Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6794
25.1.22 16:05

@Russet Jo, ja zapomnela, ze zeny se narodili s vareckou v jedne a s hadrem v druhe ruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
25.1.22 16:13
@Russet píše:
Pochopitelné je pro mě to, že mu to říct nechtěla. Ale já bych jednala jinak. Ona chybu udělala, ale panáček je urážlivý sobec. On nikdy chybu neudělal?

jako chápat to můžu, ale za sebe, nechtěla bych žít v takovém vztahu. :zed: To je lepší žít sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
25.1.22 16:17
@Russet píše:
Jenomže ti lidé s pe. nisem na to mají nárok. Jsou to hračičkové. Neber jim hračky. Budou se vztekánkovat.

máš chlapa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
25.1.22 16:23

Chlapa je potřeba v koníčcích podporovat. Zítra jedeme pro historickou televizi a taky to není můj koníček, ale mám radost, že chlap má radost. A když bude mít radost, bude s ním lepší domluva na něco, co chci já. :nevim:
Kdybych mu házela do toho vidle, jaká by asi byla reakce…
Chci si koupit spacák pro zimní táboření a celkem drahý, kdyby mi chlap řekl, že ho nepotřebuju a můžu se koukat v telce, jak někdo jde na vandr 8o, nevím, nevím, co bych si pomyslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
25.1.22 16:27
@VitaminC píše:
@WontTell Pokud ona dava vsechny spolecne penize na rodinnou hromadu, tak je opravdu nefer, aby on si syslil penize pro sebe a jeste okradal rodinu o cas.

Pokud by ji k tomu nutil, pak ano. Jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
25.1.22 16:29
@Russet píše:
Pokud mají děti vhodný věk, proč to nenapadlo super truper manžílka vzít je do dílny? Aha, já zapomněla, že je to blbeček, co si bere peřinky do obýváku, jen co vyvstane problémeček.

Peřinky a problémeček? Takhle ňafeš i doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33658
25.1.22 16:33
@WontTell píše:
A kdo to po ní chce, aby se obětovala pro rodinu? Rok si neposlechla hudbu? Tak to je opravdu čistě její volba, nebo jí má manžel po tom co přijde z práce hrát na housle?
Celý jsem to nečetl, ale s penězma snad problém nemají, navíc manžel si na to vydělal bokem. Jistě, některý tady mají osypky z toho, že by manžel neudělal doma kompletně stojku a neodevzdal všechny peníze do koruny (vsadím se, že ty stejný exempláře budou tleskat ženské, co si odkládá peníze „kdyby něco“), ale to je v podstatě jenom jejich hamyžnost. Čas na koníčky si samozřejmě určit a prosadit může, ale to mu tu Ladu už nezachrání, že jo. Mimochodem všimni si, že když někdo s láskou vzpomíná na čas, strávený s tátou, tak je to vetšinou zrovna sport, nebo něco v dílně apod. Tak jestli by nebylo na čase přestat frfňat a kroutit očima, že manžel je „furt v dílně“ a místo toho se s ním dohodnout, jestli by si tam ty děti nevzal občas s sebou (pokud mají vhodnej věk).

Věk asi mají, ale jak psala zakladatelka, tak je to tam nebaví, a ona je ráda, aspoň se jim nic nestane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
25.1.22 16:42
@drewlet píše:
Chlapa je potřeba v koníčcích podporovat. Zítra jedeme pro historickou televizi a taky to není můj koníček, ale mám radost, že chlap má radost. A když bude mít radost, bude s ním lepší domluva na něco, co chci já. :nevim:
Kdybych mu házela do toho vidle, jaká by asi byla reakce…
Chci si koupit spacák pro zimní táboření a celkem drahý, kdyby mi chlap řekl, že ho nepotřebuju a můžu se koukat v telce, jak někdo jde na vandr 8o, nevím, nevím, co bych si pomyslela…

Jenže problém je, že většina těch přeslic tady nemá žádný koníčky, tudíž tenhle výměnný obchod nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
25.1.22 16:48
@Russet píše:
Pokud mají děti vhodný věk, proč to nenapadlo super truper manžílka vzít je do dílny? Aha, já zapomněla, že je to blbeček, co si bere peřinky do obýváku, jen co vyvstane problémeček.

Protože to děti nebaví a zakladatelka je za to ráda, protože kdyby tam chodily, tak by se jim tam něco stalo. Z toho se dá logicky vyvozovat, že tam asi nějakej pokus byl, ale děti to nebere. Mimochodem každej otec je rád, když se něčemu, co má rád on, věnuje i jeho potomek. Pochopitelně se to týká jenom těch otců, co mají nějakej koníček schválenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
25.1.22 16:51
@VitaminC píše:
@Pan Dan Ja chapu, ze s tebou je domluva mozna, presto trvam na tom, ze s manzelem zakladatelky ne, jinak by se nesnizila k takovemu uskoku.
Volneho casu a financi by meli mit oba partneri stejne.

A to si opravdu myslíš, že na světě nejsou lidi, kteří něco udělají jenom proto, aby ve své omezenosti druhýmu ublížili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
25.1.22 17:10
@VitaminC píše:
@WontTell Pokud ona dava vsechny spolecne penize na rodinnou hromadu, tak je opravdu nefer, aby on si syslil penize pro sebe a jeste okradal rodinu o cas.

a to jí ještě nedává právo dělat podrazy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.22 17:14
@drewlet píše:
máš chlapa?

Jiz dvacet let. A koníčky mu nezakazuju. Když nemá noční, spí doma v ložnici. Stačí? Jo a přitáhl k jednomu zájmu i dítě. Já nebyla proti, ač je to úplně mimo můj záběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
25.1.22 17:15
@Russet píše:
Jiz dvacet let. A koníčky mu nezakazuju. Když nemá noční, spí doma v ložnici. Stačí? Jo a přitáhl k jednomu zájmu i dítě. Já nebyla proti, ač je to úplně mimo můj záběr.

a podrazy mu asi taky neděláš, tak proč se tak vehementně zastáváš zakladatelky.? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.22 17:17
@fera21 píše:
Protože to děti nebaví a zakladatelka je za to ráda, protože kdyby tam chodily, tak by se jim tam něco stalo. Z toho se dá logicky vyvozovat, že tam asi nějakej pokus byl, ale děti to nebere. Mimochodem každej otec je rád, když se něčemu, co má rád on, věnuje i jeho potomek. Pochopitelně se to týká jenom těch otců, co mají nějakej koníček schválenej.

Ono je možné, že pán nerad něco dětem V KLIDU ukáže. Jestli je k tomu nevede, tak je to asi nebaví. Děti ztrácejí trpělivost a pozornost velmi brzo. Zvlášť ty malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.22 17:19
@drewlet píše:
a podrazy mu asi taky neděláš, tak proč se tak vehementně zastáváš zakladatelky.? :nevim:

Protože dokážu pochopit, proč to udělala. Neříkám, že to udělala správně. Ale ona není jediná, kdo dělá v jejich vztahu chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí