Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
3.1.13 21:42
@ncc1701 píše:
Chtela bych videt chlapa, kterej bude cely zivot radostne veceret rohliky, protoze varit se zenusce nechce :) Ja teda nevarim, protoze vari muj pritel, ktereho to nesmirne bavi, ale v predchozim vztahu jsem varila, protoze po celem dni v praci jsem potrebovala vypnout a kuchyne byla jedine misto v byte, kam byvaly nelezl, takze jsem mohla byt sama se svymi myslenkami. Kdyby me ale chlap vylozene nutil, to uz bych si jako sluzka pripadala.
Btw. mam kamaradku, co petilete dite krmi „jidlem“ typu Dobry hostinec a starymu namaze chleba pastikou a jeste u toho ma hubu plnou kecu. Jednou ji uprosil na koprovku, na jejiz pripravu povolala dve kamaradky. Takovy pristup k rodinnemu obedu je u me ponekud… nemyslitelny :)

Spíš nechápu, proč se jí starej doprošoval a neuvařil si sám. :nevim: Kdo tvrdí, že neumí vařit, tak kecá, ať je to chlap nebo ženská, na tom nic není.
EDIT co je to Dobrý hostinec? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
3.1.13 21:44

@Veverysek Ale prostě žena NEMUSÍ vařit jen protože má vaječníky. - presne, ja jsem se teda nenarodila jako kucharka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
3.1.13 21:46

@Gina108 Dobry hostinec je takova ta slichta z pytliku - testoviny s omackou atp, no proste humus polotovar, co se neda zrat :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.1.13 21:51
@jane-e píše:
@Gina108 Dobry hostinec je takova ta slichta z pytliku - testoviny s omackou atp, no proste humus polotovar, co se neda zrat :poblion:

Jo ahááá, no už si vzpomínám, na to byla kdysi reklama, ale tak před pěti lety - to to ještě vyráběj? 8o Navíc to bylo i dost drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.1.13 21:52
@Gina108 píše:
Spíš nechápu, proč se jí starej doprošoval a neuvařil si sám. :nevim: Kdo tvrdí, že neumí vařit, tak kecá, ať je to chlap nebo ženská, na tom nic není.
EDIT co je to Dobrý hostinec? :oops:

Mělo by to být podle strýčka Googla tohle http://www.maggi.cz/…inove-p.aspx
No a cpát tohle do dítěte je teda na facku :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
3.1.13 21:54

@Gina108 asi vyrabej, ale nevim a cenu taky ne, ja to mela jednou (prave tenkrat pred lety) a od ty doby bych snad radsi hlady nevidela nez takovy hnus :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
3.1.13 21:56

Tak já vařím, peru, uklízím, starám se o děti, maluju, vrtám, stěhuju, nakupuju :lol: muž chodí do práce takže ho neobtěžuju takovýma podřadnýma věcma ;) ALE umí všechno, včetně postarání se o miminko, když je potřeba.
Nepřipadám si jako služka nebo podřadná osoba, ono mě to někdy i baví :lol: ale jsou dny kdy jsem lemra líná, a nehnu prstem, jen se válím a dám najíst prckovi, on přijde a zeptá se co jsme dělali, já řeknu že nic a on „to je dobře aspoň jsi si odpočla“ :mrgreen: a že si děti udělají k obědu míchaná vajíčka nebo namažou chleba, nebo si dají čínskou polívku, myslím že na to neumřou ;) když to není často.
Co se týče že by mi muž řekl že se válím, tak to neřekl nikdy, to říkám já že MD je flákárna.
Když mi řekne že mi umyl nádobí, vynesl koš atd. tak mu řeknu že jsem mu utratila jeho peníze z jeho karty, to nesnáší, takže pochopí hned :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
38135
3.1.13 21:56

@IvkaH spis na tri - zleva, zprava a treti o futra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
3.1.13 21:58

Tyhle dobrý hostince má rád syn, tak mu to občas koupím za odměnu ;) mě to tedy chuťově přijde na :poblion: :poblion: a stojí to tuším přes 30 korun :think:

• Citovat
  • Upravit
74217
3.1.13 22:00
@K.Black píše:
Tyhle dobrý hostince má rád syn, tak mu to občas koupím za odměnu ;) mě to tedy chuťově přijde na :poblion: :poblion: a stojí to tuším přes 30 korun :think:
že za odměnu :lol:
Myslíš toho staršího né drobečka?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
3.1.13 22:06

@IvkaH no jasný, prcek by to nejedl :roll: on má rád omášku od maminky ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
29577
3.1.13 22:09

@Veverysek ty asi nemáš chlapa, co dělá od nevidim do nevidim a na takovýhle hovadinky, který píšeš, prostě NEMÁ čas, vidˇ?
Myslím si, že to je přesně model zakladatelčina přítele, aporpos u nás přes kopírák.
Snažme se držet zadání děvčata a nedělat zde přemodeováno variantami coby kdyby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.1.13 22:12
@berry4 píše:
@Veverysek ty asi nemáš chlapa, co dělá od nevidim do nevidim a na takovýhle hovadinky, který píšeš, prostě NEMÁ čas, vidˇ?
Myslím si, že to je přesně model zakladatelčina přítele, aporpos u nás přes kopírák.
Snažme se držet zadání děvčata a nedělat zde přemodeováno variantami coby kdyby ;)

Ne jen u Vas je to jak pres kopirak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.1.13 22:14

@kattkka no tak samozřejmě, že se ZASE musím vymykat a nemám doma chlapa, co odjede v 6 ráno a ve 4 nejpozděj je doma, aby mi stihl ještě navařit, uklidit a vykoupat děcko, páč jsem na tý mateřský děsně sedřená :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.1.13 22:19

@Gina108 Protoze se vracel z tydenni sluzebni cesty z ciziny, celou cestu ridil sam, vracel se na noc a jeste vezl prachy, to je pro me duvod, proc mu nerict „udelej si sam“ :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky