Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Centropen píše: Více
Nekdy clovek ani netusi, jak moc to tomu druhymu vadi. Ptala ses manzela, jestli je s tim v pohode?
@Venetia píše: Více
Tak to potom musis zvazit, ci ti to stoji za to, byt s takym clovekom.
Jeho nezmenis, ale mozes pracovat na sebe, aby si vedela vytvorit vztah s niekym tebe rovnym. Osobnostne rovnym.
@M_Vladim píše: Více
Muj privatni vesmir ma jen dve kategorie, kamarad a partner, s kamaradem se nespi, jak muzu spat s kamaradem, kamarad je neco jako bracha… spis s schlapem, kde je mezi vami " TO" a to kamarad nema. A kde je vsechno ostatni, jen „TO“ nestaci a to je druha kategorie.
@Velryba černá píše: Více
A proc bys nemohla? Pokud ale budes vyhlasovat radiovy klid na nekolik dni, tak proste delas dusno a v tom zit nikdo nechce. Asi tezko te prevychovam, ze jo
Ale mozna by bylo fajn kouknout se na to i z druhy strany, ze to neni jen o tobe.
@Venetia píše: Více
Ale ctu bohuzel
Pisu, ze mlceni a urazeni nic neresi, jen vztah rozvraci. At uz se urazi zenska nebo chlap.
@Monicka36 píše: Více
Umíš číst s pochopením? Už se tu na tom motám dost dlouho, aby bylo zřejmé jak to mám a proč. Nemám potřebu tě o čemkoliv přesvědčovat. Jestli něco je nebo není dusno a podprahové podsouvání, že jsem zákeřná a podobně. Pokud ty jsi pri hádce v zenu a dokážeš nezvysovat hlas, nebýt nepříjemná, nebo s osobními útoky, nepoužíváš argumentacni fauly, pak gratuluji jsi mistr světa v komunikaci. Já si to budu doma i nadále dělat po svem tak, jak je mi přirozené.
![]()
@My Melody píše: Více
Takze to cos popsala byl nefunkcni vztah a ted ve funkcnim vztahu preferujes si veci vyrikat.
@My Melody píše: Více
Amen.
Tohle by si měla Monicka vytisknout a zarámovat ![]()
@Centropen píše: Více
Ja kdysi rekla sefovi vsechno, co jsem chtela rict a dala vypoved, nemohla jsem dal pracovat s takovou sfini.
Příspěvek upraven 28.04.26 v 11:21