Matka prodává byt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.6.18 20:08

protože vím že by mi v životě nekoupila žádný pozemek nebo něco jiného, znám ji. Ale děkuji za slušnou odpověď.

• Citovat
  • Upravit
1884
21.6.18 20:10

Holka, doufam, ze tva mamka bude mit jednou (za mnoho let), rychlou smrt. Protoze si nemyslim, ze ty budes ochotna se starat o umirajici mamku, ktera ti po prodeji bytu nic nedala :roll: ale to by te pak mohla jeste stihnout vydedit, jako „nezbedneho“ potomka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.6.18 20:11
@Anonymní píše:
to sjem napsala špatně, ne zdědit ale dostat nějaké peníze na studium, mě spíš příjdou hnusné nějaké nadávky tady, ale v poho

A co studuješ prosím tě, že si pleteš dědictví s darem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 20:12

to je opravdu nechutné co píšete

• Citovat
  • Upravit
2069
21.6.18 20:13

Vis, ono by byl rozdil napsat: Mama prodava byt, mrzi me,ze taky trochu nemysli na svou dceru a aspon mi neprispeje,kdyz vi,ze se snazim prokopat zivotem sama uz od 15. Vim,ze na jeji penize nemam narok, ale je mi lito, ze si na me nevzpomnela jako jini rodice.
Nez psat ve stylu matka mi nic neda, ale mela mi dat, slibila to, mam na to narok a just…
Vidis ten rozdil?
Pak bych ti rekla. Zajdi za mamkou a nekdo ji,jak se citis a ze sis myslela, ze by ti mohla treba neco dat na sporeni. Treba do budoucna, na vnoucata,az jednou prijdou. Ale ,ze chapes, ze to jsem se jeji penize a jeji rozhodnuti.
Citis ten rozdil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
21.6.18 20:13

Jinak znam holku, ktera si ve 24letech vzala domu svoji mamku a stara se o ni. Maminka je uplny lezak a holka se o ni stara spolecne s tatkou. A to ji ta mamka nekoupila pozemek a nedala zadny miliony. A 100% muzu rict, ze uz nikdy ani neda. Tak ted nevim, zda ta holka neni blba, kdyz vi, ze nic nedostane. Podle tveho vzorce by se na to mela vykaslat, protoze jeji mamka je nefer a nezachovala se tak, jak se ocekava (teda podle tebe).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.6.18 20:15

Ahoj zakladatelko, chápu tě. S touhle situací nejspíš nic nenaděláš. :nevim: Až se příště matinka bude chlubit kam pojede, tak bych jí připomněla, co slíbila otci. Její „péči“ jí můžeš v budoucnu vynahradit. Takže ať si nechá peníze na to, až ji někdo bude muset utirat podělanou pedel. U svých dětí si to zařiď jak sama uznáš za vhodné. Svoje dítě bych nikdy do života s holým zadkem neposlala. Nemám ho totiž jako dočasné ukojení mateřských pudů. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 20:15

Tato diskuze je o studiu? Do toho Vám myslím nic není? Ale myslím že se nemám za co stydět - historii v anglickém j.

• Citovat
  • Upravit
2249
21.6.18 20:16

No já nevím, kdybych měla čekat, že zdědím dům po našich, tak bych se mohla dočkat až v důchodě nebo by se rodiče měli odstěhovat dřív třeba do domova důchodců, abych byla zajištěná?

Myslím, že každé dítě své rodiče stojí dost peněz a ještě aby si pak něco nárokovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já snad psala že bych se v tom případě o matku ve stáří nestarala? Proboha co to píšete je mi z Vás zle!

• Citovat
  • Upravit
Marie432875
@Anonymní píše:
Tak nároky si dělám to máte pravdu, tak jako každé dítě by dle mého mělo něco zdědit, nebo alespoň mé děti dědit rozhodně budou, nebuduji kvůli sobě ale kvůli dětem, takhle to má dle mého názoru být.
:lol: :lol: :lol: ,,kazde dite by mělo neco zdědit”…bacha na to co si přeješ - mohlo by se to splnit…(treba takovej statisicovej dluh, to je neco…) jinak k věci - morálně by mi přišlo fér, aby mi rodiče pomohli dostudovat a podpořili me finančně. Ale kdyz se neco prodává, tak bych popravde neočekávala žádný finanční podíl jen proto, ze jsem dcera. Určitě bych neodmitla, ale nenarokovala bych si ani halir. Majetek po mých rodičích ,,zdědí” tak mozna moje deti nebo vnoučata, majetek po mých babickach neřeším a neocekavam nic…a zcela otevřeně - nesnáším názor, ze dedit se musi. Majetek bych předků je jen jejich, co s nim udělají je jejich věc. Můj majetek je můj a zase s nim mohu naložit po svém (ačkoliv ja mam v plánu pomoci svým dětem jak jen to půjde - ale jejich pravo to neni).
  • Citovat
  • Upravit
1884
21.6.18 20:17
@Anonymní píše:
to je opravdu nechutné co píšete

To je ale zivot. Chces aby ti mama dala penize, ktere si pracne vydelala. Ty ji davas penize? Ona ti dala zivot? Budes ji utirat zadek, az to bude potreba? Ona to pro tebe delala. Me prijde, zes tady na ni nakydala celkem slusnej hnuj. Ona uz pro tebe udelala co musela, ted uz nemusi. Ted se jednou budes muset postarat ty o ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.6.18 20:17

@1mila2
Jenže tohle asi bude jiný případ. Nejde to srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 20:18

Máte pravdu, měla jsem to podat jiným způsobem. Hezký večer.

• Citovat
  • Upravit
406
21.6.18 20:18
@Anonymní píše:
Nic srdervoucího nevidím :zed: A to bohužel nevím, ale myslím že je pouze na matku, koupili jí ho prarodiče, když jsem se narodila.

Koupili ho prarodiče jen mámě? Nikdy nebyl v sjm tvých rodičů? Tak proč ti otec sliboval peníze z něčeho, co mu nepatří a nikdy nepatřilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová