Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
3.1.13 22:27

@ncc1701 No a to chtěl na noc žrát zrovna koprovku? 8o Tak nějakou lehkou jednoduchou véču aby mu připravila - neřeknu, ale když si ten chlap takhle poroučel, navíc takový nezdravý jídlo na noc, tak se celkem divím, že se na něj zrovna ona nevyprdla a zvala ty kamarádky 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5578
3.1.13 22:31

@Kubula.K Jo protože souhlasím s dotyčnou, že by žena vařit měla,,, ale ne, že je špatně, když to děláte naopak.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.1.13 22:35

@Gina108
Koprovka je složitá na přípravu? Já myslím, že nám nepřísluší soudit, jestli je to jídlo vhodný nebo nevhodný, ale neporučil si to, poprosil ji, to jsem i psala, mohla říct ne, že jo… Já nevím, prostě mi nepřijde nic divnýho na tom, že chlap vydělává a žena by mu měla umožnit, aby se domů vracel odpočinout si, obzvlášť mám-li dítě, co půl dne stráví ve školce a já jsem doma bez koruny výdělku. Kdyby makala, neřeknu ani píp, ale nechat se živit a ještě mít problém s přípravou večeře, to je stejný jako bych chodila domů a našla doma chlapa v pyžamu s pivem u televize, co by mi řekl, že má hlad. Asi bych ho poslala někam, že není schopen se o domácnost postarat on, když už je doma…

• Citovat
  • Upravit
5578
3.1.13 22:36
@berry4 píše:
@kattkka no tak samozřejmě, že se ZASE musím vymykat a nemám doma chlapa, co odjede v 6 ráno a ve 4 nejpozděj je doma, aby mi stihl ještě navařit, uklidit a vykoupat děcko, páč jsem na tý mateřský děsně sedřená :andel:
:lol: :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.1.13 22:36

Jo a osobně bych si nedovolila říct, tohle vařit nebudeme, to není zdravý, když má na to chlap chuť a není na dietě nařízený lékařem.

• Citovat
  • Upravit
5578
3.1.13 22:38

Mě vždycky baví, jak se ty diskuze zvrhnou.., to je pak fakt radost číst :P :P :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
3.1.13 22:39

Manzel odjizdi do prace kolem 6h a vraci se kolem 19h. jako neumim si predstavit mu rict treba, aby jeste doma vytrel nebo uvaril 8o
Ma svejch starosti dost a je utahanej.
Me ke stesti staci, kdyz se mu obcas zadari prijet z prace driv, naji se a jde si hrat s detmi, hlida je, nez neco v klidu bez nich udelam. nebo kdyz o vikendu jde s detmi dopoledne ven a ja jim zatim v klidu uvarim obed…

Muj manzel jinak s domacimi pracemi pomoct umi, dokazal mi to, kdyz jsem mela obe tehotenstvi rizikova. to i zehlil… ale vareni a kuchyn obecne neni jeho hobby. jinak „jeho“ domaci prace je vyluxovat 1×/14 dni rainbowem, v obyvaku a maly koberecek v decaku. tuhle kravu velkou tahat nechci. jinak samo luxuju vickrat, ale jen obycejnym vysavacem.

Jeste je jeho " starost" chodit s tridenym odpadem, ktery shromazduju ve sklepe ve velkych taskach.

Ale jinak u nas neplati, ze bysme se delili o domaci prace. Kdyz muze, pomuze, ale nechavam ho volne dychat, kdyz konecne dovali z narocne prace.
Teda nepocitam pomoc pri vecernim koupani. za tu jsem rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.1.13 22:54

@ncc1701 No když se má udělat poctivý hovězí vývar a nenasrat tam kostku, pořádně uvařit to hovězí je tak minimálně na hodinu a půl :think: ty knedlíky, když jsou kynutý tak na stejnou dobu - to teda umím rychlejší pokrmy :think:
Tak jasně, nebudem se dohadovat o tom, že ta ženská je líná - asi jo jak to popisuješ, ty jí znáš, jen mě to zaujalo s tou koprovkou, že zrovna tohle ten chlap chtěl. Takovýhle časově náročnější jídla si my děláme o víkendu - buď vařím já nebo přítel - podle toho, kdo je zrovna mlsnější. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.1.13 22:59
@ncc1701 píše:
Jo a osobně bych si nedovolila říct, tohle vařit nebudeme, to není zdravý, když má na to chlap chuť a není na dietě nařízený lékařem.

A to zas já jo. Odmítám dělat a jíst chleba obalovaný ve vajíčku a eidamu :poblion: to je partnerova oblíbená pochoutka. :roll: Buřty na pivě taky odmítám dělat, ale když ono to tak voní, já to sežeru a je mi blbě, tak dostane ještě sprda za to, že je udělal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
3.1.13 23:00

Proč se nevěsty vdávají v bílém? Je to standardní barva spotřebičů pro domácnost. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5578
3.1.13 23:12
@K.Black píše:
Proč se nevěsty vdávají v bílém? Je to standardní barva spotřebičů pro domácnost. :mrgreen:
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hahahahaha
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
3.1.13 23:44

@berry4 nj, takže ono není nic mezi, je jen žena, co je strhaná mateřskou a chlap dělá všechno a nebo žena, co dělá všechno. Ono je to něco jinýho, když chlap pracuje dlouho, to je fakt, ale to jsem to už psala. Že to všechno vyplývá ze situace a domlouvá se podle situace… Kdyby mi odcházel v 6 ráno a přicházel v 7 domu, tak asi těžko může s něčím pomoc, ale i tak o víkendu by se měli starat oba (pokud má teda výkendy volný)… Já nevím jak to má ten zakladatelky chlap. Nicméně pointa je pořád stejná - žena nemusí vařit, vařit může i chlap, stejně tak uklízet nebo bla bla bla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
3.1.13 23:59

Tak o vikendu chlap dela na zahrade, na baraku, na autech, na kocarku, proste co je potreba. pisu si to na lednici na papir, co potrebuju aby poresil, protoze se kolikrat vidime fakt jen jako z rychliku, a on si to pak hezky odskrtava.
Jako rict mu - tyjo zlato a jeste si uvar, to mi prijde sprosty.
Navic me varit jde a varim dobre, nevadi mi to. to je vec druha.
Manzel si tak uvari michany vajicka a palacinky, nic jinyho jem ho asi varit ani nevidela…
Zato mi trebas umyje a vyluxuje auto :pankac: to je sakra dobra cena, nebot je sice „moje“, pac v nem jezdim hlavne ja s detmi, ale strasne me nebavi ho udrzovat.

Proste jaky si to udelas, takovy to mas :mrgreen:
Dulezity je aby byl clovek v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
4.1.13 01:32
@slunečnicee píše:
Mě vždycky baví, jak se ty diskuze zvrhnou.., to je pak fakt radost číst :P :P :andel:

jj, emimino, aneb jak dohnat téma k naprosté absurditě :roll: :lol:
Já to celé ani nedočetla, nespala bych už vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
4.1.13 03:43

Příspěvek upraven 04.01.13 v 04:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie