Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petr84 píše:
Tak kdyby mně ženská řekla, že na MD teda rozhodně vařit nebude, tak bych jí odvětil, ať tedy jde vydělávat sama. Ovšem pod podmínkou, že domů přinese alespoň 30 tisíc čistého
@Petr84 píše:
Tak kdyby mně ženská řekla, že na MD teda rozhodně vařit nebude, tak bych jí odvětil, ať tedy jde vydělávat sama. Ovšem pod podmínkou, že domů přinese alespoň 30 tisíc čistého
Na to bych ti odvětila, že jsem na mateřské s dítětem a ne s tebou. A asi bys s tímto přístupem z těch 30 tisíc brzy cáloval alimenty.
@Ananta jenom tak ze zvědavosti a to nemyslím zle..
co bys pro chlapa jako dělala?? Možná to blbě formuluju, ale prostě u nás je to tak, že já jsem doma za 3 tis, a manžel má určité peníze, když si něco potřebuji koupit, mám, v létě jedem na dovolenou bez něho bych to neměla..doma mi pomáhal s klukem, když byl malý a mě by nestálo za to hodinu!!! čistého času mu uvařit???
![]()
Chci opravit dělala nezištně…aby si to nebrala jako, že jsi doma s dítětem a ne s chlapem
@Ananta píše:
Na to bych ti odvětila, že jsem na mateřské s dítětem a ne s tebou. A asi bys s tímto přístupem z těch 30 tisíc brzy cáloval alimenty.
Alimenty bys cálovala ty mně, protože u tebe by dítě nemělo co jíst ![]()
@Ananta píše:
Vsak mas moznost jit vydelavat a chlap bude doma.Hele ja myslim ze staci par k diskuzi tomu abys zjistila vyssi alimentu na plat 30000. On by sice caloval alimenty ale ty vydaje navic bydleni atd z rodicaku se to plati vsechno spatne-opet na tohle dohledat si par diskuzi. ![]()
@Petr84 píše:
Alimenty bys cálovala ty mně, protože u tebe by dítě nemělo co jíst
Kvačku, já chlapa celkem na nic nepotřebuju v tom mám asi výhodu. Ve skutečnosti mi vůbec nevadí uklízet ani vařit, dokonce mě to i baví, ale nesnesla bych, aby si to někdo nárokoval. Představa že mě chlap sprdne za to že není navařeno mi připadá jako z jiného století, to je prostě úlet.
@Petr84 píše:
Alimenty bys cálovala ty mně, protože u tebe by dítě nemělo co jíst
Jo a na tos přišel kde? To ti řekli chlapi ve fabrice nebo intelektuální debata v hospodě? ![]()
@Ananta heled´, když ten chlap s určitostí nevidí teplej žvanec doma, jak je měsíc dlouhej, tak není divno, že si to nárokuje.
Nehledě na fakt, že pro tu ženskou asi dělá mnohem víc, než ona je schopna mu nějak oplatit ( když už tak lpí na to něco za něco )
Nehledě na to, že má doma dítě.
Mně by vážně zajímalo, co to děcko jí po večerech a přes víkend, když má tak „schopnou“ maminku ![]()
@Ananta já jsem myslela, že tak odpovíš
Bud jsi - a nečetla jsem všechno, takže nevím, jestli si tady psala o sobě.. slečna okolo 20 co nemá rodinu a buduje karieru a nebo už mamina třeba 40 a víc, co si zažila něco v manželství..
Protože většinou kdo si založí rodinu tak pro druhého něco dělá- ještě to je takové to zaláskovaní, nesobeckost, nezištnost..
Berry, já už jsem ani nereagovala na zakladatelku, ted je ta debata spíš obecně o tom jestli si to chlap nárokovat může, já prostě tvrdím, že ne a taky by se mnou žádný chlap co si to nárokuje nebyl, za což jsem upřímně ráda a on jistě taky. Jednoduše vyhledávám jiné typy mužů.
Popravdě řečeno jsem často v šoku při čtení zdejších témat co všechno si ženy nechají ještě líbit.
Kvačku dobře dedukuješ, ale v manželství jsem nic nezažila ![]()
Příspěvek upraven 02.01.13 v 16:41
Teda to jsem ještě neslyšela, aby se doma nevařilo
. Můžete mi vysvětlit, jaké jídlo jíte, když doma nevaříte?
.
U nás se vaří, vařím jen já a ráda, protože mám doma 3 pořádné strávníky, nakupovat chodíme většinou spolu celá rodina na velký nákup, většinou já z holkou když odvedu starší do školky a někdy jde sám muž z děckama, protože si to užívá, tak je někdy nechám a mám čas chvilku pro sebe
ale nenapadlo mě, že bych mu řekla, že když jsem na MD vařit nebudu, asi by mě sbalil kufry
že si najde paní, která vaří
a teď máme i děti chci, aby znaly domácí stravu a né skleničky nebo umělé hnusy, přece domácí je domácí ať je to dítě nebo dospělý člověk
.
Dneska mi třeba volal z práce, že má chuť na puding s ovocem, jestli nechci po večeři uvařit puding, měla jsem ho poslat ať si cestou z práce nějaký koupí a nemusel bych se s tím sr…
![]()
@berry4 píše:
@Ananta heled´, když ten chlap s určitostí nevidí teplej žvanec doma, jak je měsíc dlouhej, tak není divno, že si to nárokuje.
A on nemá ručičky a nožičky? ![]()
IvkoH, já používám skleničky, protože si netroufnu dát miminu vyhoněnou zeleninu ze supermarketu plnou dusičnanů, ne ted v zimě, o pohodlnosti to není, konzultovala jsem to s více lidmi, protože jsem původně byla taky odpůrce skleniček.