Manželské postele na dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2360
8.7.26 22:16
@Anonymní píše: Více

U nás, je manželská postel vždy, ale vyspali bysme se i na gauči a sex můžeš mít i na stole. Takže co řešit :lol:
Mě, by vadilo spát na oddělených postelích z důvodu toho že by mi chlap v té posteli chyběl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
8.7.26 22:21

Možná to manžel bral tak, že když spolu budete ten týden dnem i nocí, tak rozdělené postele jsou jedno. Nicméně chápu, že se vás to dotklo… Mě by se asi nedotklo to, že chtěl zvolit levnější variantu, já bych ji volila taky. Ráda se tulím, ale ne v noci ve spánku. Spím v teple prostě špatně, takže na sobě nemůžu mít připláclého chlapa, to bych celou noc zírala do stropu… Mě by zamrzela až ta reakce na to, že se mi to nelíbí. Když bych vyjádřila, že chci manželskou postel, protože je pro mě důležité být si ve spánku nablízku a on to smetl ze stolu s tím, že podstatnější je ušetřit pár tisíc a já přeháním, tak bych si to přeložila tak, že moje potřeba, kterou lze velmi jednoduše naplnit (vzhledem k příjmům), je nepodstatná… A já předpokládám, že moje potřeby pro partnera nepodstatné nejsou. Stejně jako pro mě nejsou nepodstatné ty jeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
9.7.26 06:42
@Venetia píše: Více

Pokud nefunguje, tak je to problém, ano. A manžel doufal, že změna prostředí třeba pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107504
9.7.26 06:46
@Veselej kluk píše: Více

Presne to píšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2097
9.7.26 11:29
@Veselej kluk píše: Více

Když to nefunguje, tak doufat, že na dovolené to najednou fungovat bude… To je recept na zkaženou dovolenou (been there, done that, got the t-shirt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107504
9.7.26 11:33
@Diagnoza2 píše: Více

Presne.
Je vidět, že víš o co jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.7.26 11:43
@andiedvorakova píše: Více

A nebo se manžel těšil, že po celém dni se svou manželkou bude mít aspoň trochu soukromí v posteli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.26 16:28

@Hanča1234 hlavně že po společné posteli nejvíce křičí Ti, kteří odsunuli děti do svých pokojů a postelí nejlépe od narození :roll:

• Citovat
  • Upravit
3597
9.7.26 16:44

@Ploskutáček Bohuzel, dneska ne, zatial iba 2× manualni prace…

@anonymni kyticka hrasek - Soulozit sa da kdekolvek, uz sa mi podarilo objednat ubytovanie kde sme mali s deckami tu istu izbu, takze kupelna to isti, alebo ideme vecer na prechadzku, akurat poslednou dobou pubertaci chcu ist s nami a celkovo sa mi zda ze nas nejako viac strazia aby sme nerobili nieco nemoralne, sme furt pod dozorom…

Raz sa nam podarilo prave zo zrazenych jednoposteli prepadnut tym stredom dole (sa rozisli :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2360
9.7.26 16:55

Aha, to jsi udělala ty?
Já měla děti v ložnici dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
9.7.26 16:57
@IcePlanet7 píše: Více
Úplný závěr fakt pobavil. :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.26 17:24

Pokud ten příjem z větší části zajišťuje tvůj muž, měla bys respektovat jeho názor. Pokud ten příjem zajišťuješ ty sama, měla bys ho ocenit za to, že lehce neutrácí peníze, které nevydělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11041
9.7.26 17:26
@IcePlanet7 píše: Více

Kytička hrasek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To je konvalinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107504
9.7.26 17:55

Tak to je jasné, dítě do manželské postele nepatří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2097
9.7.26 18:39
@Venetia píše: Více

Jj, já teď dovolené vybírám tak, aby byly oddělené ne postele, ale rovnou ložnice :mrgreen: :mrgreen: žena problémy s usinanim/lehké spaní vs já lehké chrápání :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí