Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý večer dámy, rád bych slyšel vaše názory, když se o tom bavím s kamarády tam mi říkají že je manželka úžasná a že mi jí závidí. Takže nevím jestli je chyba na mě straně, nebo na straně manželky. S manželkou jsme spolu 10let, z toho 4roky manželé. Mně je 30,manželce 26,děti nemáme, ja bych je chtěl už teď, ale manželka chce tak za 2 roky. Manželka byla takový klidní typ, rádi jsme spolu trávili čas doma. Samozřejmě jsme občas něco podnikli, manželka si ráda četla, ráda vařila, nebo chodíla s kamarádkou na cvičení. Ale před 15 měsíci, se ze dne na den úplně změnila. Obarvila si vlasy na červeno, změnila styl oblékání, změnila názory, změnila kamarády, změnila koníčky. Žačala chodít 2 až 3 týdně na diskotéky, s kamarádkamy chodí každý den nakupovat, o domácnost se moc nestará, občas mně napadne jestli nemá milence. V sexu se taky dost změnila, zkoušíme pořád nové věci. Taky jsem docela žárlivěj, štve mně jak se teď obléká. Obléká se tak že jí sou vidět prsa a zadek. Taky dává na instragram nevhodné fotky, kde je třeba jen v erotickém prádle. A taky je teď hrozně akční, pořád něco dělá a plánuje, nevydrží ani chvíli v klidu, třeba i když sedí tak se hloupé. Napadlo mně jestli nemá třeba adhd je to možné? A taky si žačala pořád zpívát, i když třeba jdeme po ulici, tak začne jen tak zpívát a tančit, a lidé se na ni dívají jako na blázna. S manželkou jsem mluvil, o tom jak to cítím, ale manželka říká že si chce užívat. Jak byste reagovali na takové chování partnera/partnerky? Rozvádět se sní fakt nechci.
Takze je od 16 let v jednom vztahu. To proste neni dobre, podle me se od tech 16 prizpusobovala, aby byla pro tebe ta nej. A ted zrejme dospela a doslo ji o co vsechno prisla a snazi se to dohonit.
Navic jste spolu dost dlouho a ten vztah muze byt prechozeny. Je klidne mozne, ze zjistite, ze jste za tech deset let kazdy uplne jinde a pokud to zjistite vcas dokud v tom nejsou deti, tak je to jenom dobre!
@Konnny píše:
Ze dne na den se nikdo nezmeni. Pokud to neni nocni troll, tak se rysuje psych. porucha, milenec, drogy. Z tech dennich nakupu si neco nosi? Urcite je na disko 2× tydne, neni jinde?
Disko 2× nebo 3× týdne. Pak přijde domů k ránu a do práce chodí kdy?
@Jana525 píše:
Takze je od 16 let v jednom vztahu. To proste neni dobre, podle me se od tech 16 prizpusobovala, aby byla pro tebe ta nej. A ted zrejme dospela a doslo ji o co vsechno prisla a snazi se to dohonit.
Navic jste spolu dost dlouho a ten vztah muze byt prechozeny. Je klidne mozne, ze zjistite, ze jste za tech deset let kazdy uplne jinde a pokud to zjistite vcas dokud v tom nejsou deti, tak je to jenom dobre!
Prechozené manželství? To neznám.
@Sandokanec Když já právě vidím ty starší chlapy jako kvalitnější zboží a vím, že se okolo nich ženské motají. Známý má pupek, pleš, je mu 40, má rodinu, ale když se rozhodne nějakou sbalit, žádná neodolá. Síla osobnosti.
Musím říci, že u mě ta biologie funguje dobře, jak stárnu, tak mi mladí kluci, co mě balí přijdou fakt směšní. Ale mně vznikají trapasy, kdy kluci 22 myslí, že jsem vrstevník a mně je 29.
No a ty děti, vycházím ze své sociální bubliny, kdy málokdo chce dítě už ve 30, kluci prostě jedou kariéry, žijí v cizině a říkají si, že těch 35 je tak akorát.
@Sandokanec A nebylo ještě jinak, ano chlap může promrhat mládí, to nepopírám. Ale ženské ten vlak může nenapravitelně ujet, chlap má více šancí. Jestli s ním ona očividně vůbec nepočítá, je jedno kolik mu je nebo není, nemá smysl s ní být.
@Anonymní píše:
@Konnny z nákupu si nosí oblečení, na disco je určitě když tam jde i přidává fotky na instragram. @berry4 tančí i popíjí, když přijde domů tak spí.
Nakupovat pises chodi denne.To si nosi denne oblečení?
No nevím, je to divné. Každý den nakupovat hadříky něco stojí plus 2× - 3× týdně na disco, kde si popije také není zadarmo. To má tak dobrý plat?
@Sandokanec píše:
To rikam od zacatku, navic kdyz je jeste umelecky zalozena, hraje na koncertech, to je skoro jisty.
Jojo. Od housli k pervitinu, to je hned!
![]()
Prijde mi, ze chytla druhou pubertu, chce si jeste uzit nez budou deti. Fotky v pradle by mi teda vadily, to same zpev a tanec na ulici, bo kazdy je na to zvedavy.
A vas vztah je na tom jak? Travite spolu vubec nejaky cas, jinak nez vymetanim diskotek?
@impossible píše:
No nevím, je to divné. Každý den nakupovat hadříky něco stojí plus 2× - 3× týdně na disco, kde si popije také není zadarmo. To má tak dobrý plat? [/cita
No, divne to je. Nikdo nevydrzi chodit nakupovat s kamaradkami denne a nikdo se nezmeni ze dne na den. Zacinam autora kapku podezírat z troleni
@Altavista o domácnost se moc nestará, výlety plánujeme, budúcnost manželka moc neřeší. @Konnny Ano. @impossible plat má šlušny. @Silverine247 teď je to ve vztahu takové divné, nějaký čas spolu trávíme.
@Anonymní píše:
Dobrý večer dámy, rád bych slyšel vaše názory, když se o tom bavím s kamarády tam mi říkají že je manželka úžasná a že mi jí závidí. Takže nevím jestli je chyba na mě straně, nebo na straně manželky. S manželkou jsme spolu 10let, z toho 4roky manželé. Mně je 30,manželce 26,děti nemáme, ja bych je chtěl už teď, ale manželka chce tak za 2 roky. Manželka byla takový klidní typ, rádi jsme spolu trávili čas doma. Samozřejmě jsme občas něco podnikli, manželka si ráda četla, ráda vařila, nebo chodíla s kamarádkou na cvičení. Ale před 15 měsíci, se ze dne na den úplně změnila. Obarvila si vlasy na červeno, změnila styl oblékání, změnila názory, změnila kamarády, změnila koníčky. Žačala chodít 2 až 3 týdně na diskotéky, s kamarádkamy chodí každý den nakupovat, o domácnost se moc nestará, občas mně napadne jestli nemá milence. V sexu se taky dost změnila, zkoušíme pořád nové věci. Taky jsem docela žárlivěj, štve mně jak se teď obléká. Obléká se tak že jí sou vidět prsa a zadek. Taky dává na instragram nevhodné fotky, kde je třeba jen v erotickém prádle. A taky je teď hrozně akční, pořád něco dělá a plánuje, nevydrží ani chvíli v klidu, třeba i když sedí tak se hloupé. Napadlo mně jestli nemá třeba adhd je to možné? A taky si žačala pořád zpívát, i když třeba jdeme po ulici, tak začne jen tak zpívát a tančit, a lidé se na ni dívají jako na blázna. S manželkou jsem mluvil, o tom jak to cítím, ale manželka říká že si chce užívat. Jak byste reagovali na takové chování partnera/partnerky? Rozvádět se sní fakt nechci.
Rozved se dokud s ni nemáš dítě a udělej ho jiné… Tohle stejně nedopadne.