Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@berusa.m píše:
Co Vánoce? To se člověk zlije punčem a nějak to u Pelíšků přežije. Ale taková ženská jako babička mých dětí, které není a nebude nikdy nic dobré?
to je sen každé každí ženy
![]()
@Aduš8
Já bych se slečny ptala na školu, co má v plánu pak, volila bych asi neutrální témata. Neptala bych se hned na vnoučata. Leda by o tom začala sama.
@Russet tak ona se ptala, jak vidí budoucnost, slečna na ní vybalila přesný harmonogram ![]()
@Aduš8 píše:
@Russet tak ona se ptala, jak vidí budoucnost, slečna na ní vybalila přesný harmonogram
No jo, ty mladý holky. Taky mě to tak za 20 let čeká…
@Aduš8 píše:
@Russet no, mě takyjednou mi ho nějaká odvede
Ona už si na něj jedna mlíčňáky brousí. Prej se milujou.
@Russet tak u nás ještě nejsme tak daleko, ale už si v jesličkách jednu kamarádku oblíbil. Teď byl dlouho doma a celé dny jsem poslouchala její jméno. Jestli bude jednou vypadat jako její maminka, tak si vybral zatím dobře ![]()
@Russet ale jak píšeš, že se milujou. Bylo mi asi 13, když ségřin malý začal chodit do školky. Tenkrát frčela móda stříbrných prstýnků, nejlépe na každém prstu jeden. Měla jsem jeden opravdu oblíbený a jednoho dne se ztratil. Když pak přijela ségra na návštěvu, přivezla mi ho zpátky. Malý mi ho čmajznul a dal kamarádce ve školce, že si ji chce vzít za ženu, protože ji miluje
![]()
@Aduš8 píše:
@Russet ale jak píšeš, že se milujou. Bylo mi asi 13, když ségřin malý začal chodit do školky. Tenkrát frčela móda stříbrných prstýnků, nejlépe na každém prstu jeden. Měla jsem jeden opravdu oblíbený a jednoho dne se ztratil. Když pak přijela ségra na návštěvu, přivezla mi ho zpátky. Malý mi ho čmajznul a dal kamarádce ve školce, že si ji chce vzít za ženu, protože ji miluje![]()
No, tak to abych se začala bát. Ještě že těch šmuků mám pomálu. Ale s její maminkou bychom si jako tchýně rozuměly.
@Aduš8 píše:
@Russet no, mě takyjednou mi ho nějaká odvede
abys jeste nebrecela, ze ho zadna nechce