Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
2.1.13 17:37
@Cuarentena píše:
Mám pocit, že vůbec nechápeš význam jídla. Naopak, pro mě je pocta, že můžu připravit rodině nějaké zdravé a chutné jídlo, takové, které nikde nekoupí. A že pro ně dělám něco pozitivního. Na tom není nic ponižujícího, naopak, je to svého druhu magie. :mrgreen:

souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
2.1.13 17:38
@Cuarentena píše:
Mám pocit, že vůbec nechápeš význam jídla. Naopak, pro mě je pocta, že můžu připravit rodině nějaké zdravé a chutné jídlo, takové, které nikde nekoupí. A že pro ně dělám něco pozitivního. Na tom není nic ponižujícího, naopak, je to svého druhu magie. :mrgreen:

A je pro tebe představitelný, že to tak každej nemá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymoous
2.1.13 17:39
@Cuarentena píše:

Pro někeré tady je to pocta, tak to dělejte, ale každý to tak mít nemusí.

• Citovat
  • Upravit
3234
2.1.13 17:40

Tak já bych si třeba uměla představit, že by nás chlap zabezpečil finančně a já zůstala s dětma doma, pořídila bych si klidně další 2 a věnovala se dětem, a domácnosti a ke štěstí by mi nechybělo vůbec nic :mrgreen: A jako služka bych si rozhodně nepřipadala. :nevim:
Vaření mě baví, mám radost když to všem chutná, uklízím i pro sebe, taky nechcu žít jak v chlívku že jo ;) Navíc jsem celý den doma a i když mám 2 děti a dělám VŠ, tak je mateřská pro mě fakt dovolená, jsem mnohem víc odpočatá než když jsem byla bez dětí a chodila na 3 směny do práce :nevim: Mě to doma s dětma baví, ale bohužel, jen s manželovým platem bychom nevyžili, takže se musím ještě vzdělávat, abych pak mohla nosit do společné kasy víc než 9tis jako před mateřskou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
2.1.13 17:40

@Cuarentena tak to asi nejsem carodejnice a tohle kouzlo mi zatim unika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
2.1.13 17:41
@Kubula.K píše:
A je pro tebe představitelný, že to tak každej nemá? :nevim:

No jasně, že je, to vidím v této diskuzi, ne? :mrgreen: Otázka je, jestli je potom fér chtít po chlapovi, aby vám nosil prachy, třeba to tak taky nemá. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr84
2.1.13 17:42

A co kdyby řekl chlap, že přece nebude dělat ženské na MD nádeníka a přestal chodit do práce? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
74217
2.1.13 17:43
@ivana-domca
si neumím představit nákupy s pubertakem za zadkem, s batoletem v kočárku a s miminem vsatku :lol:

Na to jsem taky zvědavá, slečna nejstarší bude muset mít prázdniny ve školce asi od května, že si netroufám jít se 3mi do školky, jedna pěšky, batole pěšky a mimino v kočáře, nákup si zatím ani netroufám představit, ale do září budeme muset ze synchronizovat jak zas začne školka a povinnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
2.1.13 17:43
@Petr84 píše:
A co kdyby řekl chlap, že přece nebude dělat ženské na MD nádeníka a přestal chodit do práce? :mavam:

to by byl u zakladatelky oheň na střeše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
2.1.13 17:45
@Petr84 píše:
A co kdyby řekl chlap, že přece nebude dělat ženské na MD nádeníka a přestal chodit do práce? :mavam:

No, moje slova. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
@Cuarentena píše:
No jasně, že je, to vidím v této diskuzi, ne? :mrgreen: Otázka je, jestli je potom fér chtít po chlapovi, aby vám nosil prachy, třeba to tak taky nemá. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No tak já to po něm třeba nechci, naopak je nosím já. :lol:
Zakladatelka nevím, mám dojem, že psala něco v duchu, že o jeho peníze zvlášť nestojí, nebo se pletu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
@Petr84 píše:

Tak půjde ona. Možna by za to byla rada. Já třeba radši budu pracovat nez byt na mateřské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Michaela23 píše:
Tak já bych si třeba uměla představit, že by nás chlap zabezpečil finančně a já zůstala s dětma doma, pořídila bych si klidně další 2 a věnovala se dětem, a domácnosti a ke štěstí by mi nechybělo vůbec nic :mrgreen: A jako služka bych si rozhodně nepřipadala. :nevim:
Vaření mě baví, mám radost když to všem chutná, uklízím i pro sebe, taky nechcu žít jak v chlívku že jo ;) Navíc jsem celý den doma a i když mám 2 děti a dělám VŠ, tak je mateřská pro mě fakt dovolená, jsem mnohem víc odpočatá než když jsem byla bez dětí a chodila na 3 směny do práce :nevim: Mě to doma s dětma baví, ale bohužel, jen s manželovým platem bychom nevyžili, takže se musím ještě vzdělávat, abych pak mohla nosit do společné kasy víc než 9tis jako před mateřskou :nevim:

Jen ať nedopadneš jak já, když mi k těmn naplňujícím domácím radostem přibyla práce na víc než fulltime. Nemyslím to zle, jen jako bych se slyšela, dokud jsem byla na RD.

• Citovat
  • Upravit
8071
@Kubula.K píše:
No tak já to po něm třeba nechci, naopak je nosím já. :lol:
Zakladatelka nevím, mám dojem, že psala něco v duchu, že o jeho peníze zvlášť nestojí, nebo se pletu? :nevim:

No tak to je trošku jiná situace než u zakladatelky. A on nepracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
2.1.13 17:47

Tak já doma vařim, Peru, uklizim a jako služka si nepřipadám.

Jsem doma, mám habadej času, tak proč bych to pro svého drahého neudělala. Vim, ze si toho váží a pokaždé mi podekuje. Když jsem pres den s detma pryč a nestiham, bud si nachystá sam nebo dělám jen něco rychlýho. On nás všechny živí a je v práci od rána do večera, obedva bagetu, takže normální večeři si dle mého zaslouzi. Nekdy uvarim víc a bere si to s sebou i do prace. Podle me je normální, ze kdo je doma stara se o bezny chod domácnosti víceméně sam s tím, ze ten druhy zas třeba o víkendu pomůže s něčím větším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí