Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2587
8.7.26 22:12
@Luxusnixicht píše: Více

A já si myslím, že ti největší ku. revnici nejvíc a pravidelně píšou, takže dostat zprávu nemusí znamenat vůbec nic. Kdybyste měli začínající vztah, tak by to divné bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.7.26 22:17

Ty na to asi porad myslis, protože se vám přetrhl a otěhotněla jsi a pak si nemela ve zvyku kondom používat, takže ta blba zkušenost zustala. Jenže když se to clovek naučí používat, nemyslíš na to. Ja musela kdysi přestat brat HA, tak jsme přesli na kondom a to je pak kondom uz takova rutina, ze na to nemyslíš vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16153
8.7.26 22:25
@jege píše: Více
:mrgreen: Haha :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4868
8.7.26 22:27
:mrgreen: Doufám, že jako výslužka budou koláčky. :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16153
8.7.26 22:37
@Velryba černá píše: Více

Ja to chapu…stejne jako vetsine lidi nejde dohromady to, ze ja potrebuju lasku, miluju naplno, az sebedestruktivne a zaroven neumim nic brat vazne, z vetsiny veci mam legraci, nechci vazny vztah, ani zavaznost a pred velkymi gesty vlastne radeji prcham…je to takova protikladnost… :nevim: :) Sama sebe nechapu :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16153
8.7.26 22:38
@zmrzlik píše: Více

Ano :jazyk: A taky budou Jege a Lorre delat o pulnoci striptyz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16153
8.7.26 22:43
@MyMelody píše: Více

Nam praskl vicekrat…a ja pak porad behala pro Postinor… :zed: Kdyz jsme ho pouzivat prestali, tak pohoda…Prerusovany sex jsem vlastne pak vyuzivala se vsemi sexualnimi partnery, vcetne Helmuta…a tehotenstvi nikdy nebylo. Nemoc taky zadna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16153
8.7.26 22:47
@Cvrček4576 píše: Více

Jo, kujevnici to maji vychytane… :D :jazyk: A vidis, Helmut psal denne a same srdicko a lasko moje a jak se me snadno vzdal…takze z toho uz jsem vylecena. Psani nic neindikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16153
8.7.26 22:51

Ano, tak nejak, postupne to ve mne zabil…snad to tak bude i u Helmuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.7.26 22:52

Ty jo, :) a nemyslel si tvůj ex, ze ma vetsi penis jak mel a kupoval proto příliš velky kondom? Anebo se podcenil a koupil příliš maly? Jako jo, stane se, ze praskne, ale takhle vic krat aby praskal, bude nejspíš o tom, ze je to špatně nasazeno a blba velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37700
8.7.26 23:01

Ne, ne, @Lorre bude vařit, a my se @zmrzlik Vám uděláme live show včetně instruktáže, jak správně používat kondom, abyste se o svatební noci neblamovali! :cert: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16153
8.7.26 23:04
@jege píše: Více
:mrgreen: tak jo :jazyk: :* Ale pozor, aby ti Andy zmrzlika neprebral :nevim: Takovou sikovnou dcerecku, co umi nasazovat kondomy :jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16153
8.7.26 23:07

Ja nevim, my asi tenkrat ani na velikosti nekoukali :lol: Podle me se s tim ale neda ani moc provozovat divocejsi sex :nevim: To proste nevydrzi. To je jen pro misionare a tak pro 2 minutovy sex bez vetsich turbulenci :nevim: Coz mi nic nerika :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4868
8.7.26 23:29

Už dnes? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4868
8.7.26 23:30