Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5768
2.1.13 15:25

@jane-e no, to je taky pravda, ale většinou mam tuhle zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.1.13 15:28

@vitrvevlasech tak t stímto souhlasím, ale bohužel toto si měli vyjasnit, že si zakládali rodinu a nebo spolu začali žít..
Protože toto je docela hásadní životní styl..Jsou muži, co pro ženu odělají co ji na očích vidí, ale prostě si rádi sednou k domácí buchtě a jsou muží co jejim to šumák a klidně si objednají pizzu..
Otázka je, jestli se má zakdlatelka stavit do role, nehne semnou nic, a nebo udělat kompromis a apsoň v neděli upéct kuře s rýží např…

Příspěvek upraven 02.01.13 v 15:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
2.1.13 15:29
@kvaček píše:
@vitrvevlasech tak t stímto souhlasím, ale bohužel toto si měli vyjasnit, že si zakládali rodinu a nebo spolu začali žít..
Protože toto je docela hásadní životní styl..Jsou muži, co pro ženu odělají co ji na očích vidí, ale prostě si rádi sednou k domácí dochtě a jsou muží co jejim to šumák a klidně si objednají pizzu..
Otázka je, jestli se má zakdlatelka stavit do role, nehne semnou nic, a nebo udělat kompromis a apsoň v neděli upéct kuře s rýří např…

Určitě by si měli promluvit a na něčem se domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
2.1.13 15:29
@kvaček píše:
Protože toto je docela hásadní životní styl..Jsou muži, co pro ženu odělají co ji na očích vidí, ale prostě si rádi sednou k domácí dochtě a jsou muží co jejim to šumák a klidně si objednají pizzu..
Otázka je, jestli se má zakdlatelka stavit do role, nehne semnou nic, a nebo udělat kompromis a apsoň v neděli upéct kuře s rýří např…

Tady jde o to že zakladatelka nevaří z trucu pokud jsem to dobře pochopila a top je kravina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
2.1.13 15:30

Heh, to je jako nějaký dětský rozmar…už jsi dospělá, on není tvůj sourozenec, se kterým jsi se třeba rvala, když jsi měla udělat něco navíc…Máš rodinu, dítě. Nejde přece o to, jestli musíš vařit, ale jestli vaříš ráda a chceš vařit. Pokud nechceš vařit, tak by mě zajímalo, co teda celé dny jíš, když je chlap v práci? Já extra vařit neumím, ale nebudu s dítětem přeci o hladu, když je taťka v práci… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj

@vitrvevlasech Každý ať si to v rodině zařídí jak jemu to vyhovuje. Ale já chci zůstat ženou. Ne posluhovačkou - nebavím se tu o extrémech obletovaných mužů. Já prostě nepůjdu dělat „mužské“ práce, tahat těžké věci, zařizovat, opravovat, vydělávat navíc…Já se prostě starám o domácnost a hlavně o dítě a hotovo.

• Citovat
  • Upravit
29577
@tonj píše:
@berry4 No asi tak, nechápu ty hemzy o domácí dřině v dnešní době praček, myček, a papírových plínek…chytrá ženská si to umí zorganizovat a stihne i uvařit :mrgreen:

a ještě u toho sedět na miminu a kafrat :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.1.13 15:31

@1simona1 no o to jde.. Já sama bych se snažila prostě udělat kompromis a ne, prostě a nebudu nic a hotovo..
Já chápu asi zkušené manželky, jak to myslím, já chodila na prázdniny k prarodičům, kdy babička jednu dostala, že neni teplé jídlo, já moc dobře vím, jak může být žena podřízená, pamatuji si, to dodnes, ale taky jde o to, že ona se ani nesnaží, ani něco!!!
Můžou se domluvit, že v týdnu vařit nebude, ale třeb a aspoň o víkendu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
2.1.13 15:32
@anonymoous píše:
no myslím, že tohle je celkem normální názor

z výše psaných příspěvků mi to teda nepřišlo…ta možnost volby je tu zminovaná opravdu vyjímečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.13 15:33

Výbroně a výborně a výborně :palec: :palec: :palec:
to je to důležité,
někteří jsou to a jiní ono, každý máme svou „moudrost“

• zde je důležitá právě ona vlastní hlava -

ne archetyp rodiny, tzv. normální rodina - či klasická škoda že už nežije pan profesor Možný, lépe by to vysvětlil.

• na začátku vztahu se lidé nezatěžují detaily, zda-li ten či onen vaří či ne :) doufám.

Co autorce diskuze poradím?
Muž, který dá více na radu maminky, či tlak okolí než na svou přítulku? Tak tomu rozhodně NEVAŘ ani za odměnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.13 15:35

Ano ano, však je to tvé rozhodnutí,
já udělám, já jsem se tak rozhodla :)
to je správné, je-li ti to tak příjemné.
Ale jestli právě řešíš, zda-li musíš když nechceš pak to nečiň.
Sama svůj mozek užívej, jsme Evropani, tu ženy za neochotu netlučeme. Naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.1.13 15:36

@vitrvevlasech asi máš pravdu.. tatka měl přítelkyni, naprosto stejného smýšlení, jak zakladatelka která nevařila.. a zhubl 10 kg a jezdil si na jídlo k nám..
Ale hlavně, že byla plná peněženka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
2.1.13 15:38

Vítrvevlasech, on totiž ne každý muž je primitiv a některý dokonce od ženy vyžaduje víc než jen kuchtění, uklízení a odhalování příslušného otvoru, ale některé dámy si něco takového neumí asi představit. Ale já si myslím, že je to v podstatě v pořádku, kdo chce kuchtu má jí mít, kdo chce intelektuálku, taky se sem tam najdou a dokonce některé při dobré náladě i uvaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymoous
2.1.13 15:39

Souhlasím s vitrvevlasech. Já bych na místě zakladatelky vařila, minimálně pro děti. Ona ať si to udělá, jak sama chce. A vztah na vaření nestojí.

• Citovat
  • Upravit
2.1.13 15:40
@Ananta píše:
Vítrvevlasech, on totiž ne každý muž je primitiv a některý dokonce od ženy vyžaduje víc než jen kuchtění, uklízení a odhalování příslušného otvoru, ale některé dámy si něco takového neumí asi představit. Ale já si myslím, že je to v podstatě v pořádku, kdo chce kuchtu má jí mít, kdo chce intelektuálku, taky se sem tam najdou a dokonce některé při dobré náladě i uvaří :)

Za to jsem upřímně rád :potlesk: a přesně toho jsem i zastáncem. Leč o chlapské primitivnosti raději nebudeme hovořit ;) to by bylo na delší téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí