Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lisa: nemas sa za co ospravedlnovat, ja som len zartovala
![]()
ved ste pre nas motivaciou ![]()
soldi a tie 2 linky čo mám v podpise dole to asi neni ono,že?a kde nájdem teda ten bbc cod?
pobezka hlboky kociarik mam od svagrinej, teraz som nieco z neho uz oprala, nieco ma este caka, ale na tych par mesiacov nam to staci. A sportovy kocik si kupim potom na jar, ale nemam este predstavu, ze aky
Ja sa este ani neviem rozhodnut ake latkove plienky, ked som zistila ze je asi 40 systemov
Ale uz mam nejake ciapocky, spaci vak pre malicku, nejake dupacky, … po trosicke zaciname s vybavickou.
A najvacsi nakup - auto pre mna a Hanicku je uz doma, tak este k nemu autosedacku a je to ![]()
rere, ten spodny link, co konci ako PNG si vloz do podpisu ako OBRAZOK ![]()
albi to ja som lepsie znasala maleho chodenie do skolky ako mm…na zaciatku…lebo malemu trvalo asi 3 tyzdne, kym si zvykol, to bolo revu! mm uz uvazoval, ze ostane doma s nim…ale potom akoby utalo, a odvtedy je maly v pohode…som rada, ze sme to vydrzali, lebo mame v rodine nejake deti, ktore napriklad isli do skolky v 3 rokoch, a teraz maju 5 a stale si este nezvykli…a je to inak aj vidiet ten rozdiel, ked dojdeme na slovensko, tak nas je uplne v pohode v pritomnosti inych deti, ale jeho bratranci co su zatial doma len, tak sa zvycajne deti bud trsania alebo boja
fííha-takže malá šoférka to bude ![]()
pampersky nebudeš vôbec používať??
my sme vybrali /hlavne kvôli skladnosti a kvôli kufru auta
/ tento: http://data.unisite.sk/…0_Europe.jpg
mouku - asi by to očkovanie veľa nezriešilo. Keď ste raz manželia. Akurát som volala s mm a ani nevie, či príde ešte dnes domov, lebo sú kdesy v Žiline… Tak som mu radšej nič nevravela. Veď takto do telefónu sa to nesmie ![]()
katlin: ved prave… nie, dobre ze si mu nepovedala do telefonu nic, take citlive veci…
moukuska
![]()
ale inak sa kludne mozem zmienit aj o merani BT…v uchu
![]()
lisa:
radsej napis navod ako na to ![]()
opakovanie matka mudrosti ![]()
Příspěvek upraven 29.09.10 v 16:09