Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ema N. píše:
To je uzasne… Nase mala tedy „az“ 23.1., ale uz ma taky 5kg a 60cm (porodni vahu mela 2300g a merila 44cm… ).
ta krasne roste.
nase prdelka mela 4650 a ted a 6530
a 64 cm ![]()
@Ema N. píše:
@olienka67 a jak je v prestehovanem? moc ti chybi holky?![]()
![]()
@olienka67 píše:
Ano, bydlíme v Hřensku už od 14.12.2012 a děti mi moc chybí![]()
to jsi rikala uz tehdy…
A jezdi za Tebou? A ty za nimi? Ale neni to tak lehke, co? Je to dalka…
Ale je dobre, ze se vam bydli dobre, berusko…
A diky za pochvalu, mam pocit, ze mala bude basketbalistka…
![]()
@Ema N. Já vím, že jsem to už říkala
Ono je to furt stejné
Ale jezdíme tam, zrovínka včera jsme tam byli od rána a večer jsme frčeli domů
Bylo mi strašně krásně
![]()
Tak malá bude asi vejška co? No, vysoké ženské jsou krásné a může být nakonec i modelka ![]()
@olienka67 píše:
@Ema N. Já vím, že jsem to už říkalaOno je to furt stejné
Ale jezdíme tam, zrovínka včera jsme tam byli od rána a večer jsme frčeli domů
Bylo mi strašně krásně
![]()
![]()
Tak malá bude asi vejška co? No, vysoké ženské jsou krásné a může být nakonec i modelka
no, jestli bude po me, tak modelka rozhodne nebude…
![]()
A jsem moc rada, ze tam takhle jezdite a je to dobre… ja se priznam, ze bych si nedovedla predstavit bydlet daleko od mamky… jsem trochu zavislak…
(i kdyz jeden cas jsem bydlela v Bratislave a to bylo silene…
)
@Ema N. Já jsem právě taky závislák
Pořád se s tím neumím nějak smířit
Snad jednou…
Je to cca 190km, není to kraj světa
Zatím to musíme nějak překonávat ![]()
Tak já bych teda pět let vůbec neřešila. Vůbec mi to nepřijde jako věkový rozdíl.
Já mám přítele mladšího o 18 let.To už teda rozdíl je.Ale co mám dělat, když ho miluju?
Řešilo to tenkrát spíš celé město, než já, ale ted po roce už to nikoho nebaví a je klid.
Záleží jenom na těch dvou a jak jim to vyhovuje. ![]()
Mám muže mladšího o 15 let. Mně je 39 let, jemu 24 let. Jsme spolu 2 roky a máme 2 měsíční holčičku a o mého 11 letého syna se stará a chová se k němu lépe, než to délal jeho vlastní otec. Zpočátku jsem se tomu vztahu hodně bránila a měla jsem opravdu velké zábrany. Jediný z mého okolí, kdo s tím měl nějaký problém jsem byla jenom já sama
A teď? Máme krásnou zdravou holčičku a je to můj nejlepší vztah v životě. A to jsem toho prožila ![]()
@Evaa1974 píše:
Mám muže mladšího o 15 let. Mně je 39 let, jemu 24 let. Jsme spolu 2 roky a máme 2 měsíční holčičku a o mého 11 letého syna se stará a chová se k němu lépe, než to délal jeho vlastní otec. Zpočátku jsem se tomu vztahu hodně bránila a měla jsem opravdu velké zábrany. Jediný z mého okolí, kdo s tím měl nějaký problém jsem byla jenom já samaA teď? Máme krásnou zdravou holčičku a je to můj nejlepší vztah v životě. A to jsem toho prožila
@Evaa1974 píše:
Mám muže mladšího o 15 let. Mně je 39 let, jemu 24 let. Jsme spolu 2 roky a máme 2 měsíční holčičku a o mého 11 letého syna se stará a chová se k němu lépe, než to délal jeho vlastní otec. Zpočátku jsem se tomu vztahu hodně bránila a měla jsem opravdu velké zábrany. Jediný z mého okolí, kdo s tím měl nějaký problém jsem byla jenom já samaA teď? Máme krásnou zdravou holčičku a je to můj nejlepší vztah v životě. A to jsem toho prožila
@Evaa1974 píše:
vítej v klubu…
je vám spolu dobře a tak to má být… věk není to nejpodstatnější…
@kiara76 u nas tea problem byl, ale na partnerove strane. s vekem to nema nic spolecneho ![]()
@tanik1912 píše:jasný o věku to není, dneska mají problém s otěhotněním mladý holky a patřím ke generaci, kdy jak se říkalo, stačilo se otřít o trenky a bylo
@kiara76 u nas tea problem byl, ale na partnerove strane. s vekem to nema nic spolecneho
To je uzasne… Nase mala tedy „az“ 23.1., ale uz ma taky 5kg a 60cm (porodni vahu mela 2300g a merila 44cm… ).