Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
3.1.13 13:33
@kvaček píše:
@1simona1 ty ho ale pěkně ponížila :mrgreen:

No jó, aby mě nakonec neopustil já mrcha lína :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
3.1.13 13:34

@IvkaH Tak to zírám teda! Gratuluji! To je krása, aspoň někdo zvedá populaci krom teda…romů.

Jinak můžete třikrát hádat, co začínám smažit! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.1.13 13:35
@tonj píše:
Ty děláš polívku i druhý 8o to musíš mít IQ aspoň 150, že to zvládneš :palec:

musím myslet i na sebe, sice jim uvařím brokolicovou ale to nejím :poblion: takže mi nezbývá nic jiného než se srát i s druhým jídlem :roll: :zed: to je vrchol co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
3.1.13 13:35

Náhodou, mě ten muj každý ráno než jde do práce uvaří teplej sladkej čaj… a donese mi ho až do postele.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.1.13 13:38
@Hadí ocásek píše:
Náhodou, mě ten muj každý ráno než jde do práce uvaří teplej sladkej čaj… a donese mi ho až do postele.. :D

Můj chlap si ráno uvaří čaj a než jde na záchod tak já mu ho vypiji a on si hold uvaří druhý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.1.13 13:40
@1simona1 píše:
A jsem teda svině já když na nový rok jsem spala po opici a můj navařil oběd, umy nádobí, klidil kuchyň a ještě mi donesl papat až do postele?? Měla bych se jít asi zahrabat :oops:

co mu zbývalo, když opice vyspávala, musel si nějaký žvanec nachystat, jinak by chcípnul hlady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.1.13 13:40

Tak já jdu ponižujúco na stavbu zavést cizím chlapům jídlo, snad se hanbou nepropadnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.1.13 13:42
@IvkaH píše:
co mu zbývalo, když opice vyspávala, musel si nějaký žvanec nachystat, jinak by chcípnul hlady :mrgreen:

Co on, vařil né jen pro sebe ale taky pro mně a návštěvu co taky dospávali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
3.1.13 13:52
@Loki01 píše:
Chodime od deseti tydnu veku. Tady se plave od malinka.Mame tam 3 leteho, ktery uplave 50 metru! Kdybych to nevidela tak neverim. Je to syn ucitelky a ta ho teda uci denne.
Nemusis hned nekoho napadat, ze lze kdyz u vas na Plavacku to nikdo neuplave. My plaveme od deseti tydnu kazdy tyden, nekdy i dvakrat (jedna lekce a jedou sami v bazene).Příspěvek upraven 03.01.13 v 12:51

jako malá jsem od miminka byla v lázních do 3let věku měla jsem rotříštěný kyčelní kloub a nemohla jsem na nohy jedna z léčby bylo plavání. Sestřičky se mnou plavaly od miminka a ve 3 letech nevím kolik jsem uplavala, ale plavala jsem úplně normálně, takže ve 2,5 letech 7m je v pohodě. Moje děti se naučily plavat až kolem 5let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.1.13 14:04
@Ywett píše:Edit.: Ještě mě napadlo - „Chlap je chudák utahanej z práce.“ Ale já z 24hodinový šichty kolem dětí, manžela a domácnosti unavená nejsem??? 8o

Nejsi. Máš přece ty vaječníky :D

Už nevím, kdo to psal - muž mi pomáhá.
Jak pomáhá mě? Nebo že mi pohlídá děti.
Jak kdyby ženský byly samosprašný :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.1.13 14:39
@Loki01 píše:
No hura. Taky mi neprislo, ze bych mela doma genia:)
Maly se taky jeste nenadechuje, to utahne na jeden:)

Genialita rozhodně není spojená s pohybovým nadáním ;) Prostě ti to nevěřím, pokud napíšeš, že uplave, představím si určitý styl - jestli plave prsa, kraul…to si neupřesnila a dohledávat nebudu, na to nemám času nazbyt. Rozhodně nenapadám, ale pokud ty napíšeš, že se malému věnujete víc než my, tak už bych to jako napadání brala. ;)
Ale víceméně jste mi šumák, takže to nebudu řešit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.1.13 14:50

@Baba co je na tom divného… slovo mi jsem například použila já.. Jsem si vyžehlila prádlo on hlídal kluka místo toho, že měl svoji práci - sekat trávu, natírat plot a pak nestíhal on..
Holky asi to máte prostě jinak no.. Já si na chlapa stěžovat nemužu, klidně když zašramotí kliče tak to jídlo jdu ohřít, protože vím, že když potřebuju já, tak nekecá a prostě pomůže- i v jiných věcech..
Asi jde o to, jaký máte s sobě s chlapem přístup..kdyby se mi vyvalil na pohovku a nebo mi věčně remcal a dohadoval se, tak bych asi měla stejný názor jak vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
3.1.13 15:00
@kvaček píše:Asi jde o to, jaký máte s sobě s chlapem přístup..kdyby se mi vyvalil na pohovku a nebo mi věčně remcal a dohadoval se, tak bych asi měla stejný názor jak vy.

8o Tomu nerozumím :nevim: Ten můj právě neremcá :nevim: Remcá tchýně :mrgreen:
Hezky mi povídala o tom, jak je důležité mít ty domací práce rozdělené a jedním dechem dodala, že nesnáší ženské, které nevaří :D Na Vánoce sem pořád dostávala blbiny do kuchyně, když se ptala, jaký bych chtěla robot, poslala sem ji za mužem s tím, že u nás vaří on. To je trochu přehánění, ale už mě tchýně s tím, jak mě cpe do kuchyně, leze na nervy.
A z toho, že muž se chystá na rodičák, jde do vrtule :mrgreen: že on je přece to a to, a takový člověk nemůže být doma s dětma. Sranda je, že kvalifikaci mám úplně stejnou :twisted:

A divné mi to,,mi" příjde. Ty sis vyžehlila? Tohle bych brala, kdybys žehlila jen svoje oblečení pak by to smysl dávalo. Ale jinak. :nevim: Nemeju si nádobí, muž mi nepomůže vynést koš, nepohlídá mi děti, neřeknu mu - pověs mi prádlo… Je to napůl, starost o domácnost není přece jen moje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
3.1.13 15:40
@Baba píše:
Nejsi. Máš přece ty vaječníky :D

Tak to už konečně chápu, díky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
3.1.13 15:42

Ten můj mi jednou řekl, že když on je 12 hodin v páci a pak doma namachá max talíř na večeři, tak všechen bordel doma vlastně vytvářím jen já, když jsem doma celý den. A proto je to na mě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí