Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Lucake kvůli naší finanční situaci jinak by prý nebyl proti
@mimi03 ach jo, to je tezky no, chlapi tohle strasne resi. Zena kamarada ted potratila a on resil, kolik bude stat dalsi IVF, muj ho serval, at ho ani nenapadne neco takoveho rict, at ji vezme na veceri, koupi nekamm prodlouzeny vikend a pekne se o ni stara, nez se vsechno trochu srovna a bude ji lepe. On je hodnej chlap, ten znamej, ale nejak si to proste neda sam dohromady
@Lucake když tu čtu jak se všichni o miminko snaží a nejde jim to a jiní se těší když to vyjde je to moc hezký. A já co já já místo abych se radovala tak tady brečím a jsem bez nálady a manžel ten se tomu šíleně diví že jenom bulím.
@mimi03 tak se ted nestresuj, zkus to nechat byt, ono to nejak dopadne, hlavne mysli na to, ze se ted v tobe klube novy zivot, udelej si nejakou radost a chlapa nech chlapem.
vzdyt je to krasna vec, tak si ji uzivej ![]()
@mimi03 - tak jsem tu pro tebe měla román a smazalo se mi to. tak ve zkratce. taky jsem měla něco podobnýho. mimi by mu nevadilo a když se zadařilo tak ho to dost vzalo.taky měl strach z financí. po pár týdnech to rozdýchal a byl v poho. ten můj pak po pár týdnech hladil bříško a ptal se co mimisek uvnitř dělá. a co pak, když ho mimi poprvé koplo
. vydrž ono mu to musí vše dojít a za chvíli bude štastnej tatka i když se to ted nezdá. ted bud hlavně v pohodě a nestresuj se zbytečně, to mimi nepomůže a ani tobě. užívej si mimi, novýho života. ono to pak rychle uteče a ty si budeš akorát říkat, jak sis to neužila. ono to nějak dopadne. ![]()
@Lucake - ahojky holka. jak je, co nového? tak už to máš za pár, co? a co jméno už víte?
Tak jsem byla u doktora mám to potvrzený. Asi si říkáte moc brzo ale mám takovou práci kde se zvedaj těžké věci a dělají se 3smeny. Doktor sám říkal že jakmile se zjistí že jsem těhotná tak nasadíme léčbu na udržení. Dal mi papír do práce co můžu a co nesmím. ![]()
@mimi03 - gratuluji
,hodně štěstí a hlavně klid. netrap se a užívej si.
chlap to za pár dní či týdnů rozdýchá.
Dnes mi povyskočila teplota. Včera jsem mírně začala špinit(růžově) a dnes nic. Je to přeci blbost, aby byla ovulka 31DC, ne?
Obvykle ji mívám dříve, cykly 35dní.
Co si o tom mám myslet?
@markyska82 - no takhle se to moc nepozná, měla by se držet aspon tři dny ale myslím si, že je to ovu, je to totiž dost velký skok. pokud to tedy nebude jen náhodný jednorázový výskok. uvidíš co udělá bt ráno. ale to špinění bych přikládala ovu. a jestli to bude ovu tak počítej, že ms dorazí o dost později. tak jak máš dlouhou LF o tolik dní od ovu by ms měla NEdorazit.
držím palečky.
test: zkus si do grafu dopsat ještě další 3 stejně vysoké hodnoty a uvidíš co to udělá. já takhle zjištuju jestli by to ovu byla, kdyby se bt udržela. ono by ti to tu čáru bud posunulo na včerejšek nebo ne.
@markyska82 vzhledem k hodnotám předchozích bych taky řekla že by teprve td mohla být ovu. Předtím byl ten vzestup malinkatý, v podstatě oproti teplotám od začátku cyklu žádný. Uvidíš co zítra a pozítří. Ke špinění se taky přikláním že je ovulační. Blbost aby teď byla ovulka to není, prostě budeš mít delší cyklus než obvykle. Já taky měla obvykle kolem 30dní a pak buch 43.
Mam prosbicku, uz tyden mam bt nad 37 a dnes 37.4 a zitra mam mit ms je mozne ze jsem tehu?:-)
@Pajinka1991 možné je všechno. Nemáš celý graf? Jen tak z pár teplot se dá jen hádat.
Zkus třeba zítra test. Jestli jsi aspoň 12-13 dní od ovulace, tak bys měla už vědět.