Matka přítele mě asi nepřijme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
4.3.20 09:51

Já si na svou ex tchýni nebo mé ex potenciální nemůžu ztěžovat. Ale i kdyby ano, nebyl by to pro mě důvod k rozchodu (pokud by přítel nebyl mamanek..) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
4.3.20 10:04
@Anonymní píše:
@lilith1 ano nahaty pritel, pokakany pritel, kdyby moje matka takto ukazovala pred cizimi lidmi moje fotky z detsvi kde nejsem zrovna reprezentativni, tak bych se taky necitila dobre. Ja vubec nevim jestli deti budu chit, je mi 26 a predstava, ze jsem opatlana, poblita u sporaku s rvoucim ditetem a neuklizenym prostredi mi nahani husi kuzi. Jinak pritel je geodet.

Fotby na FB by mi hodně vadily, ale v albu? proč by měly..tak svoje fotky v albu jsem klidně příteli ukázala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
4.3.20 10:06

@Annabela11 to přece nikdo neříká, ale je jasné, že plány na budování kariéry místo rodiny si tchýni zrovna nezíská. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
4.3.20 10:10
@hanka.br. píše:
Práva? Možná v Plzni.

Tvoje poznámka je mimo mísu. Obsahem i zařazením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
4.3.20 10:11

@berusa.m já přece nikde nenapsala, že měla mluvit o plánování rodiny, bylo to myšleno jako příklad. Prostě z toho tak nějak šikovně vybruslit. A ne na plná ústa oznámit, že vlastně chci jen budovat kariéru a dítě a rodinný život možná někdy, pokud vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
4.3.20 10:13
@Anonymní píše:
@lilith1 ano nahaty pritel, pokakany pritel, kdyby moje matka takto ukazovala pred cizimi lidmi moje fotky z detsvi kde nejsem zrovna reprezentativni, tak bych se taky necitila dobre. Ja vubec nevim jestli deti budu chit, je mi 26 a predstava, ze jsem opatlana, poblita u sporaku s rvoucim ditetem a neuklizenym prostredi mi nahani husi kuzi. Jinak pritel je geodet.

A o tomhle přítel ví? Že děti možná chtít nebudeš? Máš o tom dost zkreslené představy z hororových filmů :lol: pro matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
4.3.20 10:18

No, tchýně je asi trošku vlezlá, ale zase nic, co by sebevědomá ženská neustála… Přijde mi to trošku přifouknuté. A že baba nejásá, že chce zakladatelka děti pozdě? Pro mě je to zcela pochopitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
4.3.20 10:22
@pocestny píše:

proč? mně také zakladatelka přijde jako právnička nepoužitelná, když se neumí vymezit vůči „tchýni“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
4.3.20 10:23
@Aduš8 píše:
@Annabela11 to přece nikdo neříká, ale je jasné, že plány na budování kariéry místo rodiny si tchýni zrovna nezíská. :nevim:

přesně tak
a navíc si zakladatelka myslí, že je něco víc a „tchýně“ to vycítila a dala jí to sežrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.3.20 10:27
@pocestny píše:

proc myslis? me taky osobne neprijde vyjadrovani autorky jako temer vystudovane pravnicky :nevim: spis to povazuji za opetovne trolleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katastrofaobecna
4.3.20 10:34

Máte zjednodušený pohled. V osobním životě nejsem nijak pohotová. Potřebuji vypnout. Spousta lidí si ze mě dělá srandu. Dějí se mi věci typu zapomenuté klíče a zaseknutí se se psy venku ;)
Ale jakmile přijde na obor, tak jsem nezastavitelný tank. Když se mohu spolehnout na znalosti, analyzovat jednání, rozhovory. Najednou mi nic nečiní problém.
Ale když si ze mě šéf vystřelí, že beztak neumím upéci buchtu, přitom ví, že dělám zákusky téměř profesionálně a sám si je bere, tak čumím jak puk a netuším, co vlastně říci ;)
Pokud bych přišla k někomu, kdo by se takto choval, chvíli bych pozorovala, následně se omluvila, že jsem navštívila asi špatný byt a odešla. Protože na to, abych to strpěla, žádný paragraf není. Ale usazovat někoho? Ani omylem, bojuji jinde.

• Citovat
  • Upravit
Katastrofaobecna
4.3.20 10:36

Přemýšlím co poradit, asi abys to nechala být. Seznámila jsi se, další návštěvy bych brala poněkud více separé a neřešila. Zatím se neberete ;)

• Citovat
  • Upravit
5185
4.3.20 10:44
@stinga píše:
přesně tak
a navíc si zakladatelka myslí, že je něco víc a „tchýně“ to vycítila a dala jí to sežrat

Tý jo, z jednoho příspěvku už víš kdo si co myslí a kdo co cítí? Nemáš ty náhodou doma křišťálovou kouli? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
4.3.20 11:18
@pocestny píše:

A ty jsi kdo, že to budeš posuzovat, zda poznámky jsou nebo nejsou k tématu? Poznámka je naprosto vážně míněná a jestli si zakladatelka myslí, že nám všem koukají z hlavy špejle, ať klidně dál tvrdí, jak studuje práva. Tak tobě asi jo, když jí to baštíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
4.3.20 11:43
@hanka.br. píše:
A ty jsi kdo, že to budeš posuzovat, zda poznámky jsou nebo nejsou k tématu? Poznámka je naprosto vážně míněná a jestli si zakladatelka myslí, že nám všem koukají z hlavy špejle, ať klidně dál tvrdí, jak studuje práva. Tak tobě asi jo, když jí to baštíš.

O moje špejle se nestarej, mohlo by Ti to ublížit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová