Manželka se změnila a mně to vadí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85544
31.7.20 22:04

Mne se ted vybavil kamarad a jeho manzelka, byvala. Taky chytla kolem 25 novou mizu, zacala chodit na diskoteky a podobne jako zamlada, no nakonec se z jeji iniciativy rozvedli. Pry si nic neuzila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
31.7.20 22:12
@Anonymní píše:
@řeřicha říká že jí dělají dobře ty komentáře jak tam všichni píšou že je krásná.

A ty ji to říkáš? Cítí se vedle tebe „chtěná“? Možná ji fakt chybi mladí (vzrušení, ty tanečky okolo, zamilovaní…) a takto to dohání. Možná ji představa dítěte a usedleho života děsí a chce si ještě užít svobodu. Jako v něčem ji chápu a 26 let mi nepřijde tak moc, aby byla hned „divná“, spíš byla fakt moc brzo rozumná a má pocit, že si nic neužila (to není tvoje chyba, to si sama tak vybrala a ten život tak směřovala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišu G
31.7.20 22:15

Můj muž byl taky se svou první manželkou od 16-ti, byli stejně staří. Ve 22-ti se vzali. Když jim bylo cca těch 28, manželka začala dělat víceméně to samé, co ta Tvoje. Pařby, nové vlasy, líčení, noví přátelé. Muž chtěl už dávno děti, ona ne.. Nakonec jejich vztah nevydržel, dva roky na to se rozvedli. On ji ještě naivně jezdil na ty diskotéky vyzvedávat :roll: Můj muž je silně rodinný typ, pro někoho by byl život s ním opravdu usedlý, a to je nám teď 35. Ale on takový holt je náturou, je takový odjakživa. Manželce takový život prostě začal vadit. Začala cítit, že jí ujíždí vlak, že si nic neužila, začala toužit po obdivu ostatních mužů. Můj muž sám doteď neví, co se přesně stalo, nejsou v kontaktu a nikdy si to prý pořádně nevyříkali. On je pozorný, věrný, je věřící, hodně silně duchovně založený člověk. Já ho poznala až po třicítce, do té doby bych o něj nezakopla, protože jsem kalila a měla v merku jiné typy. Ale dnes jsem i po všech špatných zkušenostech z minulosti za něj velice vděčná. A chápu, že pokud dívka začne cítit, že je nevybouřená, tak ji takový „usedlý“ způsob života musí jít fakt děsně na nervy. Takže radu nemám. Buďto jí to přejde, nebo se rozvedete.

• Citovat
  • Upravit
Mišu G
31.7.20 22:17

Jo jinak taky, rozvod byl z iniciativy manželky mého muže… Naštěstí pro mě :lol: On ji miloval a nikdy by se jako věřící nerozvedl.

• Citovat
  • Upravit
Altavista
31.7.20 22:18
@Sandokanec píše:
Hele zensky, uprimne, znate sebe, sve kamaradky, vite jak to chodi. Vsazely byste na vernost takto popisovane holky? :nevim:

Záleží na inteligenci. Inteligentní babě by došlo, že tímto vše vyzradí. Takže pokud je blbá jak tágo, pak je nevěrná. Pokud je to chytrá ženská, bude tam něco jiného.
S milencem bych ty změny dělala pomaleji a opatrněji a nevymlouvala bych se na diskotéku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 22:20

@řeřicha ja jsem jí to říkal a říkám pořád.

• Citovat
  • Upravit
2653
31.7.20 22:22

Tak jestli to ctu spravne, tak je s tebou od 16, cili nic si neuzila a ted se to snazi nejak dohanet. Mozna se i budete za chvili rozvadet. Kazdy neni na to, aby do konce zivota vydrzel s tim prvnim. Myslim si dokonce ze vetsina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišu G
31.7.20 22:23
@Sandokanec píše:
Co to je za povolani ucit hrat deti na housle? :nevim: To delaj stary ucitelky hudebky jako privydelek. Z tehle umeleckych typu nestabilita jen tryska. :nevim:

U nás v ZUŠce je velmi mladý kolektiv učitelů. Je to práce jako každá jiná a plat na HPP je velmi slušný. Ono když vylezeš z konzervatoře nebo JAMU či HAMU a nechytneš flek někde v orchestru či ve sboru, nebo nejsi fakt super talent, že by Tě uživila sólová dráha, tak Ti nic jiného než učit nezbývá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 22:25

@kalie manželka říká že se rozvádět nechce

• Citovat
  • Upravit
792
31.7.20 22:26
@Altavista píše:
Záleží na inteligenci. Inteligentní babě by došlo, že tímto vše vyzradí. Takže pokud je blbá jak tágo, pak je nevěrná. Pokud je to chytrá ženská, bude tam něco jiného.
S milencem bych ty změny dělala pomaleji a opatrněji a nevymlouvala bych se na diskotéku.

