Máte uklízečku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
27.3.23 19:08

@kemeny13 Šmudlu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.3.23 19:08
@Leni_2019 píše:
Co ma tohle spolecneho s duchody?

Zapomeň asi raději, že jsem něco psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
27.3.23 19:09

@Dadda8 No mě by šlak trefil hlavně u žaluzií. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.3.23 19:10
@Annabela11 píše:
@kemeny13 Šmudlu? 8o

Tak každý máme jiné priority.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35716
27.3.23 19:12
@kemeny13 píše:
Tak každý máme jiné priority.

Ale proč by měla být každá uklízečka podle tebe šmudla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
27.3.23 19:14

@kemeny13 Kamarádka jezdí uklízet a opravdu to není šmudla…ty máš ale názory, jak za krále klacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
27.3.23 19:15
@kemeny13 píše:
Pak se nediv, že třeba nebude na důchody.
:mrgreen: Tak určitě, zrušit ty pracovní místa, zrušit služby a DPH jako takové, jinak stát nebude mít na důchody! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.3.23 19:15
@pikola píše:
Ale proč by měla být každá uklízečka podle tebe šmudla?

Tak úplně netvrdím, že každá. Pokud mám ale třeba vyšší nároky na úklid, čistotu tak to myslím zdaleka ne každá bude splňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.3.23 19:17
@Annabela11 píše:
@kemeny13 Kamarádka jezdí uklízet a opravdu to není šmudla…ty máš ale názory, jak za krále klacka

Nepsala jsem, že je šmudla úplně každá. Je to věc názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40952
27.3.23 19:17
@Da12 píše:
Nenutí, jen jsem vyjádřila svůj názor, co si myslím o úrovni úklidu uklízeček. Ale kdybych měla barák s deseti pokoji a mnoha okny, tak bych ji asi také chtěla. To by se nám uklízet nechtělo. Ale to je zase jiná kapitola, protože já bych takový barák nikdy nechtěla.

tak ale to je spíš o tvém výběru :think: stejně jako jsou dobré uklízečky, jsou i ty špatné…stejně jako restaurace, kadeřnice a všichni poskytovatelé služeb :think: kdyby byly všechny uklízečky špatné a šmudly, aby se neuživily, že? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.3.23 19:18
@noiretblanc píše: :mrgreen: Tak určitě, zrušit ty pracovní místa, zrušit služby a DPH jako takové, jinak stát nebude mít na důchody! :mrgreen:

Opět nepochopena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40952
27.3.23 19:20
@kemeny13 píše:
Tak úplně netvrdím, že každá. Pokud mám ale třeba vyšší nároky na úklid, čistotu tak to myslím zdaleka ne každá bude splňovat.

tak ale to je o tom výběru, kdy si můžeš vybrat jen to, co ti vyhovuje…stejně jako např. u kadeřnice, restaurace…prostě máš nějaké požadavky a nároky, tak si snad vybereš podle toho a nepůjdeš pod to, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.3.23 19:23
@Keyllah píše:
tak ale to je o tom výběru, kdy si můžeš vybrat jen to, co ti vyhovuje…stejně jako např. u kadeřnice, restaurace…prostě máš nějaké požadavky a nároky, tak si snad vybereš podle toho a nepůjdeš pod to, ne? :think:

Mně spíš připadá normální si uklízet sama. Ale chápu, že jsem výjimka. I když ani v okruhu známých nevím, že by někdo měl uklízečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40952
27.3.23 19:23
@kemeny13 píše:
Pak se nediv, že třeba nebude na důchody.

a není to spíš obráceně? když dám práci, kterou bych zvládla sama, ale zaplatím někomu ve službách, není právě to lepší pro budoucí důchody? :think: nezaplatím uklízečku, protože si to zvládnu uklidit sama; nepůjdu do restaurace, protože si to uvařím sama; nepujdu ke kadeřnici, protože si to doma obarvím sama,…když nebudeme platit služby, jak budou ti lidi ve službách pracovat? odvádět daně? jak pak bude na ty důchody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15731
27.3.23 19:25
@kemeny13 píše:

Pochopitelně. Nicméně stejně tak budou existovat lidé, kteří tu samou práci odvedou lépe a rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová