Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pinkeee85 Je fakt, že i v případě těhotenství může dojít v době předpokládané MS ke krátkodobému poklesu, tak uvidíš. No rozdíl těch dvou teplot máš fakt velký. Záleží, jakou máš „ovlivnitelnost“ teplot. Teoreticky by měla být za dvě hodiny o 0,2 stupně vyšší a ty máš rozdíl 0,4 stupně, což je dost. Ale mohlo to podkočit tím, že jsi nespala v kuse a měřila už v těch 5 ráno.
Další kovbojka, těším se na to, jak se to bude vyvíjet. ![]()
@Tanulkaa aha, tok to je složité. Možná to fakt bylo biochemické těhotenství a podle mě celý tento cyklus bude jiný, už proto, že jsi brala utrogestan v první polovině cyklu. To ti to mohlo rozhodit. Pokud je teda krev negativí, tak si myslím, že teploty ještě klesnou a pojede to jako normální cyklus, možná bude delší. No nezbývá než čekat jak se to bude vyvíjet. Třeba taky teď po dobrání utrogestanu můžeš ještě dostat ms.
@Janie Bast Ja jsem ho brala poprve, takze vubec nevim jestli takhle muze pusobit. A krev minuly ctvrtek byla negativni=0.1. Jinak dnes 37,1
. Moje predchozi grafy vypadaji normalne. Tenhle daval trochu smysl, kdyz jsem ho mela spojeny s predchozim cyklem, ale kdyz mi dr vylocila tehu, zase jsem je rozdelila…
@Karko Asi to bude ztratka takove rozlitane. Jen me jeste vcera a dnes zarazil mekky, otevreny cipek a plodny hlen…to asi abych z toho byla uplne jelen
.
@Janie Bast : Jj, já jsem jedna velká kovbojka..
Uvidím zase zítra, ale zatím se nic neděje tak naději neztrácím
Už se klepu na ranní měření ![]()
@Tanulkaa @pinkeee85 Tak co, jak jste na tom?
Mně jak ta teplota krásně vyskočila, tak najednou včera a dneska jen 36,5, nevim co si o tom mám myslet, fertility mi dneska vyznačil ovu jen čárkovaně, alá já vím že byla, byla potvrzená doktorkou.Jen nechápu, proč mi ty teploty klesly, doufám, že zítra zase stoupne.
My Ovulation Chart
@Karko : Ahojky, no teplotky vidis v grafu.. Nic moc.. A dnes vecer jsem zacla spinit, tak nevim.. Uvidim jestli se MS rozjede.. Uz to vypadalo slibne.. 3dny zpoždění a teď tohle ![]()
@pinkeee85 no uvidíš zítra, jestli klesne, je to blbý, jestli stoupne, je to dobrý
Teď je to tak, že fakt nevíš.
@Karko U tebe to vzpada preci dobre…kdyz to nespadne pod caru
. A i takovy jednodenni pokles by nevadil, ne?
Ja mela dneska 36.8, takze pokles (ale vstavala jsem o neco driv). Navic me cely den poboliva brisko a mam hnedy hlen. Uplne stejne jsem to mela u prvniho tehu. No…moje telo se asi definitivne zblaznilo
.
@Tanulkaa jo jo, jsem ráda, že nespadla pod čáru
aje pravda, že u minulého těhu jsem měla tento dvoudenní pokles 3 a 4 DPO. ale to mi teplota klesla jen o 0,2 stupně, teď o 0,3 stupně. Jasně, vím že to nic neznamená, ale člověk má pořád tendenci srovnávat
![]()
@Karko Chapu, delam uplne to same
, jenze ja nemam az zas tak moc s cim srovnavat. V minulem tehu jsem merila uplne poprve a hned to vyslo. Pak dlouho nic, protoze jsem nemela naladu. A potom az v lete jeden cyklus s duphastonem, a ted minuly dlouhy a tento divny
. Takze jediny hezky mam ten tehotensky
.