Tak nikdo nerika nic o zadnym milenci. :nevim: spis myslim takova ta klasika diskotekova, necha se sbalit, nejaky drogy, opichat na zachode idealne nebo si odskocit do bytu k nekomu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišu G
31.7.20 22:26
@Sandokanec píše:
Hele zensky, uprimne, znate sebe, sve kamaradky, vite jak to chodi. Vsazely byste na vernost takto popisovane holky? :nevim:

No ruku do ohně bych za ní nedala :?

• Citovat
  • Upravit
2653
31.7.20 22:29
@Anonymní píše:
@kalie manželka říká že se rozvádět nechce

Ja samozrejme nevim, jak to mezi vami je, ale ver, ze co zena rika, neni vzdycky pravda. Evidentbe ma zapotrebi zmenu a je otazka jak velkou. To, ze po deseti letech vztahu nechce deti (je zatim i mlada), taky svedci o tom, ze vztah ted posouvat nechce. Pusobi to na ne, ze to mate prechozeny. Pisu jen to, jak to na me pusobi. Pravda muze byt samozrejme i jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
31.7.20 22:29
@Sandokanec píše:
Tak nikdo nerika nic o zadnym milenci. :nevim: spis myslim takova ta klasika diskotekova, necha se sbalit, nejaky drogy, opichat na zachode idealne nebo si odskocit do bytu k nekomu. :mrgreen:

Ne, to mi nesedí. Navíc něco tak pod úroveň. Když už, tak se ženské chtějí nechat rozmazlovat.

• Citovat
  • Upravit
12719
31.7.20 22:30
@Anonymní píše:
Dobrý večer dámy, rád bych slyšel vaše názory, když se o tom bavím s kamarády tam mi říkají že je manželka úžasná a že mi jí závidí. Takže nevím jestli je chyba na mě straně, nebo na straně manželky. S manželkou jsme spolu 10let, z toho 4roky manželé. Mně je 30,manželce 26,děti nemáme, ja bych je chtěl už teď, ale manželka chce tak za 2 roky. Manželka byla takový klidní typ, rádi jsme spolu trávili čas doma. Samozřejmě jsme občas něco podnikli, manželka si ráda četla, ráda vařila, nebo chodíla s kamarádkou na cvičení. Ale před 15 měsíci, se ze dne na den úplně změnila. Obarvila si vlasy na červeno, změnila styl oblékání, změnila názory, změnila kamarády, změnila koníčky. Žačala chodít 2 až 3 týdně na diskotéky, s kamarádkamy chodí každý den nakupovat, o domácnost se moc nestará, občas mně napadne jestli nemá milence. V sexu se taky dost změnila, zkoušíme pořád nové věci. Taky jsem docela žárlivěj, štve mně jak se teď obléká. Obléká se tak že jí sou vidět prsa a zadek. Taky dává na instragram nevhodné fotky, kde je třeba jen v erotickém prádle. A taky je teď hrozně akční, pořád něco dělá a plánuje, nevydrží ani chvíli v klidu, třeba i když sedí tak se hloupé. Napadlo mně jestli nemá třeba adhd je to možné? A taky si žačala pořád zpívát, i když třeba jdeme po ulici, tak začne jen tak zpívát a tančit, a lidé se na ni dívají jako na blázna. S manželkou jsem mluvil, o tom jak to cítím, ale manželka říká že si chce užívat. Jak byste reagovali na takové chování partnera/partnerky? Rozvádět se sní fakt nechci.

Mne se to moc nezda, ano mohu chtit zit jinak, zacit davat erot. fotky do eteru, ale hlavne zpivat a tancit na ulici? To mi spise zavani nejakou psycho diagn..podle me si na rech dizach neco slehne, ze by extase..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
31.7.20 22:31
@Altavista píše:
Ne, to mi nesedí. Navíc něco tak pod úroveň. Když už, tak se ženské chtějí nechat rozmazlovat.

A jako zpivat a tancit na ulici je na urovni? Kazdy ma jinou predstavu o dobrodruzstvi a zazitcich. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí