Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
23.1.22 20:22
@Pan Dan píše:
Zazobaný určitě nejsem, to fakt ne. Jenom nemám potřebu cokoliv zpeněžit a tím spíš že to stoupá na ceně a jak se říká chleba to nežere. V garáži to určitě nepřekáží, mám to na svém baráku kde nebydlíme. Já nejsem veteránista a vlastně tomu ani nerozumím. Tehdy jeden starý nemocný pán, u kterého jsme něco opravovali na baráku měl toho veterána v průjezdu a já jsem se o to zajímal, jestli to neprodá. A on nejdřív že ne a po pár dnech že teda jo. A už tehdy mi to prodal pod cenou a když jsem to říkal ženě, tak ji to prakticky vůbec nezajímalo. Jde to úplně mimo ní. Ale byla to ta příležitost, která se neopakuje. To prostě nemůžeš nekoupit, protože jinak po tom okamžitě skočí někdo jiný. O to mi šlo, když jsem psal že to zakladatelka podělala. To že mají nějaké problémy osobní nebo rodinné, to už je jiná věc, i když to asi mělo vliv na to rozhodnutí nepředat ten kontakt na toho pána. Každopádně je to pryč a já bych se taky zlobil. Ale jak říkám, my jsme trochu jinde. Že bych bojoval s manželkou, že si chce koupit boty a nebo dětem cokoliv, no to je totálně mimo. Ať si klidně koupí třeba deset párů, je mi to úplně jedno. 8)
:mrgreen: No nekupte to, když je to tak levný… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.1.22 20:28
@ontarova.stara píše:
Právník exky a tchyně, ale jako hrob.

No, buďme upřímný, že……kdopak držel víko kufru, aby tchýně nemohla vylézt…..?

• Citovat
  • Upravit
Janli
23.1.22 20:31
@Prof. Farnsworth píše:
Velkej kufr, a nebo už byli naporcovaní?

Kdyby byli naporcovaný, tak už vařím guláš……. Takový krásný maso by byl hřích nechat zkazit…..však ti minule šmakovalo viď…… a to jen hrobník dotáhl naturálie…..

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
23.1.22 20:34
@Janli píše:
No, buďme upřímný, že……kdopak držel víko kufru, aby tchýně nemohla vylézt…..?

Tys říkala, že ti uchází burčák!

• Citovat
  • Upravit
Janli
23.1.22 20:44
@ontarova.stara píše:
Tys říkala, že ti uchází burčák!

To jsem říkala tchýni, abych ji do toho kufru nalákala…..to tys tam ještě hodila uzený koleno, aby šla po čuchu. No, buďme upřímný…… narvat ty dva metráky živé váhy do kufru od trabanta, to musela být kolektivní práce……

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
23.1.22 20:50
@Janli píše:
To jsem říkala tchýni, abych ji do toho kufru nalákala…..to tys tam ještě hodila uzený koleno, aby šla po čuchu. No, buďme upřímný…… narvat ty dva metráky živé váhy do kufru od trabanta, to musela být kolektivní práce……

Tak o mně se ví, že skládání origami je můj koníček. Ale to koleno..
To zase zahučelo v Jantarovi, co? Já z něj měla naplánovaný jídelníček na čtrnáct dní.

• Citovat
  • Upravit
310
23.1.22 20:54
@WontTell píše:
Fuj, u téhle diskuse se člověk uplně lekne, jakou megeru by si taky mohl přítáhnout do baráku.
:mrgreen: :mrgreen: perfektně shrnuto
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
23.1.22 21:32
@Cimada píše:
A víš co, to je přesně to, že praktická ženská vidí nerada :-), protože v podstatě to auto zabírá akorát místo, případně chlap platí pronájem garáže (máme v rodině). Možná jsi zazobaný, O. K., a rodinu Tvůj koník nijak neovlivňuje, ale tohle dělají i chlapi, kteří fakt s manželkou bojují o nákup nových bot pro děcka.
A ani zdaleka nežijí v rezervacích a pohádkách, jak se tady snaží Janli udiveně naznačovat (že takové nezná) ;-). Možná je ještě příliš mladá a možná měla štěstí na chlapa, s nímž tohle neřeší. Jistěže to nedělají všichni chlapi, ale existují a není jich zas tak málo. I mladších, nejen těch přespadesátníků. :roll:
Zakladatelku řešit nemusíš (i když jsi na jejím vlákně), ale jí jde nejspíš o to, že už těch partnerových výdajů měla z nějakého důvodu dost.
A to je zřejmě primární příčina vzniklé situace (když odmyslím dětinskost chlapa).

Já jsem praktická, ale nevidím důvod, proč bych nemohla nechat manželovi nějakej jeho prostor, aby i on mohl v manželství dejchat.

Jo a znám jednu praktickou ženu, která u druhých nesla velmi nelibě četbu knih. Podle ní to byla zbytečná ztráta času a místo čtení měl jít člověk dělat něco pořádnýho.

To není o praktičkosti, ale o tom, že chceš ostatní okolo richtovat, protože jen ty máš pravdu a víš, co je pro ostatní nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
23.1.22 21:48
@Janli píše:
Kdyby byli naporcovaný, tak už vařím guláš……. Takový krásný maso by byl hřích nechat zkazit…..však ti minule šmakovalo viď…… a to jen hrobník dotáhl naturálie…..

Tchýně? To je horší než stará kráva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.1.22 09:49
@Pan Dan píše:
S tím co jsi napsala souhlasím. Je mezi nimi špatná domluva a i ta nerovnost. Ale to si musí srovnat mezi sebou. S čím rozhodně nesouhlasím je, že je to „hromada šrotu“. A ještě jedna věc. Ona nemusí být jeho sekretářka, nemusí mu „domlouvat kšefty“. Stačí předat kontakt, nic víc. Ona to vědomě zatajila. To bylo fakt hloupé a to je ten největší problém.

Ani to nemusí. Senilní páprda měl od ní chtít tlf na manžela a kšeft si domlouvat s ním. Ale hlavně že má viníka, že přišel o kšeft života. Jako by to bylo poslední auto na světě :zed: Jestlipal ještě spinká v obýváku, hysterka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.1.22 09:51
@WontTell píše:
Fuj, u téhle diskuse se člověk uplně lekne, jakou megeru by si taky mohl přítáhnout do baráku.

Ty jsi určitě muž snů, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
24.1.22 14:03
@Russet píše:
Ani to nemusí. Senilní páprda měl od ní chtít tlf na manžela a kšeft si domlouvat s ním. Ale hlavně že má viníka, že přišel o kšeft života. Jako by to bylo poslední auto na světě :zed: Jestlipal ještě spinká v obýváku, hysterka.

To je pravda. Ale když je člověk starej, tak už mu to tolik nepálí. Podívej se na Zemana. Ještě před deseti lety to byl obávaný medvěd z Vysočiny, který ostřeloval svými bonmoty svoje politické protivníky a teď je to jen dementní stařec v pyzamu

• Citovat
  • Upravit
33658
24.1.22 14:38
@Russet píše:

Tak ten senilní páprda, jak ty píšeš, nemohl tušit, že mu to nevyřídí. Tobě nikdy nikdo nic po nikom nevzkázal? A teda, řekla bych, že kdyby si ten pán o tel číslo řekl, tak by se možná dozvěděl to, že si ho z hlavy nepamatuje, a mobil má doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.1.22 15:34
@Pan Dan píše:
To je pravda. Ale když je člověk starej, tak už mu to tolik nepálí. Podívej se na Zemana. Ještě před deseti lety to byl obávaný medvěd z Vysočiny, který ostřeloval svými bonmoty svoje politické protivníky a teď je to jen dementní stařec v pyzamu

Když na to nemá, tak ať neobchoduje a krmí v parku holuby. To platí na oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.1.22 15:36
@arinecka píše:
Tak ten senilní páprda, jak ty píšeš, nemohl tušit, že mu to nevyřídí. Tobě nikdy nikdo nic po nikom nevzkázal? A teda, řekla bych, že kdyby si ten pán o tel číslo řekl, tak by se možná dozvěděl to, že si ho z hlavy nepamatuje, a mobil má doma :nevim:

Občas ano. Ale nejsem spolehlivý vyřizovač. Kolikrát pro jednu věc zapomenu druhou. A muže mám v ložnici. Ne na gauči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí