Mladší partner, zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20993
12.4.13 16:45
Tak jen se svou zkušeností-mám o 14let mladšího manžela a jsme spolu skoro 5let a ještě to nezaskřípalo(co se tedy věku týče) :mrgreen: Jinak, máš bohužel pravdu v tom, že třeba jeho matka, má tchýně je o 5 let starší, než já a někdy je to opravdu svízel :roll: Ale když se to naučíš přecházet, tak je to v pohodě :hug: :hug: :hug: Já za sebe říkám, že jsem nebyla nikdy šťastnější :srdce: :srdce: :srdce:
@Anonymní píše:
Jo tak to si mi ted nahrala.To si rikam porad, co reknou jeho rodice atd. Prece jen ja nevim jestli by me osobne potesilo, kdyby si syn dovedl starsi zenu a jeste s dvema detmi :think: :think: Oni teda jeho rodice, maji kolem 60 a chteji vnuky, tak udajne jsou radi.Ale jeste jsem nemela moznost je potkat.coz snad brzo ani nebude :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
12.4.13 16:45

@Ema N. @Regina Hero Ahojky holky :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
12.4.13 17:25
@olienka67 píše:
@Ema N. @Regina Hero Ahojky holky :mavam: :mavam: :mavam:

Ahoj beruuuuuuu, tak jak se mate? :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
12.4.13 17:28
@Regina Hero píše:
@Ema N. no já nebudu mít čas nastoupit do práce asi nikdy, protože mám pořád v hlavě tolik plánů, co ještě musím udělat… tak uvidíme, po víkendu sem přihodím fotky toho mého „nejnovějšího projektu“, jen co vybalím tu krabici…

rozhodne dej, uz se nemuzu dockat… :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
532
12.4.13 17:29

O 8 let mladší manžel a zodpovědnější mi často přijde on :mrgreen: jinak si nemunemunemuzou stěžovat, vše super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
12.4.13 17:49

Manžel je mladší o necelých 9 let, ale rozumu má asi víc jak já :oops: :mrgreen:. Když jsme spolu začali, měl 18 a už jsme spolu 7 let, máme 4 letýho kluka a 15měs holku :dance:. Jinak, jak tady někdo psal, že chlapi se cítí na dítě až později nebo něco takovýho, tak já měla ty stejný obavy. Ex o rok mladší o dětech v 25 nechtěl ani slyšet a když jsem naznačila před nynejším manželem v jeho 18ti, že už bych ráda mimínko, tak řekl, že proč ne :). A pak z toho byl víc špatnej, když se víc jak rok nedařilo.
A co se týče tchyně, tak je to super kamoška :potlesk: má kluka o 2 roky mladšího než náš a 3 děti v pěstounce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
12.4.13 17:51
@Yfka31 píše:
Manžel je mladší o necelých 9 let, ale rozumu má asi víc jak já :oops: :mrgreen:. Když jsme spolu začali, měl 18 a už jsme spolu 7 let, máme 4 letýho kluka a 15měs holku :dance:. Jinak, jak tady někdo psal, že chlapi se cítí na dítě až později nebo něco takovýho, tak já měla ty stejný obavy. Ex o rok mladší o dětech v 25 nechtěl ani slyšet a když jsem naznačila před nynejším manželem v jeho 18ti, že už bych ráda mimínko, tak řekl, že proč ne :). A pak z toho byl víc špatnej, když se víc jak rok nedařilo.
A co se týče tchyně, tak je to super kamoška :potlesk: má kluka o 2 roky mladšího než náš a 3 děti v pěstounce 8)

oprava kluka má tchynka staršího :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.4.13 22:30
@Lishaa píše:
Mě by čistě ze zvědavosti zajímalo, vy co máte ty třeba o 10 let mladší partnery, jak se k tomu staví jejich rodiče? Vadí jim to, jsou rádi, nebo se do toho třeba vůbec nemontují?

Mám partnera mladšího o 14 let. S tchyní si rozumím maximálně, tchán je stejně starý, jako já, nemají spolu děti, takže malá je jeho prdelka, občas mám pocit, že by mi ji nejraděj ukrad ( a to není bio otec kluků)Jinak tchynča má taky o 13 let mladšího patnera, takže u nás je to v rodině :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
13.4.13 21:26
Ahojky :mavam: :mavam: Docela to jde, a vy???Koukám, že krásně rostete ;) To nám to ale utíká :roll:
@Ema N. píše:
Ahoj beruuuuuuu, tak jak se mate? :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
13.4.13 21:40

Muj manzel je mladsi o 11 let, takze pro me je nejakych 5 neco, co bych vubec neresila. klape nam to, mame spatne i uzasne dny, jako v kazdem vztahu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
13.4.13 21:44
@Lishaa píše:
Mě by čistě ze zvědavosti zajímalo, vy co máte ty třeba o 10 let mladší partnery, jak se k tomu staví jejich rodiče? Vadí jim to, jsou rádi, nebo se do toho třeba vůbec nemontují?

matka meho manzela se nezajima. hlavne, ze ma syna z krku. kde a s kym je ji nezajima. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
14.4.13 08:35
@olienka67 píše:
Ahojky :mavam: :mavam: Docela to jde, a vy???Koukám, že krásně rostete ;) To nám to ale utíká :roll:

ahoj, to jsem rada, ze jste v pohode… no, mala roste jako blazen, to vis, uz ji jsou skoro 3 mesice. ma 5kg a 60cm… asi bude po manzelovi… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
14.4.13 08:35
@tanik1912 píše:
Muj manzel je mladsi o 11 let, takze pro me je nejakych 5 neco, co bych vubec neresila. klape nam to, mame spatne i uzasne dny, jako v kazdem vztahu!

Ahooooooooooooj, koukam, ze u vas se taky uz rodilo… :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
16666
14.4.13 08:37
@Ema N. píše:
Ahooooooooooooj, koukam, ze u vas se taky uz rodilo… :dance: :dance: :dance:

ahojky, no jasne, uz pred 3 mesicema :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: mala uz ma 6.5 kila :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
14.4.13 08:41

@olienka67 a jak je v prestehovanem? moc ti chybi holky? :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat