Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JedenTypan píše:
Me prijde legracni, jak zenska definuje vyzralost. V zenskym pojeti vyzralost= debilita, kdy chlap se jen stara o rodinu, nejlip jeste o cizi decka, zahodi sve sny a touhy. A nikdy se nejlip ani neotoci za cizi zenskou.
No jo, berou to podle sebe asi ![]()
@Evaa1974 píše: … O vrstevnicích můj muž říká, že jsou to prostě slepice, se kterými si nemá co říct…
No tohle je typicky pro losery(nic ve zlym, jak rikam byl jsem na stejny lodi) jako ten tvuj, zduvodnovat si, ze s nima si nema co rict. Jestli to spis neni naopak, ze je to suchar, s kterym si ty holky nemaj co rict. ![]()
@JedenTypan píše:
Jo mel 2 roky spolecnou domactnost s holkou s ditetem, dokonce o neco malo mladsi nez ja. Ale to jsem rychle pochopil, ze tohle neni nic pro me, ze ja chci atraktivni samicky bez cizich decek, jako asi vetsina muzu.Ale ten vztah mel pro me svoje vyhody. A ona urcite nic nepoznala dlouho.
twl ještě, že vedle sebe nemám takovýho chlapa ![]()
@berry4 píše:
twl ještě, že vedle sebe nemám takovýho chlapa
NIKDY nevis, co si ten druhy mysli. A casto urcite nastesti. ![]()
@berry4 píše:
twl ještě, že vedle sebe nemám takovýho chlapa
A myslim, ze spousta chlapu iu zenskych taha sve znamosti za nos a neberou budoucnost s tim druhym moc vazne.
@JedenTypan píše:
NIKDY nevis, co si ten druhy mysli. A casto urcite nastesti.
No hlavně, že TY vidíš všem do hlavy. Nesudˇ jiné podle tvého myšlení. To je jak srovnávat nesrovnatelné.
Ale vždyť vás tady provokuje uplně záměrně.
Já mám partnera o skoro 8 let mladšího, máme spolu syna. Věk je to poslední, co spolu řešíme. Prostě žijeme normální život, máme se rádi, občas se hádáme, opravujeme dům, staráme se o dítě a je nám fajn. Je mi 37 a jemu 29.
@berry4 píše:
No hlavně, že TY vidíš všem do hlavy. Nesudˇ jiné podle tvého myšlení. To je jak srovnávat nesrovnatelné.
No je urcite mozny, ze ten chlap si nikdy neuvedomi, jak by mohl zit a uzivat zivot a zustane v takovem vztahu a bude soumarit do skonu, to je mozny. Ale rekl bych, ze vetsina z nas dostane nejpozdeji do 35 rozum. ![]()
JedenTypan: tak to abych se bála, že za šest let ten můj „prohlédne“ a vezme krovky
. Ne hele, nebudu tě přesvědčovat, že mladší holky nejsou krásnější a přitažlivější apod. Ale napadlo tě třeba někdy, že některý chlap dává přednost tomu, že nemusí nikam chodit pařit, má rád svůj klid a koníčky a je spokojený s životem, který tobě připadá jako otravná soumařina.
@JedenTypan píše:
No je urcite mozny, ze ten chlap si nikdy neuvedomi, jak by mohl zit a uzivat zivot a zustane v takovem vztahu a bude soumarit do skonu, to je mozny. Ale rekl bych, ze vetsina z nas dostane nejpozdeji do 35 rozum.
Co to je- žít a užívat si život? Prosím definovat ![]()
Myslím, že typana prostě nepřesvědčíme
Podle mě je to nějaký -náctiletý puberťák, který místo aby honil ty atraktivní samice, tak denně vysedává u počítače a komunikujeme se stařenama na emiminu
a ráda bych jenom podotkla ještě jednu věc. Hláška, že si chlap neuvědomí, jak by mohl žít a užívat si života a místo toho soumaří do skonu… A nenapadlo tě, že samozřejmě můj muž měl vztahy i s mladšími partnerkami, ale vydrželo to třeba max. půl roku, protože on to bral vážně, ty holky chtěly jen chodit po diskotékách, barech, nákupech a on je spíš pro tu rodinu a sport ![]()
@JedenTypan píše:
A myslim, ze spousta chlapu iu zenskych taha sve znamosti za nos a neberou budoucnost s tim druhym moc vazne.
no tak potěž můj přítel, že to se mnou nebere vážně
předěláváme barák…tak až do toho naser prachy tak asi půjde
ajaj
@JedenTypan píše:
No je urcite mozny, ze ten chlap si nikdy neuvedomi, jak by mohl zit a uzivat zivot a zustane v takovem vztahu a bude soumarit do skonu, to je mozny. Ale rekl bych, ze vetsina z nas dostane nejpozdeji do 35 rozum.
ty s rozumem nepočítej
protože čeket do 35
se načekáš ![]()
@JedenTypan píše:
Me prijde legracni, jak zenska definuje vyzralost. V zenskym pojeti vyzralost= debilita, kdy chlap se jen stara o rodinu, nejlip jeste o cizi decka, zahodi sve sny a touhy. A nikdy se nejlip ani neotoci za cizi zenskou.
jen tak mimochodem
o své děti, jsem se vždycky dokázala postarat sama, jelikož jejich tatínek(o devět let starší)hold na ně sral
nedávej tu rady ženským, co mají lecos odžito
zatím si nezvládl klofnout žádnou samičku a věř, že ženská, která má zkušenosti by tě po otevření huby vyfakovala
Až vychováš nějaký dítě a něco zažiješ, přijd mezi nás ![]()
Příspěvek upraven 27.05.13 v 21:21