Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@karkarka za to ty si nejspis sezrala vsechnu moudrost sveta co?
Ježíš, kolik ti je? 😃 Napsala svůj názor, se kterým já souhlasím… Jste spolu chviličku a píšeš, jak kdybyste spolu byli roky 😂 A ano, tykáme si tady všichni… Tak hezký den a ať brzy přejdou ty hormony 😁
@Anonymní píše:
My jsme meli po dvou mesicich, nechali jsme tomu volny prubeh s tim ze ale miminko chceme🙂a to jsme si rikali uz od zacatku..povedlo se to asi na poprve😀a je to nejlepsi rozhodnuti meho zivota.. mam vysneneho chlapa i miminko..dokonce jsme se v 8. Mesici tehotenstvi brali🙂ted je malemu 7. Mesicu. Jsme vsichni moc stastni
Myslim si ze nazory jinych lidi vam mohou byt jedno, nikdo vas tady nezna a nezna okolnosti a tudiz nemuze soudit. Jestli vam to klape a citite to tak, tak do toho bezte.
No, co k tomu říct. Rodiče na tebe jistě musí být pyšný ![]()
@Anonymní píše:
@Tosidelassrandu koukam ze to tu je jedna pipka vedle druhy
Ale ne, jen většina z nás, na rozdíl od tebe, používá mozek a dokáže dobře vyhodnocovat situace. Ne všechny ženský přemýšlí pipinou jako ty
@Tosidelassrandu jsem s manzelem 15 let a mame 3 deti, prvni bylo po trech a pul mesicich vztahu. To z nas dela spatne rodice? Jsme spokojeni a stale se milujeme jako na zacatku. Takze tyto nenavistne a toxicke komentare opravdu nechapu
@beeem píše:
@Tosidelassrandu jsem s manzelem 15 let a mame 3 deti, prvni bylo po trech a pul mesicich vztahu. To z nas dela spatne rodice? Jsme spokojeni a stale se milujeme jako na zacatku. Takze tyto nenavistne a toxicke komentare opravdu nechapu
Hezké, jak si obhajuješ svoje impulzivní a nezodpovědné chování, tak silným argumentem
![]()
@Tosidelassrandu píše:
Ale ne, jen většina z nás, na rozdíl od tebe, používá mozek a dokáže dobře vyhodnocovat situace. Ne všechny ženský přemýšlí pipinou jako ty
Každý má mozek někde jinde
v biologii nás to učili dost blbe
@Tosidelassrandu píše:
No, co k tomu říct. Rodiče na tebe jistě musí být pyšný
Ja myslím že můžou být hrdí.
@Anonymní píše:
@Tosidelassrandu koukam ze to tu je jedna pipka vedle druhy
No největší pipka jsi tu ty. Urážíš a ještě anonymně. Příště tě nechám od admina odtajnit ty hvězdo.
já ano
Po5 měsících. Věděl jsem, že je to za práva.
Ona také. Jsme šťastní, pohoda.
Sem tam zaskřípání, ale dvě malé děti, rekonstrukce docela tlak… Ve 30ti už snad víte, co chcete.
3 měsíce je ale ještě větší extrém než 5 😀
Ony tyhle “průzkumy” ve výsledku stejně nebudou k ničemu. Vždycky se najde někdo, komu to vyšlo a komu to nevyšlo/by do toho ani nešel.
My jsme měli dítě taky dost brzy. Od začátku jsme spolu byli každý den, tak nějak jsme spolu v podstatě začali bydlet. Tehdy jsem cítila, že to je něco jiného, než jsem do té doby zažila a prostě to fungovalo. Jsme spolu zatím téměř 4 roky, vzali jsme se a pořídili bydlení. Nebudu tu vykládat, jak je vždy vše růžové, několikrát jsem taky narazila, ale nějak jsme to zvládli a pořád ho hodnotím jako nejlepšího chlapa, co jsem kdy měla a dítěte nelituji. Zpětně bych to ale hodnotila, že jsem měla obrovské štěstí a kdyby mi to řekla kámoška, tak jí řeknu, že se snad zbláznila. Je to prostě velký risk, který může a nemusí vyjít. ![]()
Prosím anonym nebo smazat.
@ZdenMal píše:
A já s takovým chlapem jsem už x let a máme 7 dětí. A to, že se mnou chce dít asap mi řekl ještě před prvním sexem.Pokud si pořizuješ dítě s konkrétním člověkem, tak nevýhoda je, že to může dopadnout hodně blbě. V tom případě doporučuju sperm banku. Pak bude mít klid.
Ona bude mít klid. A co to dítě? To bude štěstím bez sebe, že je ze sperma banky, aby její matka měla živou hračku. Ty bys takhle chtěla vzniknout? Nevědět odkud pochází tvoje druhá půlka tebe?
To je až úchylný.
Pokud chceš dítě a je ti jedno jestli ho budeš mít sama tak klidně do toho. Jinak aspoň rok. Jestli za rok nenajdeš ani mikro chybu, tak to zkus. Já bych sice volila delší čas, ale proč ne.
Představa, že to bude kvůli věku trvat je chyba. Já si to v 36 taky myslela a pak honem ladila všechno co jsem chtěla udělat časem, protože to nebude hned. Bylo to hned.
Pokud to má trvat, bude to trvat i když začneš ve 25, jen budeš mít víc času na ty různé pokusy.
Já mám že sperma-banky 3 děti, Všechny jsou rády, že jsou tady na světě, i když neví, odkud pochází jejich půlka, jak říkáš.
@Zeoli píše:
Ona bude mít klid. A co to dítě? To bude štěstím bez sebe, že je ze sperma banky, aby její matka měla živou hračku. Ty bys takhle chtěla vzniknout? Nevědět odkud pochází tvoje druhá půlka tebe?
To je až úchylný.