Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Panebože Goofiku, tak jsem nahlédla po delší době to toho tvého trápení a teda koukám, že se tady s tebou nemazlili!!
. Možná to měly být dobře míněné rady, ale velmi mě překvapuje, jak někteří dokážou tvrdit a vyspekulovat, že tvoje žena je vesměs vypočítavá mrcha, co už tě nemiluje, čeká až ji opravíš byt a pak tě vlastně vykopne, protože takové holt ženské jsou…hmmm opravdu zajímavé názory se tady dozvíš, i když předpokládám, že kvůli tomu jsi tuto diskuzi nezakládal, abys ses o sobě akorát dozvěděl, že jsi vesměs mužská onuce, co se demonstrativně snaží dokázat svou samostatnost…
.
Myslím, že to tady pochopila snad jenom Lizbeth, že jediné o co ti opravdu jde je zachránit své manželství a poradit se, jak se chovat vůči své manželce, aby jsi nebyl za vlezlého otrapu, který ji svou láskou dusí.
Svůj názor už jsem ti psala a tak mi nezbývá, než ti ještě jednou popřát, ať jsi zase šťastný, ať už s ní nebo s někým jiným. ![]()
Bré ráno,
přemýšlela jsem včera večer o této situaci (věnovala jsem se rodině, nebyla jsem on-line), a jak se říká, ráno moudřejší večera. Jsem opravdu ze srdce ráda, že si zakladatel promluvil se svou manželkou. Mé postřehy tak, jak jsem to včera přislíbila, byly byly dnes opravdu zcestné.
lucy1980 píše:
Panebože Goofiku, tak jsem nahlédla po delší době to toho tvého trápení a teda koukám, že se tady s tebou nemazlili!!. Možná to měly být dobře míněné rady, ale velmi mě překvapuje, jak někteří dokážou tvrdit a vyspekulovat, že tvoje žena je vesměs vypočítavá mrcha, co už tě nemiluje, čeká až ji opravíš byt a pak tě vlastně vykopne, protože takové holt ženské jsou…hmmm opravdu zajímavé názory se tady dozvíš, i když předpokládám, že kvůli tomu jsi tuto diskuzi nezakládal, abys ses o sobě akorát dozvěděl, že jsi vesměs mužská onuce, co se demonstrativně snaží dokázat svou samostatnost…
.
Myslím, že to tady pochopila snad jenom Lizbeth, že jediné o co ti opravdu jde je zachránit své manželství a poradit se, jak se chovat vůči své manželce, aby jsi nebyl za vlezlého otrapu, který ji svou láskou dusí.
Svůj názor už jsem ti psala a tak mi nezbývá, než ti ještě jednou popřát, ať jsi zase šťastný, ať už s ní nebo s někým jiným.
Ahoj,jj dávali mě docela zabrat!Tak jak říkáš,jediné na co jsem se ptal,bylo jak se chovat ke své ženě,abych to uplně všechno neposr..!Dozvěděl jsem se vážně hodně věcí.Některé se nečetli uplně jednoduše ale jsem rád za každý názor a za Váš čas který jste mě věnovali.Určitě jsem si z toho něco vzal…
lucy:Děkuji za podporu ![]()
Přílišné vyznání lásky (aspoň na mě) působí naprosto opačným efektem. Ono se říká, co je zadarmo, to je automatické. Očividně máte pořádnou krizi, ona sama neví co a jak bude, co a jak chce dál a když na ni budeš tlačit, bude ji to víc a víc nutit utíkat.
Když jí budeš kupovat dárky, příliš se zajímat, dávat najevo že ty o ni stojíš pořád, tak to taky není úplně dobrý.
Poradit co teď dělat, to je těžký. Dej jí čas ať se rozhodne sama. Budeš tlačit v dobré víře ať se vrátí, ale efekt bude jako by jsi ji odháněl. Čas ukáže jestli to bude zase dobré, ale teď bych se spíš snažila abyste si každý jeli po svém, nevěnuj se jí, nepodbízej se, dělej si svoje, zkus si i volný čas trávit z většiny po svém.Jedině čas a volnost dýchat dokáže odplavit to co bylo špatně a nechá jen to dobré.
Toť můj názor.
Zase na druhou stranu sem tam zajít někam na kafe, otevřít si víno, povídat si. Ale pokud bude chtít jít sama do města, ať jde, pokud bude chtít s kámoškou na kafe, ať jde, bude chtít někam na výlet s kamarádkou, ať jede. Neptala bych se jí jak to s váma bude, moc bych to nerozebírala protože ona teď opravdu neví co má říct.
Nechala bych to uzrát. Tady nepomůže vyznání lásky, kytka, nějaká věta. Podle mně to chce nechat uklidnit vody, fakt to vydržet. Snahu máte oba tak si myslím že to snad bude dobrý.
Emilie píše:
Bré ráno,přemýšlela jsem včera večer o této situaci (věnovala jsem se rodině, nebyla jsem on-line), a jak se říká, ráno moudřejší večera. Jsem opravdu ze srdce ráda, že si zakladatel promluvil se svou manželkou. Mé postřehy tak, jak jsem to včera přislíbila, byly byly dnes opravdu zcestné.
Jen se tady vykrucujes a kdyz uz mas rozebrat to co jsi tady hlasala, tak Ti najednou dosla fantazie, co? Kecy,kecy, kecy. Delas ze sebe desne chytrou. ![]()
zuzalunka píše:Emilie píše:Jen se tady vykrucujes a kdyz uz mas rozebrat to co jsi tady hlasala, tak Ti najednou dosla fantazie, co? Kecy,kecy, kecy. Delas ze sebe desne chytrou.
Bré ráno,přemýšlela jsem včera večer o této situaci (věnovala jsem se rodině, nebyla jsem on-line), a jak se říká, ráno moudřejší večera. Jsem opravdu ze srdce ráda, že si zakladatel promluvil se svou manželkou. Mé postřehy tak, jak jsem to včera přislíbila, byly byly dnes opravdu zcestné.
Myslím, že ne. Teda s tou fantazií. Co se týče toho dělání si ze sebe chytrou - no, hloupou ze sebe dělat nebudu ![]()
zuzalunka píše:Emilie píše:Jen se tady vykrucujes a kdyz uz mas rozebrat to co jsi tady hlasala, tak Ti najednou dosla fantazie, co? Kecy,kecy, kecy. Delas ze sebe desne chytrou.
Co to jako je? Emilie uznala, že to asi bude jinak, přiznala to dokonce nahlas před námi ostatními, vycouvala a nějaký nepřihlášený anonym má potřebu se do ní navážet??
Nooo, to je ohromně statečné… ![]()
Wiolla píše:zuzalunka píše:Co to jako je? Emilie uznala, že to asi bude jinak, přiznala to dokonce nahlas před námi ostatními, vycouvala a nějaký nepřihlášený anonym má potřebu se do ní navážet??Emilie píše:Jen se tady vykrucujes a kdyz uz mas rozebrat to co jsi tady hlasala, tak Ti najednou dosla fantazie, co? Kecy,kecy, kecy. Delas ze sebe desne chytrou.
Bré ráno,přemýšlela jsem včera večer o této situaci (věnovala jsem se rodině, nebyla jsem on-line), a jak se říká, ráno moudřejší večera. Jsem opravdu ze srdce ráda, že si zakladatel promluvil se svou manželkou. Mé postřehy tak, jak jsem to včera přislíbila, byly byly dnes opravdu zcestné.Nooo, to je ohromně statečné…
Děkuji Wiollo.
Kopla mne virtuálně Lizbeth, ale úúúúúplně někde jinde. Jako byla jsem rozjetá pěkně a věřím, že kdyby takhle někdo do mně útočil, byť ve snaze mi dát nějaký svůj podnět, svou zušenost, svou reakci, taky by mi z toho bylo pěkně ouvej. A to fakt cílem této diskuze být nemělo. Takže díky mému muži, že přišel včas - že jsem to nestihla definitivně zazdít. Mým přáním není se tu se všemi hádat a pohádat - byť si stále stojím na svém a úplně tak stále nesouhlasím - ale přes mrtvoly nejdu, to zas ne. Takže chce-li někdo mně tady vyprvokovat, ať mi napíše SZ. Tady už ne. Prosím.
Příspěvek upraven 17.11.11 v 10:22
Emilie píše:Wiolla píše:Kopla mne virtuálně Lizbeth, ale úúúúúplně někde jinde. Jako byla jsem rozjetá pěkně a věřím, že kdyby takhle někdo do mně útočil, byť ve snaze mi dát nějaký svůj podnět, svou zušenost, svou reakci, taky by mi z toho bylo pěkně ouvej. A to fakt cílem této diskuze být nemělo. Takže díky mému muži, že přišel včas - že jsem to nestihla definitivně zazdít. Mým přáním není se tu se všemi hádat a pohádat - byť si stále stojím na svém a úplně tak stále nesouhlasím - ale přes mrtvoly nejdu, to zas ne. Takže chce-li někdo mně tady vyprvokovat, ať mi napíše SZ. Tady už ne. Prosím.zuzalunka píše:Co to jako je? Emilie uznala, že to asi bude jinak, přiznala to dokonce nahlas před námi ostatními, vycouvala a nějaký nepřihlášený anonym má potřebu se do ní navážet??Emilie píše:Jen se tady vykrucujes a kdyz uz mas rozebrat to co jsi tady hlasala, tak Ti najednou dosla fantazie, co? Kecy,kecy, kecy. Delas ze sebe desne chytrou.
Bré ráno,přemýšlela jsem včera večer o této situaci (věnovala jsem se rodině, nebyla jsem on-line), a jak se říká, ráno moudřejší večera. Jsem opravdu ze srdce ráda, že si zakladatel promluvil se svou manželkou. Mé postřehy tak, jak jsem to včera přislíbila, byly byly dnes opravdu zcestné.Nooo, to je ohromně statečné…
Je úplně jedno, jestli si na to přišla sama, anebo ti k tomu někdo napomohl.
Já kvituji to, že jsi to byla schopná uznat, přiznat a zařadit zpátečku.
A proto mi ta „navážka“ do tebe přišla ale naprosto a zcela nemístná. ![]()
Btw asi je dneska nějaký blbý den, protože vedle v diskuzi byla taky jedna netykavka (zcela nečekaně, zbytečně).
Tož dneska to bude asi výživné.
Tipuju, že se to někde krutě zhádá! ![]()
Goofiku - doporučuji ti přečíst knížku „5 jazyků lásky“ od Garyho Chapmana - http://centurion.signaly.cz/…jazyku-lasky
přečti si tu knihu a pak ji dej přečíst své ženě - třeba si jen nerozumíte v tom, jak jeden druhému vyjadřujete lásku
hodně štěstí
Emilie a víš co je největší prdel
, že to jak jsem tě jakože nakopla v jiné diskuzi - já vím co tím myslíš, ten příspěvek o tom jak je někdy lepší jen pochopení bez rad a bla bla..Tak to jsem vůbec nemyslela k této diskuzi..Na to jsem přišla už před nějakou dobou, když jsem radila kamarádce ohledně jejích soukromých problémů..
Ale je dobrý, že se v tom dokáže najít i někdo jiný v naprosto jiné diskuzi.. ![]()
Já jsem totiž ani moc nesledovala co mu tady radíte - jen jsem zaregistrovala ,že se to ubralo trochu jinam ( hypo, byty, atd..)
Nenech se znechutit a dál piš co ti klávesnice na prsty přinese ![]()
No ženské, já se nějak v těch všech radách ztratila a hlavně mi přišlo, že už jste dost ulítli jinam. Viz.katalyzátor. jeho rady mi přišly, jako příspěvky do filozofické diskuze o jsoucnu a neuchopitelnosti bytí a s realitou to nemělo nic společného. A že jsem si hodin na filozofii odseděla až to nebylo hezké.
Jinak goofíku, stojím při tobě a fandím ti, snad to s vámi dobře dopadne.
A vím, že bydlení jsi řešit nechtěl, ale i tak by ses nad tím měl zamyslet a popřemýšlet. Ten váš systém se mi zdá dost zvláštní a jednou by se mohlo stát, že zapláčeš nad výdělkem. Platit cizí byt a nemít žádnou záruku, že bude jednou tvůj se mi moc nelíbí a nepřistupovala bych na to. Ale to je opravdu na tobě. A byty s hypotékou se prodávají běžně, jak tu někdo psal, to není problém.
Laaja píše:
No ženské, já se nějak v těch všech radách ztratila a hlavně mi přišlo, že už jste dost ulítli jinam. Viz.katalyzátor. jeho rady mi přišly, jako příspěvky do filozofické diskuze o jsoucnu a neuchopitelnosti bytí a s realitou to nemělo nic společného. A že jsem si hodin na filozofii odseděla až to nebylo hezké.
Jinak goofíku, stojím při tobě a fandím ti, snad to s vámi dobře dopadne.
A vím, že bydlení jsi řešit nechtěl, ale i tak by ses nad tím měl zamyslet a popřemýšlet. Ten váš systém se mi zdá dost zvláštní a jednou by se mohlo stát, že zapláčeš nad výdělkem. Platit cizí byt a nemít žádnou záruku, že bude jednou tvůj se mi moc nelíbí a nepřistupovala bych na to. Ale to je opravdu na tobě. A byty s hypotékou se prodávají běžně, jak tu někdo psal, to není problém.
No von Katalyzátor se asi tak nenazval jen tak pro nic za nic …
![]()
Emilie, postihla mě mateřská demence a musela jsem si to najít na wikipedii
tak už se chytám a dávám za pravdu.