Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148897
24.1.22 20:48
@WontTell píše:
A už se někdy rozhodl, že ti to nevyřídí schválně, protože on ví nejlíp, co potřebuješ a nepotřebuješ?

Prostě nevyřídil, vypustil, nepovažoval za nutné. Asi bych měla jako správná hysterka udělat scénu a seřvat ho a dělat z toho kovbojku jako zakladatelky muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
24.1.22 20:49
@Anna766 píše:
Prostě nevyřídil, vypustil, nepovažoval za nutné. Asi bych měla jako správná hysterka udělat scénu a seřvat ho a dělat z toho kovbojku jako zakladatelky muž.

A když ti to nevyřídil, tak to pro tebe taky mělo fatální následky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148897
24.1.22 20:50
@fera21 píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
24.1.22 20:53
@fera21 píše:
Já myslím, že by bylo jednodušší objasnit, co ten chlap může.

Takže bys neměl problém s tím, že manželka z práce místo domů zamíří na melouch, Ty zatím uvaříš večeři, uklidíš, vyvenčíš psa, obstaráš děcka, vyžehlíš prádlo pro ni, možná si večer, kdy ona se teprve vrátí domů, stihneš přečíst 2 stránky své oblíbené knížky, pokud u toho únavou neusneš ;-) a ona Ti pak řekne, že dala těžké prachy za něco, co přece vůbec nemusí být rodině, tedy Tobě a dětem k užitku, ale dělá jí to radost? A proč bys o tom jejím vydání peněz, které si přece vydělala ona, jako měl rozhodovat i Ty?
Jak dlouho to takhle vydržíš? :D
To byly řečnické otázky, mně na ně odpovídat nemusíš. Ale buď upřímný k sobě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
24.1.22 21:08
@Cimada píše:
Takže bys neměl problém s tím, že manželka z práce místo domů zamíří na melouch, Ty zatím uvaříš večeři, uklidíš, vyvenčíš psa, obstaráš děcka, vyžehlíš prádlo pro ni, možná si večer, kdy ona se teprve vrátí domů, stihneš přečíst 2 stránky své oblíbené knížky, pokud u toho únavou neusneš ;-) a ona Ti pak řekne, že dala těžké prachy za něco, co přece vůbec nemusí být rodině, tedy Tobě a dětem k užitku, ale dělá jí to radost? A proč bys o tom jejím vydání peněz, které si přece vydělala ona, jako měl rozhodovat i Ty?
Jak dlouho to takhle vydržíš? :D
To byly řečnické otázky, mně na ně odpovídat nemusíš. Ale buď upřímný k sobě. ;)

Ne, mně se spíš protiví, že bych měl dospělýmu člověku něco zakazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
24.1.22 21:14
@AjaF píše:
Napsal ten, co pamatuje první světovou. :jazyk:

Myslíš Prusko-rakouskou válku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.1.22 21:17
@Prof. Farnsworth píše:
Myslíš Prusko-rakouskou válku?

Tohle smrdí bitvou u Kann…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
24.1.22 21:47
@Cimada píše:
Prosím Tě, přece nejde o „nějakej prostor“, přečti si zakladatelku ještě jednou a nežeň to do krajnosti a nevymýšlej domněnky.
Nikdo tady nemluví o tom, že si chlap nesmí nic koupit.
Prostě nic se nesmí přehánět. Tzn. ani chlap to se svými požadavky nesmí přehánět. A jestli je ženská na MD, finance ometyzené, chlap si kupuje pro sebe pořád něco průběžně, tak by ses zachovala stejně. Nevěřím zdejší předváděné velkorysosti některých dam.

Do krajnosti? :D
Zakladatelka evidentně ví, co je pro ni, jejího manžela a jejich vztah důležité a co ne. A daří se jí, že? Ona určí, co je priorita a co nesmysl nebo rozhazovačnost, protože to ví nejlíp. Spokojenost manžela je tímto zaručena a určitě i šťastná budoucnost jejich vztahu.

Hele, je ti už šedesát a pořád ses nepoučila.
Máš neustálý pocit falešné jistoty, že přesně víš, jak by se určitě chovali ti ostatní.
Jako vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
24.1.22 21:55
@Cimada píše:
Nemusel, ona by prostě sklopila krovky a on by si koupil auto. ;) Jako zřejmě do té doby pokaždé.
Jestli je zodpovědný, o tom se tady nedozvíme, to by taky byly jen spekulace. Ale reakce zakladatelky jednoznačně ukazuje na to, že z jejího pohledu nejspíš není.
Neudělal to z plezíru, pro zábavu, z nudy, aby ho naštvala. Ne? :think:

jak víš, co sklápí? ona o tom něco psala?

A reakce zakladatelky ukazuje pouze a jen na to, že nechtěla, aby něco kupoval a tak to zařídila.
A že jí vadí, že má chlap svůj koníček, měl by podle ní dělat něco jiného.
Nic jiného jednoznačného tam není.

tvl a mně píšeš něco o domněnkách?? 8o :lol: :lol:

Příspěvek upraven 24.01.22 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
24.1.22 21:56
@Anna766 píše:
Prostě nevyřídil, vypustil, nepovažoval za nutné. Asi bych měla jako správná hysterka udělat scénu a seřvat ho a dělat z toho kovbojku jako zakladatelky muž.

Hele vy tam někde sedíte s Russet v chaloupce na muří nožce a pijete odvar z netopýra, nebo existujou fakt 2 takový nezávislý čarodějn…osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
24.1.22 21:58
@botl píše:
jak víš, co sklápí? ona o tom něco psala?

A reakce zakladatelky ukazuje pouze a jen na to, že nechtěla, aby něco kupoval a tak to zařídila.

… navíc koníček, kterej dělal od jak živa, takže žádný překvápko nebo druhá míza apod.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
24.1.22 22:01
@Anna766 píše:
Ale to je taky schválně nepochopeno, je na děti a domácnost sama, nemá na to čas a večer je zřejmě unavená nebo je ráda že děti spí a nechce je rušit hudbou. Co je na tom k nepochopení že když jsou malé děti a stará se jen jeden a druhý se stará jen o své koníčky tak ten druhý prostě nemá tu možnost taky? minimálně do doby, kdy děti odrostou.

Tohe mi přijde bohužel jako totální výmysl zakladatelky. Nemohla by si prostě vzít sluchátka?
Já jí klidně jedny koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
24.1.22 22:04
@fera21 píše:
:D :D :D
Tak to je přesně to přehánění. :D
Prý fatální… Není jedno auto, bude druhé. Možná i lepší… Život jde dál. Vždycky nemáme, co chceme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
24.1.22 22:07
@botl píše:
Tohe mi přijde bohužel jako totální výmysl zakladatelky. Nemohla by si prostě vzít sluchátka?
Já jí klidně jedny koupím.

V životě by mě nenapadlo narazit si sluchátka, když jsou děcka malá. Měla jsem ráda takovou hudbu, že bych určitě neslyšela, jestli náhodou nebrečí… :) Ale já jsem děcka uspávala při MTV. :D
Ale jistě že by si je mohla nasadit. Když psala příspěvek, asi nebyla úplně v klidu, aby vážila každé slovo. Vždycky jsou tu jen kusé informace. Těžko říct, ale asi se jí nežije moc hezky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
24.1.22 22:10
@botl píše:
jak víš, co sklápí? ona o tom něco psala?

No, někdo nepochopí, protože nechce, a někdo nepochopí, protože nemůže.
Co víc dodat.
Tak snad jí pan manžel odpustí a příště už si koupí to, co si bude přát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí