Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kbrz píše:
Ty si myslíš, že nemůžeš za rok umřít?
Můžu umřít i dneska v noci. Ale já nemám školkový dítě.
@amuse bouche píše:
A vis jak nedavno umrela manzelka poslance Vyborneho, zcela nahle necekane, 45 let. 4 deti. Nevis dne ani hodiny v jakěkoliv veku.
Tipuju, ze je ti 56 let.
@amuse bouche píše:
No tak můžeš hlasovat, ptáš se už podruhý, myslím..
Padly tady už názory ve spektru „moc mladá 30“ až „hodně stará 60 plus“.
Jestli 10 lidí napíše svůj tip, napíšu pravdu. Ale občanku ukazovat fakt nebudu, nebo ty jo?
Tipuji 58.
@veria píše:
A vis jak nedavno umrela manzelka poslance Vyborneho, zcela nahle necekane, 45 let. 4 deti. Nevis dne ani hodiny v jakěkoliv veku.Tipuju, ze je ti 56 let.
Co se ji stalo?
@malákráličice píše:
Co se ji stalo?
Praskla vydut v mozku myslim.
@amuse bouche píše:
Sice ti do toho nic není, ale já si to tak úplně nevybrala, mít takhle malé dítě. Starší je postižený a několik rodin ho odmítlo, až skončil u mě. V rodině rozkvetl jak kytička a není to s tím postižením tak hrozné. Věděli jsme, že se mu má narodit bráška, po narození ho můj chlapec několikrát navštívil a hrozně ho chtěl. Navíc se jevil taky postižený a asi by zůstal v ústavu. Tak skončil u nás a postiženy nakonec vůbec není, naopak je velmi chytrý. Kluci jsou spolu a mají se moc rádi. Oni věci nejsou vždycky tak, jak se jeví.
@amuse bouche píše:
Já jo. Ale rodiče jsou většinou dva. Když se s jedním něco stane, zůstane ještě ten druhý.
@Oriseka píše:
Tipuji 58.
A chudák, tak to za rok umře, ale když nemá to školkový dítě, tak je to cajk ![]()
@tulipán píše:
@kbrz Tomu, co děláš, říkám opravdivá pomoc.At se vám daří!
Díky. Mě to dělá radost.
@amuse bouche Přijdeš mi hrozně nešťastný člověk…:nevim: všichni tady jsou proti tobě. Zamysli se nad sebou proč asi… ![]()
@amuse bouche
Vidíš, mě nedávno zemřela kamarádka se dvěma školkovými dětmi. Bylo jí 36. Pokud umře někdo mladý zcela nečekaně, tak tomu už se fakt vyhnout nedá, to není věkem, to je stejně pravděpodobné v 25 nebo 35 nebo 45.
@kbrz
takových lidí kdyby bylo na světě víc…a máš na mě dost povzbuzující efekt teda. Když si vzpomenou na mojí mámu v 59, jen fňukala co všechno nemůžu a že se už ve 14 musím starat o ní, protože má věk, odešla z práce a už nikdy se do ní nevrátila, už byla jen doma a ničemu se už nevěnovala…
pak se divím, že mám zakořeněné takové strachy z věku.
@malákráličice
.
Máš ráda hry a zábavu, fajn. Jsi číslo 1