Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
děkuji, jsem ráda za každý názorovulku mám potvrzenou od dr. takže byla určitě
Tak to potom jo, já jen napsala, jestli to není podobné a není.
@mijadave - děkuji moc, tobě přeji to samé, hlavně, ať je všechno ok ![]()
@mijadave Moc gratuluju, jsem ráda, že alespoň u někoho zázraky fungují, ať je vše v pořádku. To je nádherné zakončení roku.
![]()
@Maky.p este raz dakujeeeeem
![]()
@verulenka
dakujeeeem si zlata, aj ja sa tesim tomu zazraku, len nech je vsetko ok, uz beriem duphaston je to krasne ukoncenie roku a krasny oneskoreny darcek pod stromcek ![]()
dievcata, chcem Vam popriat do noveho roku nech ste zdrave, stastne, snazilkam co najskor // a tehulkam krasny porod a zdrave babatka a hlavne, nech ten nadchadzajuci rok je ovela lepsi ako ten odchadzajuci
![]()
Ahoj holky, tak po minulém anovulačním cyklu, který trval 41 dní jsem dostala Clostil, dneska 12 DC jsem byla na kontrole a byl tam zbytek folikulu už prasklého nebo naprasklého 28mm, sliznice krásných 8mm
Naštěstí jsme se snažili dostatečně na silvestra i před, aniž bychom věděli, že je ten pravý čas ![]()
I podle BT to vypadá na nějakou ranou ovulaci
My Ovulation Chart
Ahojky holky. Taky přeju do nového roku jen to nej nej a všem snažilkám // a těhulkám pohodové těhotenství. ![]()
@Karko Teda grafík mazec. Ty letíš s těma teplotama jako drak.
MS jsi měla o dva dny později než já a ovulaci asi tak o týden dříve.
Já teprve testuju ovulaci a ještě nic.
Takže počítám tak o víkendu ovulaci. Naštěstí manžel má o víku volno, takže budeme pracovat jak diví. ![]()
Mmch holky, co beru letrox, tak se mi zdá, že v druhém cyklu už jsou teploty lepší, ale co je hlavní, tak mám neustálou chuť na sex a mám i nějak lepší prožitek.
Nevím, jestli to má souvislost, ale začíná se mi to líbit. ![]()
@Janie Bast No jo, taky jsem z toho trochu vedle, to tělo je fakt nevyzpytatelný, nikdy nevíš, čím tě překvapí ![]()
To je bezva, že se cítíš líp. Jen tak dále a na konci nějaké epesní zakončení //
![]()
@Karko Na druhou stranu máš dobré, že jste si to pojistili a taky to, že výsledek na sebe nenechá dlouho čekat - krátký cyklus. Já mívala cykly 25 dní tak dva roky zpět. Od té doby se to blíží spíše 27-28. Já vím, že je to normální, ale když si to vemu, tak za rok přijdu tak o jeden cyklus.
A je to hlavně strašný nezvyk. Dnes jsem 14 DC a táhne se to jako smrad, kor, když mám ještě stále před ovulací.
Navíc švagrová je v 11tt a to se snaží zhruba polovinu času co my. Už i tcháni nám pořád přejí (na Vánoce, do nového roku atd.) ať už konečně máme taky co do belenky.
No taky bych si přála, ale tak jako co mám dělat.
@Janie Bast hele to máš zlatý 27.-28 dní, já mám průměr tak 33.Takhle brzo, to jsem ještě nikdy neměla. Taky pořád všude slyším narážky, kdy už…ale nijak mě to nevadí. Naštěstí si většina lidí myslí, že miminko budeme chtít až dostavíme barák. Takže máme ještě dost času
Dneska v noci se narodilo miminko mojí kamarádce, která otěhotněla na jaře stejně jako já, tak jsme se těšili, že budeme mít miminka spolu. Ale osud je osud a tomu neporučíme ![]()
@Karko Mě ani nevadí, že se lidi ptají. Oni se spíše už ani neptají, protože vědí, že se dva roky snažíme a nic. Ale přejí nám to… Jen prostě někdy je toho na mě víc…když švagrová otěhotněla, tak se báli to říct, co bude a nemohli se rozhodnout, kde budou bydlet. Takové blbiny jako problémy. Co já bych za to dala, kdybych otěhotněla. Kdyby aspoň člověk do sebe viděl nebo věděl hned, jak na tom je, jestli se zadařilo nebo ne, ale to je neustálé čekání, jestli konečně… čas se vleče, nervíky pracují. Snažím se zabavit, ale problém je, že člověk si na to tu chvilku najde, myslet na dítě, ať už ve vaně, při vaření, před spaním nebo prostě tak… Někdy jsem nabuzená a plná nadějí, někdy naopak pesimistická… střídá se to jako to počasí. Ale stále věřím, že bude líp a že mimčo se nám podaří. Chytám se každého stébla naděje, že už konečně by to mohlo vyjít… Tak uvidíme.
@Janie Bast Jojo, to znám, jsem na tom úplně stejně. Jediná útěcha je, že v tom nejsme samy na světě, ale je nás víc než dost ![]()
To je fakt, když je na něco člověk sám, tak je to těžké. Tady se člověk aspoň může vypovídat a je to. Je to lepší než psycholog.
Navíc přírodní.
@Janie Bast že by měl Letrox vliv na chutě? Já beru 100 a nezdá se mi ![]()
@Boculka No nevím, jestli má. ALe po těch dvou letech snažení ve stanovenou dobu mi trochu sex znechutil. Ale tento cyklus na to mám chuť opravdu pořád a každý den. Manžel to sice tolik neopětuje, ale já jsem ráda, že z toho nemám jen povinnost.
Naopak mě to fakt baví a fakt super.
Dokonce někdy, když manža nechce, tak prostě musím sloužit sama… a i tak mám stále chuť.
Možná jen placebo efekt, pocit, že letrox ovlivňuje hormony a možná i mé chutě… Ať je to cokoli, tak jsem ráda. Už jsem měla problémy dosahovat orgasmu. Prostě to bylo jako… no dobrý, jo, možná, možná… a uf… nic… A teď je to prostě jako hurikán.
Jo, jo a jooooo… ![]()