Manželka se změnila a mně to vadí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7571
1.5.21 17:34
@jannina1 píše:
Nektery chlapi holt nejsou pro rodinu a nezmeni se. Mám znameho, ktery se takto chova u i v 50.Jako kamoš super, jen s nim zadna baba nevydrzela.

A ma nejake decka? Jestli ne, tak v tom nevidim problem.

Proste si zije po svem a zenska kdyz chce byt s nim, tak se mu musi prizpusobit. Ne kazdy je ochotnej a schopnej zit podle mustru ve standartnim partnerskem vztahu.
Takovych lidi, kteri se nenechaji zadnym partnerem omezovat moc neni a na jednu stranu to obdivuji.

Samozrejme by to ten druhy mel vedet predem a ne, ze na nej bafne po 8letech a 3detech klidneho souziti z partnera jina osoba, ktera bude zit zcela jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.5.21 17:48

Já bych plánovala rozvod. Co s takovým mužem? Dospělé nezodpovědné dítě doma nepotřebuješ. Bez něj ti bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
1.5.21 18:07
@Anonymní píše:
Ahoj, mám stejný problém s manželem trvá to cca 2 roky a mě už začíná docházet trpělivost. Je mi 34 a manželovi 32, jsme spolu 9 let, máme 5 leté dítě. Změnil styl oblékání, oblíka se teď jak šašek, například teď nosí odlišný pár bot. Změnil všechny kamarády a vyměnil je za mladší. Když bylo všechno otevřeno chodil ta 3×4 na diskotéky a do baru. Teď chodí jen ke kamarádovi. Pořídil si 5 tetování a hodlá si pořídit další. Koupil si nové auto, jenom tak pro radost, sice nás to nijak finančně nepoškodilo, ale myslím že to bylo úplně zbytečné. V domácnosti už nic neudělá, když mi to prý tak vadí, tak si pořídíme uklizečku, na to jsem nepřistoupila, vadí mi že by se mi cizí ženská hrabala v domácnosti a taky myslím na finanční stránku. Až skončí covid, plánuje cestu po světě, chce mít vlastní kapelu. No prostě se chova jak pubertak. Když o tom mluvíme, tak mi řekne pokaždé to same že si chce užívat. Doufála jsem že ho to nějak přejde, ale nestalo se tak. Máte podobnou zkušenost? Co dělat?

Peněz máte dost zda se. Začni si užívat taky. S ním a nebo bez něj. Uklízečku si pořiď. Někdy užívejte s ditkem, někdy bez něj. Někdy bude pečovat on, někdy ty, někdy babička. Jestli se ti tenhle způsob života není příjemný, tak ho opusť. Jinak to nebude.

• Citovat
  • Upravit
5640
1.5.21 19:30

No a víš jistě, že chodí ke kamarádovi? Já jen, jestli není docela dobře možný, že zblbnul do nějaký mladší fanynky, které se teď přizpůsobuje.

Je to taková klasika no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
3.5.21 11:51

A proč nezačneš taky? To že máš dítě, neznamená, že zábavný život skončil. Můžeš se bavit s ním i bez něj. Najdi si holčičí party, nebo proč nevyrazit i sn ím a kamarády. Jen tam nebýt za tu uprděnou, ale naopak hezky upravenou a zábavnou manželku, kterou mu každý bude závidět. Podle popisu se nebojím, že by sis nemohla dopřát kdejaké možnosti se zkrášlit od cvičení, oblečení, kosmetiky, třeba po nějakou úpravu u doktorů… To už je na tobě.

Uklízečka? rozhodně jdi do toho. To je jen úvodní strach. Pokud po ní nebudeš chtít žehlení a úklid do skříní, tak ti nikam nepoleze. Ona tam taky může být v době, kdy jsi doma. Je to její práce a to, že ty sedíš doma u telky, nebo si hraješ s dětmi jí je buřt. Naopak bude ráda, že má práci.

A pak se nemusíš bát ani podezřelých návštěv u kamarádů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí