji v 26. Buďte rád, že nemáte děti, jsou i takové, co tu pubertu dostanou o dalších 10 let později, když už jsou v tom děti, a pak je to mnohem horší. Takhle budete mít ten rozvod snazší. Já vím, píšete, že se rozvádět nechcete, ale to je jen otázka času, čím dříve tento názor přehodnotíte, tím lépe pro vás oba. A příště si najděte takovou, co už má po pubertě.
Ahoj a co takhle třeba psychická porucha? To bych tak viděla spíše…
@Hanka123456 píše:
Ahoj a co takhle třeba psychická porucha? To bych tak viděla spíše…
Nemyslim, ma proste takovou labilnejsi lehkovaznou povahu jako vetsina umelcu.
Ted pravdepodobne frci na necem jeste, takze se muze zdat divna, ale spise to povaha absulutne nevhodna pro souziti. ![]()
Taky bych řekla, prostě duše umělce. Na vejšce ti, co studovali výtvarku nebo hudebku, byli identifikovatelní podle s vé vyzáže a chování na 100 honů.
A to nemyslím ve zlém. Prostě si až teď holka uvědomila volnost své duše. Třeba byla předtím vázána nějak rodinným prostředím a pak následně hned vztahem=taková ta poslušná bezproblémová holka. A až teď objevila, že chce prožívat život úplně jinak.
@Sandokanec píše:
To rikam od zacatku, navic kdyz je jeste umelecky zalozena, hraje na koncertech, to je skoro jisty.
Smankote, babičko!!
Já zpívala léta po barech, pak v různých tělesech.. nikdy jsem nic nebrala, ani nikdo z lidí, kteří tam byli se mnou.
Ahoj, mám stejný problém s manželem trvá to cca 2 roky a mě už začíná docházet trpělivost. Je mi 34 a manželovi 32, jsme spolu 9 let, máme 5 leté dítě. Změnil styl oblékání, oblíka se teď jak šašek, například teď nosí odlišný pár bot. Změnil všechny kamarády a vyměnil je za mladší. Když bylo všechno otevřeno chodil ta 3×4 na diskotéky a do baru. Teď chodí jen ke kamarádovi. Pořídil si 5 tetování a hodlá si pořídit další. Koupil si nové auto, jenom tak pro radost, sice nás to nijak finančně nepoškodilo, ale myslím že to bylo úplně zbytečné. V domácnosti už nic neudělá, když mi to prý tak vadí, tak si pořídíme uklizečku, na to jsem nepřistoupila, vadí mi že by se mi cizí ženská hrabala v domácnosti a taky myslím na finanční stránku. Až skončí covid, plánuje cestu po světě, chce mít vlastní kapelu. No prostě se chova jak pubertak. Když o tom mluvíme, tak mi řekne pokaždé to same že si chce užívat. Doufála jsem že ho to nějak přejde, ale nestalo se tak. Máte podobnou zkušenost? Co dělat?
@Anonymní píše:
Ahoj, mám stejný problém s manželem trvá to cca 2 roky a mě už začíná docházet trpělivost. Je mi 34 a manželovi 32, jsme spolu 9 let, máme 5 leté dítě. Změnil styl oblékání, oblíka se teď jak šašek, například teď nosí odlišný pár bot. Změnil všechny kamarády a vyměnil je za mladší. Když bylo všechno otevřeno chodil ta 3×4 na diskotéky a do baru. Teď chodí jen ke kamarádovi. Pořídil si 5 tetování a hodlá si pořídit další. Koupil si nové auto, jenom tak pro radost, sice nás to nijak finančně nepoškodilo, ale myslím že to bylo úplně zbytečné. V domácnosti už nic neudělá, když mi to prý tak vadí, tak si pořídíme uklizečku, na to jsem nepřistoupila, vadí mi že by se mi cizí ženská hrabala v domácnosti a taky myslím na finanční stránku. Až skončí covid, plánuje cestu po světě, chce mít vlastní kapelu. No prostě se chova jak pubertak. Když o tom mluvíme, tak mi řekne pokaždé to same že si chce užívat. Doufála jsem že ho to nějak přejde, ale nestalo se tak. Máte podobnou zkušenost? Co dělat?
No to je dáreček, už se nechce vázat k rodině, vyhazuje si z kopejtka podle toho co píšeš..je to sobec, asi pomůže jedině rozvod..
Hlavně si s nim nějakym nedopatřením neudělej druhý dítě
@eileithia Druhý dítě s nim rozhodně neplánujú ani nechci. Občas si říkám, že se rozvedu. Ale není to pro mě snadný.
@Anonymní píše:
Takového šaška bych doma chtěla mít ![]()
@Anonymní píše:
@eileithia Druhý dítě s nim rozhodně neplánujú ani nechci. Občas si říkám, že se rozvedu. Ale není to pro mě snadný.
Mozna by vsechny ty povinnosti, co ho cekaji s rozvodem, mel mit uz ted.
Ale chapu, ze piokud nechce, nedonuti ho nic.
(jo a myslis, ze si „uziva“ uplne počestně…? Neverim.)
Nektery chlapi holt nejsou pro rodinu a nezmeni se. Mám znameho, ktery se takto chova u i v 50.Jako kamoš super, jen s nim zadna baba nevydrzela.
@Anonymní píše:
Prostě je nevybouřený
Jsi s ním od jeho 23, to toho předtím asi moc nestihl.