Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5578
4.1.13 09:25
@Vera111 píše:
jj, emimino, aneb jak dohnat téma k naprosté absurditě :roll: :lol:
Já to celé ani nedočetla, nespala bych už vůbec…
:P :lol: co dodat že… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.1.13 09:30
@Kla píše:
Kattko ono nejlepsi je do toho uklidu zapojit vsechny vcetne deti u tech mensich to muze mit teda katastroficke nasledky :-)). Jako moje dcera chtela tak se mnou uklizet a utirala prach a kdyz jsem prisla do pokojicku tak tim hadrem umyla i zed :-))).

A kde jsem psala ze mi dite nepomaha nebo pomaha?? ;).Mala mi pomuze s nadobim a tak. Ale rozhodne do uklidu nezapojim chlapa i kdyz jsem byla od na rana do vecera v praci tak jsem si to udelala sama o vikendu chlap si hral s malou nebo mala asistovala napriklad svym yvsavacem :lol:. A to ze chlap jednou za cas uvari beru ze se u toho odreaguje stejne tak kdyz povesi pradlo.Jo a i kdyz jsem chodila dom vecer tak domacnost se mi nerozpadla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
4.1.13 09:31

@slunečnicee Dyť to je sranda, né? 8)

• Citovat
  • Upravit
5578
4.1.13 09:33
@tonj píše:
@slunečnicee Dyť to je sranda, né? 8)

Jasně 8), ale některé příspěvky jsou opravdu šíííleeennéééééé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
4.1.13 09:38

@SlecnaSally pisu radci jen tobe zakladatelko, celou dizkuzi jsem necetla, jen dve stranky, me to prijde uhozene, moje mama odesla kdyz mi bylo 14let a od ty doby jsem varila vikendy a pres tyden jsem delali s tatou rychlovky, uklid to samy, meli jsme to udelani tak ze uklizel ten kdo bud prisel driv z prace nebo ze skoly, pak jsem v 17ti otehotnela, pritel se po par mesicih k nam nastehoval, d ty doby jsem zacala varit kazdy den a mam to tak dodnes, je mi 22,mam dve deti a cekam treti. Nejak nechapu tvoje priority a myslim si ze resis kraviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
4.1.13 09:39
Proboha od kdy je zametení úklid?? To snad zvládne každej, ty dvě tři minuty ho snad nezabijou, ne?
@tonj píše:
@Veverysek Počkej…takže manžel byl v práci od rána, ty se taky staráš od rána…on ale přijde z práce a pokračuje a ty máš jakoby „volno“? Já prostě nechápu jak můžeš chtít aby dělal něco v domácnosti - úklid (něco jiného je věnovat se mimču to beru) když jsi doma :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
4.1.13 09:42

A taky bych mohla napsat jak je to u nas s pomahanim partnera, u nas jsem na vsechno ja, pritel tezce pracuje, nic po nem nechci, obcas ale vytre napr o vikendu, ale nechci to po nem, spis chci aby si poradne odpocinul, deti jsou taky na me, pomazli se s nima atd, ale aby je vykoupal to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
4.1.13 09:42
@tonj píše:
Já věřím, že u těch hodně ubrečených dětí to fakt musí být náročný a nic moc extra v domácnosti neuděláš, ale taky nemáš čas vysedávat na emiminu. Moje mimino mělo první 2 měsíce koliky a opravdu jsem domácnosti moc nedala, navíc jsem byla fakt utahaná z kojení, ale taky jsem nepáchla na net. Takže když tu někdo má čas na vypisování litanií, jak jí suché rohlíky :nevim: V tom čase by průměrná středoevropanka měla uvařenou aspoň blbou bramboračku…

Přesně tohle jsem čekala, až nějaká rejpalka napíše. Malá mi spí jen na ruce, když se u toho moc nehýbu. Takže 2× až 3× denně 20 minut si ten luxus sezení na netu dopřávám a dopřávat hodlám, do zdi koukat nebudu. Příspěvky tvořím tak, že mám klávesnici na obrazovce a ťukám to myší po písmenku. Toliko k uvaření blbé bramboračky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.13 09:44

Jsem s mužem cca 13 let.
On nevaří, nežehlí, neuklízí, ale pokud je to potřeba, tak si poradí a udělá to, co je třeba.
Pracuje v hlavním zaměstnání a pak doma ve volném čase (přijde z práce a dělá do noci).
Resktuji to i ho a on respektuje mne i mé potřeby. Navzájem si pomáháme.

• Citovat
  • Upravit
164
4.1.13 09:44
Tyhle zastaralý názory, to je fakt něco. Když byly synovi dva měsíce, byli jsme na léto u našich. A jednou mě otec přišel v pět ráno vzbudit, protože jsem manželovi nenachystala svačinu do práce. Protože to je prostě ženská povinnost aže s takovou mi nejspíš uteče za jinou. :-)
@Baba píše: :mrgreen: Kdyby měl muž bráchu, tak bych si myslela, že je ta tchýně moje :D
Jednou byl bugr, protože sem si dovolila muži říct, ať přebalí dítě. A před návštěvou :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
4.1.13 09:45
@tonj píše:
Já věřím, že u těch hodně ubrečených dětí to fakt musí být náročný a nic moc extra v domácnosti neuděláš, ale taky nemáš čas vysedávat na emiminu. Moje mimino mělo první 2 měsíce koliky a opravdu jsem domácnosti moc nedala, navíc jsem byla fakt utahaná z kojení, ale taky jsem nepáchla na net. Takže když tu někdo má čas na vypisování litanií, jak jí suché rohlíky :nevim: V tom čase by průměrná středoevropanka měla uvařenou aspoň blbou bramboračku…

Když už se mi poštěstí, že nemusím s dcerou chodit po baráku a můžu si s ní sednout k netu, tak toho podle tebe nemám využít a radši se sebrat a jít ke sporáku?? Fakt bych chtěla vidět matky, které si můžou dopřát pět minut odpočinku, jak radši jdou a vaří. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
4.1.13 09:49

@blabola čti dál, pak jsem psala, že ho to nezabije a mají jiný režim než třeba my…

• Citovat
  • Upravit
24320
4.1.13 09:56
@peluani píše:
@SlecnaSally pisu radci jen tobe zakladatelko, celou dizkuzi jsem necetla, jen dve stranky, me to prijde uhozene, moje mama odesla kdyz mi bylo 14let a od ty doby jsem varila vikendy a pres tyden jsem delali s tatou rychlovky, uklid to samy, meli jsme to udelani tak ze uklizel ten kdo bud prisel driv z prace nebo ze skoly, pak jsem v 17ti otehotnela, pritel se po par mesicih k nam nastehoval, d ty doby jsem zacala varit kazdy den a mam to tak dodnes, je mi 22,mam dve deti a cekam treti. Nejak nechapu tvoje priority a myslim si ze resis kraviny

Gratuluju ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
4.1.13 09:58

@Elilen Tak já si šla raději lehnout, abych si odpočinula… @Kicki V 7 měsících ti spí jen na ruce? Tak to teda klobouk dolů, že nejsi v Bohnicích… Holky, mně to je vlastně jedno co děláte, věřím, že s náročnými děcky je to jiná liga, ale spousta ženských je jen líných a vymlouvá se a zatím si stojím.

• Citovat
  • Upravit
10568
4.1.13 09:58

@kattkka dekuji Katko, prijdu se podivat do skupiny brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat