Manželka už mě nemiluje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
15.11.11 15:02
katalyzator píše:
Něco jste chtěl napsat dnes v 14:31, a není to celé, zdá se mi.

Na tebe snad reagovat můžu, to není k zakladateli, jsem celá zvědavá … :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
15.11.11 15:04

bydlení

Wiolla + goofik: No, doufejme. Ale taky to může manželka nebo tchánovci zatáhnout (když jsou majitelé a tedy pravděpodobně nějak i ručitelé), třeba prodejem dalšího z bytů, nebo tu hypotéku od banky nějak odkoupit, a pohnat goofika před soud a do exekuce…snad to máte promyšlené, goofiku

Wiolla píše:
goofik píše:
katalyzator píše:
Je to ošetřeno smluvně, ano? Nejen sliby (chyby). Proč by totiž měla platit, když hypotéka je na Vás…
Protože když nebudu platit já,tak jí ten byt taky dlouho nezůstane.
To je pravda, pokud bude goofik odstěhovaný, přestane platit, manželka taky, tak banka sebere/prodá zastavený byt (ve kterém bydlí manželka) a zakladateli to může být šumafuk (až na černé puntíky v rejstříku dlužníků a nemožnost do budoucna vzít si jakýkoliv jiný úvěr). Takže i když to není smluvně ošetřené (jakože asi není, že?), tak je v manželčině nejvyšším zájmu to platit…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.11.11 15:08

zakladateli, občas mám pocit, že ti ostatní dost jasně neporozumněli a řeší tu omáčku okolo..
Tak se drž, já myslím, že už ti to v hlavě docvaklo, co a jak, tak držím palce.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
15.11.11 15:09
Emilie píše:
katalyzator píše:
Na tebe snad reagovat můžu, to není k zakladateli, jsem celá zvědavá … :nevim: :think:

Je mi potěšením :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.11.11 15:21
katalyzator píše:
Emilie píše:
katalyzator píše:
Na tebe snad reagovat můžu, to není k zakladateli, jsem celá zvědavá … :nevim: :think:

Lizbeth to asi vidí jinak, já taky, no … nechci urážet, jen jsem v ráži, protože si dovedu představit, jak to cítí ona, ale asi se mi to holt daří … mám tím na mysli urážet … ono by to fakt chtělo ještě druhou stranu … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.11.11 15:22
katalyzator píše:
Emilie píše:
katalyzator píše:

Lizbeth to asi vidí jinak, já taky, no … nechci urážet, jen jsem v ráži, protože si dovedu představit, jak to cítí ona, ale asi se mi to holt daří … mám tím na mysli urážet … ono by to fakt chtělo ještě druhou stranu … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.11.11 15:24
katalyzator píše:
Wiolla + goofik: No, doufejme. Ale taky to může manželka nebo tchánovci zatáhnout (když jsou majitelé a tedy pravděpodobně nějak i ručitelé), třeba prodejem dalšího z bytů, nebo tu hypotéku od banky nějak odkoupit, a pohnat goofika před soud a do exekuce…snad to máte promyšlené, goofiku
Wiolla píše:
goofik píše:
katalyzator píše:
Je to ošetřeno smluvně, ano? Nejen sliby (chyby). Proč by totiž měla platit, když hypotéka je na Vás…
To je pravda, pokud bude goofik odstěhovaný, přestane platit, manželka taky, tak banka sebere/prodá zastavený byt (ve kterém bydlí manželka) a zakladateli to může být šumafuk (až na černé puntíky v rejstříku dlužníků a nemožnost do budoucna vzít si jakýkoliv jiný úvěr). Takže i když to není smluvně ošetřené (jakože asi není, že?), tak je v manželčině nejvyšším zájmu to platit…

No ale když to zatáhnou,tak bude hypotéka zaplacena a já sice bez bydlení ale taky bez dluhů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
15.11.11 15:33

dotaz

Emilie píše:
katalyzator píše:
Emilie píše:
katalyzator píše:
Lizbeth to asi vidí jinak, já taky, no … nechci urážet, jen jsem v ráži, protože si dovedu představit, jak to cítí ona, ale asi se mi to holt daří … mám tím na mysli urážet … ono by to fakt chtělo ještě druhou stranu … :nevim:

No právě to je fajn, že si to dovedete nějak představit … vlastně být v kůži té jeho … vždyť Vy pohled té druhé strany pomáháte vidět :-)

Příspěvek upraven 15.11.11 v 15:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.11.11 15:34
Emilie píše:
katalyzator píše:
Emilie píše:
katalyzator píše:
Lizbeth to asi vidí jinak, já taky, no … nechci urážet, jen jsem v ráži, protože si dovedu představit, jak to cítí ona, ale asi se mi to holt daří … mám tím na mysli urážet … ono by to fakt chtělo ještě druhou stranu … :nevim:

Tak až bude chtít znát názor moje žena,tak jí můžete utěšovat jak jí chápete.Já jsem chtěl poradit něco jiného. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.11.11 15:35

Já jsem tedy ve finále na palubě s Goofikem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.11.11 15:38
katalyzator píše:
No jo, no … myslím, že jí, tamté, se to
Emilie píše:
katalyzator píše:
Emilie píše:
katalyzator píše:
No právě to je fajn, že si to dovedete nějak představit … vlastně být v kůži té jeho … vždyť Vy pohled té druhé strany pomáháte vidět :-)

Ono ve vší úctě k vám k chlapům, já vám mám ráda, ale když se pak pustím do nějaké takovéhle diskuse, právě že bych ráda zjistila, co vás vede, abyste nás takhle (někdy někoho - nelze zobecňovat, a nechci to ani vztahovat přímo na zakladatele - ale to snad je jasné) trápili … a pak se dočtu, že vy ani nevíte, že nás trápíte, … jen se divíte, no … to mně pak samozřejmě vytočí do běla … ale opakuji, sto lidí, sto názorů, toto je můj názor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
15.11.11 15:38

dotaz

Goofiku, teď, právě teď bych se Emilie optal, co to v ní jako v ženské vyvolalo, právě teď a právě tahle reakce ! Teď byste se mohl něco dozvědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.11.11 15:40
Lizbeth píše:
Já jsem tedy ve finále na palubě s Goofikem..

To jsou teda karty pěkné rozdané a v úctě k Tobě, má tam u tebe schovaný pěkný eso!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
15.11.11 15:40
goofik píše:
katalyzator píše:
Wiolla píše:
goofik píše:
katalyzator píše:
No ale když to zatáhnou,tak bude hypotéka zaplacena a já sice bez bydlení ale taky bez dluhů!
goofik píše:
Emilie píše:
katalyzator píše:
Emilie píše:
katalyzator píše:
Tak až bude chtít znát názor moje žena,tak jí můžete utěšovat jak jí chápete.Já jsem chtěl poradit něco jiného. 8-)

Goofiku, teď, právě teď bych se Emilie optal, co to v ní jako v ženské vyvolalo, právě teď a právě tahle reakce ! Teď byste se mohl něco dozvědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.11.11 15:42
katalyzator píše:

Hele, jsem v jedné skupině, jako ftipně si říkáme Zoufalé manželky. Tam jsou story, to by jeden z těch chlapů fakt zvracel!!!! Odtud to mám …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí