Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Aduš8 ano o detech jsme se nekolikrat zminili, pritel je mozna nebude chtit vubec a jak jsem psala v tuto dobu je pro me dite synonymem k vezenske kouli. Na tyto vazne otazky je dost casu. Mne proste hrozne prekvapilo tech 15 lidi pry jich bylo dokonce 17 psal pritel, ja byla pripravena na 6 a uz i to mi prislo dost… pak to soukani jidla co nemam rada do sebe a nasledny krizovy vyslech, a ze kdyz nedelam kazdy den polivku a omacku tak pritel asi umre hlady.. necitila jsem se vubec ve svem tele. Pokud by se to melo opakovat tak realne uvazuji, ze vztah ukoncim.
promin, ale jestli ty studujes prava, tak potes kote. (jinac tve historce moc neverim)
z jedne zenske se ti klepou kolena x-dni pote, co potom, az se na tebe obori pravnik protistrany… navic mi prijdes kapku labilni, kdyz te takovato malichernost dokaze tolik rozhodit. a ten tvuj pritel, asi nebude tva laska zivota, kdyz, jen kvuli tomu, ze jsi si nesedla s mamou, se s nim uvazujes rozejit (za chovani rodicu preci nikdo nemuze). chapala bych, kdyby se ti nezastal, ale takto… ![]()
@berusa.m píše:
Tý jo, z jednoho příspěvku už víš kdo si co myslí a kdo co cítí? Nemáš ty náhodou doma křišťálovou kouli?
to nemám, ale umím číst a analyzovat ![]()
@Anonymní píše:
@Aduš8 ano o detech jsme se nekolikrat zminili, pritel je mozna nebude chtit vubec a jak jsem psala v tuto dobu je pro me dite synonymem k vezenske kouli. Na tyto vazne otazky je dost casu. Mne proste hrozne prekvapilo tech 15 lidi pry jich bylo dokonce 17 psal pritel, ja byla pripravena na 6 a uz i to mi prislo dost… pak to soukani jidla co nemam rada do sebe a nasledny krizovy vyslech, a ze kdyz nedelam kazdy den polivku a omacku tak pritel asi umre hlady.. necitila jsem se vubec ve svem tele. Pokud by se to melo opakovat tak realne uvazuji, ze vztah ukoncim.
Ukončíš? Tak to je láska jako trám.
@Anonymní píše:
Dej na svuj instinkt. Pamatuj si, ze kdyz si vybiras partnera pro rodinu, tak v podstate si vybiras i pribuzne. A podle me je dulezite, aby mel clovek i dobre vztahy s rodici partnera atd. Ano je dobry, kdyz se te partner umi zastat a treba se i kvuli tobe pohada se svoji rodinou, ale vzdycky je lepsi mit i super babicku a dedu pro sve deti.
@Anonymní píše:
Tak to raději ukonči rovnou a dej mu šanci, ať si najde nějakou, pro kterou bude důležitější on, než to, že není,, paní Dokonalá" v očích jeho rodiny. Takhle fakt láska nevypadá.
@Jana525 ja se se svými tchány nestýkám a neznám, můj manžel s nimi není v kontaktu, pouze s bratrem. A nemůžu říct, že by naším dětem něco chybělo, dokonale jim to vynahrazuje má rodina. A navíc to, že si nesedne snaha s tchýní neznamená, že to nemůže být milující a plnohodnotná babička pro děti.
@hanka.br. píše:
A ty jsi kdo, že to budeš posuzovat, zda poznámky jsou nebo nejsou k tématu? Poznámka je naprosto vážně míněná a jestli si zakladatelka myslí, že nám všem koukají z hlavy špejle, ať klidně dál tvrdí, jak studuje práva. Tak tobě asi jo, když jí to baštíš.
Proč by nemohla studovat práva?
to poznáš na základě této diskuze?
@Aduš8 píše:
@Jana525 ja se se svými tchány nestýkám a neznám, můj manžel s nimi není v kontaktu, pouze s bratrem. A nemůžu říct, že by naším dětem něco chybělo, dokonale jim to vynahrazuje má rodina. A navíc to, že si nesedne snaha s tchýní neznamená, že to nemůže být milující a plnohodnotná babička pro děti.
Tak to je pak v pohode a dobre. Ja to vlastne psala na zaklade svych zkusenosti, kdy nefungovala ani jedna strana prarodicu a to je pak prusvih
@Keyllah píše:
Proč by nemohla studovat práva?to poznáš na základě této diskuze?
Asi naivně předpokládám, že student, který se dostal až na práva, zvládne s přehledem gramatiku základní školy. Jestli už je to s vysokoškoláky až takhle zlé, tak to potěš.
@hanka.br. Gramaticke chyby nevidim, jen pise bez diakritiky. To ja taky, protoze to je na telefonu zdlouhavy. A taky mam prava teda. ![]()
@hanka.br. píše:
Asi naivně předpokládám, že student, který se dostal až na práva, zvládne s přehledem gramatiku základní školy. Jestli už je to s vysokoškoláky až takhle zlé, tak to potěš.
aha, já myslela, že víš něco, co ostatní ne. Takže je to jen tvůj dojem na základě gramatických chyb, napsaných někde anonymně na netu. To jestli své možná naivní předpoklady prezentuješ jako fakta, už je jen na tobě ![]()
@veria píše:
@hanka.br. Gramaticke chyby nevidim, jen pise bez diakritiky. To ja taky, protoze to je na telefonu zdlouhavy. A taky mam prava teda.
tady ti vysvětlí, že určo nee
mě už to tu vysvětlila jedna pisatelka asi před rokem ![]()
@Aduš8 Ale to je pouze zakladatelky věc jak si co chce udělat…že s tím tchýně má problém? pak je to pouze její problém.
@Anonymní píše:
@lilith1 ano nahaty pritel, pokakany pritel, kdyby moje matka takto ukazovala pred cizimi lidmi moje fotky z detsvi kde nejsem zrovna reprezentativni, tak bych se taky necitila dobre. Ja vubec nevim jestli deti budu chit, je mi 26 a predstava, ze jsem opatlana, poblita u sporaku s rvoucim ditetem a neuklizenym prostredi mi nahani husi kuzi. Jinak pritel je geodet.
Tak ve tvém věku jsem o děti zájem také neměla ![]()
@Aduš8 ano o detech jsme se nekolikrat zminili, pritel je mozna nebude chtit vubec a jak jsem psala v tuto dobu je pro me dite synonymem k vezenske kouli. Na tyto vazne otazky je dost casu. Mne proste hrozne prekvapilo tech 15 lidi pry jich bylo dokonce 17 psal pritel, ja byla pripravena na 6 a uz i to mi prislo dost… pak to soukani jidla co nemam rada do sebe a nasledny krizovy vyslech, a ze kdyz nedelam kazdy den polivku a omacku tak pritel asi umre hlady
.. necitila jsem se vubec ve svem tele. Pokud by se to melo opakovat tak realne uvazuji, ze vztah ukoncim.