Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
22.9.08 21:25

dobrý, ale už to nejde říkat otevřeně, velký bratr markýsek nás poslouchá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
22.9.08 21:28
ZuzanaP píše:
dobrý, ale už to nejde říkat otevřeně, velký bratr markýsek nás poslouchá :lol:

Máte SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
23.9.08 08:29

Děkuji Zuzano, právě, že někdo psal, že podle některých reakcí jsme za husy, ale to co jste poslala až tak zlé není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.9.08 10:47

http://hradecky.denik.cz/…-trojca.html

já vím, že to sem nepatří, ale lesina není práve on… ale jednak, abyste viděly, JAK (!!!!) se v hradci rodí, a jednak třeba někdo přesune ten link do oddělení, kam patří. narozdíl od markýskovy tchýně se, funkčním zařazením WEBEDITOR, prostě na stránkách mimina orientovat neumím. ale možná to vězí ve mně samotné, kdoví… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.9.08 14:58

Ahoj, to je vazne otresna, ohavna kauza..
Jen mam dotaz na adminy (mozna uz je to nekde zodpovezene, bohuzel jsem nezvladla procist celou diskuzi, tak se omlouvam. a snad to nepochopite spatne a neurazim tim nekoho..) - nikde jsem nenasla zadnou moznost, jak smazat sama sebe jakozto uzivatele techto stranek.. jak je tedy mozne, ze se markysek vymazal a tak rychle beze stopy zmizel??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.9.08 15:14

Jo, odpovím si asi sama - jak se tak do toho pouštím hlouběji, tak zjišťuji, že jsem to úplně správně nepochopila, zmizely pravděpodobně jen fotky, že.. Nikoliv uživatelka.. tak se omlouvám za zmatečný dotaz.. :oops:
Nějak mě celá ta záležitost rozhodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.08 16:59

Ahoj holky, to je hyenismus, teď jsem nakoukla do diskuse Vanesska a kolik holek tam tím příběhem žilo, mě se normálně derou slzy do očí. Mě to připadá, že už je to zralejší žena, ne nějaké mládě.
Není to tak dávno, cca půl roku, co něco podobného probíhalo na modrém koníkovi, ne tedy přímo fiktivní úmrtí miminek, ale nějaká zvrácenina tam vystupovala pod více nicky a hrozně si vymýšlela, měla cizí fotky, atd.
Jaká je tam situace teď, nevím, dlouho jsem tam nebyla
Lucka+Martínek+Lucinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.08 20:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
23.9.08 22:06

Tak na tento odkaz musím reagovat…zdá se mi to už přehnaný …přečti si kdyžtak celou diskuzi :x :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.08 22:08

mám ji přečtenou, někdo psal, že je z vysočiny, ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
23.9.08 22:12

A z čeho dalšího usuźuješ, že jde o „tohoto“ Markýska? Z toho, že je to 21letý muž???????????? z vysočiny? Nechme toho a počkejme na další vývoj od odpovědných osob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.08 22:16

no snad se tolik nestalo..... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
24.9.08 11:30

…a není trošku divný, že ten člověk se zaregistroval zrovna ten den, dky ty jsi na něj hodila odkaz sem???… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.08 13:48

to nevím…tohle se mi ukázalo, když jsem na seznamu zadala tady tolikrát opakované jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
24.9.08 20:12

AramisDeMar.. 40 cm a 1,8 kg ve 26. týdnu??? :roll: Kde jste to vzali? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie