Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zuzi IUI nie je az take hrozne… a do ktoreho centra vs chce poslat ?
soldi no som vazne zvedava, po tych rokoch… prave teraz, je to take neuveritelne… ![]()
lauri, prave ze on sam to robi na ambulancii, myslim ze soboty ma na to… on aj operuje, mne robil ten kyret…
ahojte ![]()
tak ja som po ovulke,teraz uz len cakat…ci sa zadarilo ![]()
baby,mate niektora skusenosti s duphastonom?
lebo mne ho lekar nasadil pred dvoma mesiacmi ako predpriprava na tehu koli mojmu missed. brala som ho len raz a neviem,neviem,ci mi sadol,lebo som spinila 7 dni pred ms…ja mam spotting aj bezne,ale take tri dni,nie sedem…
som teraz na pochybach,ci si ho dnes nasadit,ked viem,ze ovulka prebehla alebo to nechat tak…aby mi zase moj cyklus nepos…,len ak som nahodou tehu,tak by mal pomoct,hmmm…co myslite? ![]()
moukuska jezis to je rozkosne ?? nie su nejake obrzky s tym bocianikom ??
dala by som si to ako teptu ![]()
lulu, aj mne dokyna predpisala duphaston, aj ked nechapem preco, kedze ja mam LF 14 dni a nikdy ziadne spinenie. ale ked som ho brala, tak som tiez spinila aj tyzden pred ms. takze som sa na to vykaslala. ze duphaston je aj tak slaby, a ze pri udrzani tehu zas az tak moc nepomaha, to by si musela brat minimalne 3 denne. ak mas normalnu LF, tak je to asi zbytocne.
mouk, to poznam, je to krasne ![]()
lulu ja som teraz brala dufik a mam krasny graf ![]()
myslim, ze by to posrat nic nemalo, len pomoct.
mouk, ale to si sem dala nejake kratke, ono to ma aj pokracovanie ![]()
moukuska - nadherne, nech aj k nam vsetkym taky bocian prileti ![]()
luari - pytas sa na dokyho? sedliak
lulu - ahoj, uz sme tu castejsie ako na MK
ja by som ten duphaston nasadila az ked tehu test by bol pozit… drzim ti palce ![]()
no neviem, take kratke som nasla ![]()
neviem ci existuje tapeta, skusime vygooglit ![]()