Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
2.1.13 15:42

@Ananta to souhlasím.. ale množná muž má rád ženu, která je i samostaná a něco má hlavně.. :mrgreen:
To například se líbí i mě- vám třeba ně :mrgreen: že muž má určitou ínteligenci, neni to hospodský povaleč, ale dokáže být i manuální a postarat se v rodině o chod mužských věci..
Naštěší to vidíme stejně.. že je důležité mít v hlavě, ale i nemít levé ruky

Příspěvek upraven 02.01.13 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.1.13 15:42
@Ananta píše:
Vítrvevlasech, on totiž ne každý muž je primitiv a některý dokonce od ženy vyžaduje víc než jen kuchtění, uklízení a odhalování příslušného otvoru, ale některé dámy si něco takového neumí asi představit. Ale já si myslím, že je to v podstatě v pořádku, kdo chce kuchtu má jí mít, kdo chce intelektuálku, taky se sem tam najdou a dokonce některé při dobré náladě i uvaří :)

je řeč o dveřích od špajzky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
2.1.13 15:43
@Hadí ocásek píše:
@Ananta :-) Tak jasan, zatim nevim, co mě čeká s miminem :D Ale jelikož mi připadá, že mam někdy v zadeli vrtulku, tak si zatim věřim :D (On mě ten humor přejde se škvrnětem, co? :D :D :D

Já nevím, třeba jsem neschopná, ale představovala jsem si to trochu jinak, no třeba až bude starší to půjde líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.13 15:46

Moje matka chodí po otci umývat i záchod. A nejhorší na tom je, že oběma to přijde úplně normální!!! Otcovi není trapný nechat ho zašpiněný a navíc ještě matku seřve, když po něm nejde a neuklidí to. Asi záleží na tom, co kdo považuje za standart. Matce to prostě přijde normální, stejně jako tobě, že chlap by měl ženu poslat k šípku, protože nevaří. Vždyť je to nesmysl. To není její povinnost, chlap má taky ruce a tak namáhavá práce to zase není, aby to nezvládl.

@berry4 píše:
@SlecnaSally bratr mého přítele má doma taky takovou ( nevím jaktonazvat), co neumí uvařit, uklidit, v podstatě nepoužitelnej kus.
Taky vidím, jak se k ní chová - on jí v podstatě pohrdá, protože krom toho, že možná občas udělá roznožku, je pro život úplně nepoužitelná.
V podstatě je spolu drží jen jejich pes, kterej by asi po rozchodu zůstal kdoví kde, komu, asi to nechce ani jeden. Jenže ten pes tu nebude navždy a ruku na srdce- celá rodina čekáme, kdy se ten chlap rozhoupe a kopne ji do zadele…
Heledˇ spokojenost rodiny - chlapa především, tkví hlavně v tom teplu rodinnýho krbu - u teplýho talíře, vypranejch a čistejch fuseklí. kouska vlídnýho slova, prožíání společných chvil. A to teplo, tu pohodu tvoří v drtivé většině právě žena.
CO JE TAK STRAŠNÝHO NA TOM UVAŘIT? CO PROBŮH JÍ TO TVOJE DÍTĚ? PÁRKY?
V podstatě nechápu, že tě ten tvůj ještě nevykop, ale asi to nevidím na moc dlouho a stane se.
  • Citovat
  • Upravit
5768
2.1.13 15:48

@Ananta tak jestli se staráš o děcko, tak neschopná rozhodně nejsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
2.1.13 15:51
@Anonymní píše:
Moje matka chodí po otci umývat i záchod. A nejhorší na tom je, že oběma to přijde úplně normální!!! Otcovi není trapný nechat ho zašpiněný a navíc ještě matku seřve, když po něm nejde a neuklidí to. Asi záleží na tom, co kdo považuje za standart. Matce to prostě přijde normální, stejně jako tobě, že chlap by měl ženu poslat k šípku, protože nevaří. Vždyť je to nesmysl. To není její povinnost, chlap má taky ruce a tak namáhavá práce to zase není, aby to nezvládl.

No fuj :poblion: 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
2.1.13 16:00
@KatkaX píše:
je řeč o dveřích od špajzky? 8o

:D :D ne, o tom psal vítr, tak jsem to použila taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
2.1.13 16:05

Uf, tak jsem o dost klidnější. Už jsem si myslela (2/3 diskuze tak vypadají), že e-mimino je plné dokonalých hospodyněk, a že mi nezbyde nic jiného než škrabat prstíčkem o přijetí na nějakém diskuzním fóru feministek :pankac: Kde by mě jako matku dvou dětí na rodičovské dovolené a manželku samozřejmě nikdo nechtěl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.1.13 16:06

@Ywett ty taky nevaříš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
2.1.13 16:07
@kvaček píše:
@Ywett ty taky nevaříš :mrgreen:
:mrgreen: Vařím, ale v sebeobraně :mrgreen: Aby mě nesežraly děti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.1.13 16:08

@Ywett no vidiš, tak si na půl dokonalá, to by mohla být i zakldatelka, ne :mrgreen: :think: :nevim:
Třeba jednou týdně slavnostně v neděli kuřátko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.1.13 16:09
@Anonymní píše:

Ty jsi napsala extrem, v podstatě já také.
Ano. Je hodně věcí, na kterých se dá domluvit, vyjít vstříc, nebo udělat společně, je hodně věcí, které už v podstatě nejsou normální.
Jak to, co tu popisuješ ty, tak to, co zde popisuji já.
Přijde mi pro změnu zvrácené navštívit domácnost, kde kmitá chlap, kde vaří chlap, kde ženská je tak maximálně na parádu, kde se muž bojí mít s touto osobou i rodinu, vědom si toho, že jeho vysoce intelektuální polovina by s největší pravděpodobností bez asistence kohokoli byla neschopna své vlastní dítě i přebalit…
Vše má mít rovnováhu.
I ta dělba práce doma.
Přijde mi NORMÁLNÍ, že ženská na mateřské je schopna uvařit. Už jen proto, že má doma dítě, které lze těžko odbít kusem čokolády (jako sebe),nebo třeba párkem s rohlíkem.
Přijde mi normální uvařit tím pádem i pro chlapa, kterej bezesporu pro mne dělá taky něco - nakupuje. Platí většinu nákladů za moje žití.
Aspoń kousek toho teplýho žvance jednou denně si snad zaslouží, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.1.13 16:10

@berry4 mě manžel dělal to, že uvařil kávu jenom sobě a jak mě to štvalo :mrgreen:
Si dovedu představit, kdybych si udělala řízečky a mu nic, jak by se cítil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
2.1.13 16:13
@kvaček píše:
@Ywett no vidiš, tak si na půl dokonalá, to by mohla být i zakldatelka, ne :mrgreen: :think: :nevim:
Třeba jednou týdně slavnostně v neděli kuřátko :mrgreen:

S přístupem zakladatelky nesouhlasím, nevypadá jako přístupná kompromisům, ale co my můžeme vědět.
S tou poloviční dokonalostí to není tak žhavý, já totiž vařím cizrnu, zapečenou brokolici a kuskus :pankac: A ne vždy k tomu maso :mrgreen: Takže každej druhej chlap by šel radši do hospody, jak mi bylo řečeno (ne manželem). Naštěstí můj muž se stále ještě drží, i když po přečtení této diskuze to vypadá na velmi krátkou společnou budoucnost :pankac: Pro jistotu jdu promazat historii, jak to tady najde a zjistí, že domácnost může fungovat i jinak (navařeno, naklizeno, napečeno), zcela jiste uteče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr84
2.1.13 16:13

Tak kdyby mně ženská řekla, že na MD teda rozhodně vařit nebude, tak bych jí odvětil, ať tedy jde vydělávat sama. Ovšem pod podmínkou, že domů přinese alespoň 30 tisíc čistého

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky