Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evaa1974 píše:
Jeden typan tady prudí se svými názory na více diskuzíchMyslím, že můj o 15 let mladší muž naprosto přesně věděl do čeho jde, když mě před 2-ma lety uháněl
. Teď jsme šťastní s naší malou 3 měsíční holčičkou
a také s naším /mým/ 11 letým synem, o kterého se můj 24- letý muž stará lépe, než se staral jeho vlastní otec. Víš typane, každý má trochu jiné priority. Tebe evidentně zajímá jen to jak je žena krásná, mladá, štíhlá, atraktivní. Ale nejsou všichni stejní jako ty. Někdo si dokáže vážit, lásky, zázemí, rodiny, úcty a dalších hodnot. O vrstevnicích můj muž říká, že jsou to prostě slepice, se kterými si nemá co říct. A ŕešit, jestli si třeba za 10,20 let najde mladší
? Ale to by si mohl najít, i kdybychom byli stejně staří. To přece není o věku
Přestaň srovnávat naše muže se sebou, každý není takový jako ty. Někdo to má v hlavě srovnané a ví co dělá. Sorry, narozdíl od tebe
![]()
Presne tak
![]()
Zatímco před 20 lety bylo 90 procent mužů do 30 let ženatých, dnes je situace zcela jiná. Do 30 se jich ožení „jen“ 30 procent. Tehdy kdo nebyl ve 30 ženatý byl z ženského hlediska „podezřelý“ možná „teplouš“, co stále žije s maminkou. Ano taková byla doba.
@JedenTypan píše:
Jo mel 2 roky spolecnou domactnost s holkou s ditetem, dokonce o neco malo mladsi nez ja. Ale to jsem rychle pochopil, ze tohle neni nic pro me, ze ja chci atraktivni samicky bez cizich decek, jako asi vetsina muzu.Ale ten vztah mel pro me svoje vyhody. A ona urcite nic nepoznala dlouho.
tak to gratuluju té tvé bývalé, že jsi ji zaplaťpánbů opustil
chudák holka, co by s chlapem co je sám nezralý dělala
. Další děcko v baráku
to je co ty nechápeš…někdo je v 20 vyzrálejší než ve 40
někdo nedospěje nikdy.Tak si polož otázku, proč tě ty mladý samičky nechtějí ![]()
@JedenTypan píše:
No protoze si prave moc vybiraj, ale kdyby chtely tak z fleku nekoho maj.
nee neee milej zlatej…oni chtějí zralé muže co to mají v hlavičkách srovnané a mají fáro a prachy
takže začni vydělávat těžký prachy, protože na o ty atraktivní samičky slyší
jinak ti možná nezbyde nic jinýho, než co je na trhu a to jsou hodný holky s díťetem co je nechal manžílek kvůli atraktivní samičce ![]()
@JedenTypan píše:
No kdyby to bylo tak drsny jak popisujes, tak bych to zabalil, bohuzel no. Urcite bych se snazil ji nejak pomoc, ale neobetoval bych se(taky zalezi na veku, jasne ze kdyz budu taky starej a osklivej, tak to nejak doklepem)
@kiara76 píše:![]()
![]()
je mi tě líto…až najdeš tu svou miss zeměkoule dej vědět
ono totiž hezká tvářička není všechno
pěknééé
![]()
@kiara76 píše:
tak to gratuluju té tvé bývalé, že jsi ji zaplaťpánbů opustilchudák holka, co by s chlapem co je sám nezralý dělala
. Další děcko v baráku
to je co ty nechápeš…někdo je v 20 vyzrálejší než ve 40
někdo nedospěje nikdy.Tak si polož otázku, proč tě ty mladý samičky nechtějí
Me prijde legracni, jak zenska definuje vyzralost. V zenskym pojeti vyzralost= debilita, kdy chlap se jen stara o rodinu, nejlip jeste o cizi decka, zahodi sve sny a touhy. A nikdy se nejlip ani neotoci za cizi zenskou.
@JedenTypan píše:
Me prijde legracni, jak zenska definuje vyzralost. V zenskym pojeti vyzralost= debilita, kdy chlap se jen stara o rodinu, nejlip jeste o cizi decka, zahodi sve sny a touhy. A nikdy se nejlip ani neotoci za cizi zenskou.
No jo, berou to podle sebe asi ![]()
@Evaa1974 píše: … O vrstevnicích můj muž říká, že jsou to prostě slepice, se kterými si nemá co říct…
No tohle je typicky pro losery(nic ve zlym, jak rikam byl jsem na stejny lodi) jako ten tvuj, zduvodnovat si, ze s nima si nema co rict. Jestli to spis neni naopak, ze je to suchar, s kterym si ty holky nemaj co rict. ![]()
@JedenTypan píše:
Jo mel 2 roky spolecnou domactnost s holkou s ditetem, dokonce o neco malo mladsi nez ja. Ale to jsem rychle pochopil, ze tohle neni nic pro me, ze ja chci atraktivni samicky bez cizich decek, jako asi vetsina muzu.Ale ten vztah mel pro me svoje vyhody. A ona urcite nic nepoznala dlouho.
twl ještě, že vedle sebe nemám takovýho chlapa ![]()
@berry4 píše:
twl ještě, že vedle sebe nemám takovýho chlapa
NIKDY nevis, co si ten druhy mysli. A casto urcite nastesti. ![]()
Jeden typan tady prudí se svými názory na více diskuzích
Myslím, že můj o 15 let mladší muž naprosto přesně věděl do čeho jde, když mě před 2-ma lety uháněl
. Teď jsme šťastní s naší malou 3 měsíční holčičkou
a také s naším /mým/ 11 letým synem, o kterého se můj 24- letý muž stará lépe, než se staral jeho vlastní otec. Víš typane, každý má trochu jiné priority. Tebe evidentně zajímá jen to jak je žena krásná, mladá, štíhlá, atraktivní. Ale nejsou všichni stejní jako ty. Někdo si dokáže vážit, lásky, zázemí, rodiny, úcty a dalších hodnot. O vrstevnicích můj muž říká, že jsou to prostě slepice, se kterými si nemá co říct. A ŕešit, jestli si třeba za 10,20 let najde mladší
? Ale to by si mohl najít, i kdybychom byli stejně staří. To přece není o věku
Přestaň srovnávat naše muže se sebou, každý není takový jako ty. Někdo to má v hlavě srovnané a ví co dělá. Sorry, narozdíl od tebe